Cautare

1854 de rezultate pentru "clasament de fotbal divizia a dinamo" (4.98 secunde)
Dinamo a fost spulberata la Botosani, 0-4, in etapa cu numarul 24 din Liga 1, si isi continua coborarea spre Liga 2. Cu toate acestea, Flavius Stoican, antrenorul "cainilor", a ramas calm si a anuntat ca Dinamo va fi "o echipa buna in viitorul apropiat".
Dinamo a suferit o noua umilinta istorica si a luat inca 6 goluri intr-un singur meci, dupa cele din derby-ul cu FCSB. Dinamo - Universitatea Craiova s-a terminat 1-6 si numai cine nu a vrut nu a marcat din tabara oltenilor.
Derby-ul etapei cu numarul 28 din Liga 1, dintre Rapid si Dinamo, de pe Arena Nationala, a fost unul incendiar si s-a incheiat cu o remiza extrem de spectaculoasa, scor 1-1. #Rapid #Dinamo #DigiSport SUBSCRIBE la canalul DigiSport:
Dinamo ar fi putut ramane fara antrenor chiar inaintea play-out-ului, dupa ce suporterii de la DDB au cerut demiterea lui Flavius Stoican si aducerea pe banca tehnica a lui Dusan Uhrin, dar Danut Lupu, fostul mare fotbalist al lui Dinamo spune ca acest lucru nu ar fi fost spre folosul "cainilor".
Flavius Stoican (45 de ani) a fost demis de pe banca tehnica a lui Dinamo, iar Dusan Uhrin (54 de ani) i-a luat locul. Florin Prunea, fostul portar si oficial din Stefan cel Mare, considera ca schimbarea lui Flavius Stoican poate destabiliza Dinamo.
Firma Lotus, care detine pachetul majoritar de actiuni la Dinamo - 72%, are un nou proprietar, in persoana lui Dorin Serdean. Omul de afaceri a ajuns la o intelegere cu spaniolul Pablo Cortacero si a preluat de la acesta tot ce-l mai tinea "legat" de Dinamo.
Situatia de la Dinamo este in continuare una grava din punct de vedere sportiv, iar administratorul special, Iuliu Muresan, a lasat de inteles din nou ca ar vrea sa plece. Ion Craciunescu este de parere ca Dinamo traverseaza cea mai slaba perioada din istoria clubului.
Etapa care s-a incheiat duminica seara a avut cateva surprize, printre care si una placuta, victoria Universitatii la Urziceni. N-am vazut meciul si nu asta conteaza, ci faptul ca oltenii au adunat trei puncte extrem de pretioase in lupta pentru evitarea retrogradarii.
Reprezentantul administratorului judiciar de la Dinamo - RTZ&Partners - Razvan Zavaleanu a declarat ca s-au trimis notificari catre toti actionarii lui Dinamo, carora li se solicita sume de bani pentru finantarea clubului, in functie de procentul detinut de fiecare in parte.
Dinamo a retrogradat pentru prima data in istoria de 74 de ani a clubului, dupa ce a pierdut barajul de mentinere/promovare in Liga 1, 1-3 la general cu U Cluj.
Dinamo a retrogradat dupa barajul cu U Cluj pierdut de "caini" cu 1-3 la general (0-2 in tur, 1-1 in meciul retur). Cristi Pulhac a avut o interventie telefonica la emisiunea Digi Sport Special unde i-a ironizat pe jucatorii lui Dinamo.
Oltenii au revenit acasa din Cipru, iar rezultatele partidelor de verificare din Insula Afroditei sunt multumitoare si bune, asta ar fi concluzia generala a oficialilor Universitatii.
Dinamo Bucuresti, retrogradata in premiera in Liga 2, nu are antrenor in acest moment si nici nu stie bugetul pe care se poate baza, mizand din nou pe sprijinul fanilor din Programul DDB.
Conordia Chiajna - Dinamo 0-1 Etapa 5 / Liga 2 Sezon 2022/2023 A marcat: ... Iglesias 71 Echipele de start: ... Dutu - Alexandrescu, Maric, Mihalcea, Constantinescu, Negoi, Catrina, Voinea, Rusescu Dinamo: Dujmovic - de Moura, Patrichem, Bena, Amzar - Dudea, Rosu, Iglesias - Ghezzali, Bordusanu, Pop Rezerve:
Editia trecuta de campionat a fost cea mai apriga din ultimii 20 de ani. Pentru prima data, granzii Bucurestiului au avut un adversar pe masura, CFR Cluj, in care omul de afaceri Arpad Paszkany a pompat milioane de dolari pentru a scoate capul in Europa.
Steaua-Dinamo, clasicul fotbalului romanesc, are loc in acest an in conditii ciudate pentru ambele echipe. Departe de podium, dar cu planuri in continuare foarte mari in ambele tabere, cele doua formatii spera ca jocul de sambata seara sa fie un pansament pe ranile care parca nu se mai inchid.
Administratorul judiciar de la Dinamo, Razvan Zavaleanu, a anuntat prevederile noului plan de reorganizare. DDB urmeaza sa preia tot pachetul de actiuni de la Dinamo, iar Dorin Serdean si Nicolae Badea vor iesi din "schema".
Vara trecuta, Dinamo calca totul in picioare in meciurile amicale, iar Borcea era pe val. "Le dam la toti de la trei in sus", declarat directorul "haitei", dar totul s-a intors impotriva lui, echipa jucand atat de prost incat s-a decis inlocuirea lui Mircea Rednic cu Walter Zenga.
Liga a 2-a, etapa a 16-a FC Brasov - Dinamo 0-2 (0-1) Au marcat: Buhaescu 15 pen., Rosu 63 Echipele de start: ... Dan Alexa Dinamo: ... Dujmovic - Tomozei, A.
Cristi Borcea a vorbit despre Dinamo si anii de glorie ai clubului. Fostul actionar din Stefan cel Mare a rememorat momentele cand Dinamo, Steaua, Rapid, Poli Timisoara, CFR Cluj se luptau pentru titlu. In acea perioada, finantatorii din Liga 1 investeau sume imense pentru a castiga campionatul.
google-analytics.com