Cautare

1854 de rezultate pentru "clasament de fotbal divizia a dinamo" (4.00 secunde)
Chestorul Mircea Bargoz este de mai putin de o luna seful Politiei Constanta. ... Deocamdata, se afla la faza de prospectare, de elaborare a planului de actiune, incearca sa ia totul de la capat, in stilul sau.
In lipsa unor achizitii de marca, Pandurii se bazeaza tot pe vechii jucatori. Gorjenii debuteaza in 2012 acasa, cu liderul Dinamo. ... Clubul Pandurii nu a facut mari investitii in achiziții, astfel ca nu vor fi nici surprize in alcatuirea primului "unsprezece".
Nu va mai canta, dar vine la superamicalul Dinamo - Barcelona. ... Barcelona a inchiriat mai multe loje ca Dinamo pe National Arena. Pentru sotiile jucatorilor si pentru seicii din Qatar care dau zeci de milioane pe an la Barcelona.
Am meritat sa castigam" Dinamo s-a impus la penalty-uri, scor final 6-4, dupa ce in cele 120 de minute scorul a fost 2-2 si a castigat Supercupa Romaniei. Este doar al doilea trofeu de acest gen din istoria "cainilor".
Conform anticiparilor, partida Stelei de la Vilnius n-a avut istoric: ... Inainte insa de a lauda succesul favoritilor, suporterii ros-albastri ar trebui sa multumeasca tragerii la sorti ca a scos in calea Stelei un adversar slab ca Ekranas. Anuntat victima sigura, si-a interpretat rolul cu talent.
Cornel Dinu, administratorul delegat al lui Dinamo, si-a neglijat tratamentul prescris de medici, este deshidratat si va ramane internat la Floreasca, pentru investigatii si reechilibrare, cel putin pana luni, au declarat, duminica seara, surse medicale.
Steaua - Ajax si CFR Cluj - Internazionale in primavara Europa League La Nyon s-au tras la sorti meciurile din 16-imile Europa League si, desi Steaua si CFR erau capi de serie, adversarii nu sunt deloc slabi, dovada fiind ca CFR a picat cu Internazionale, iar Steaua va intalni Ajax.
Avantajele ros-albastrilor si echipa de start Trupa din Ghencea e, alaturi de Dinamo Kiev, singura de pe continent care a reusit sa castige consecutiv 12 tururi, serie inceputa in iulie 2006, si poate deveni lider solitar daca trece si de Vardar.
Jucam cu Andorra si Estonia, dar depindem de Olanda! ... Tricolorii au doua meciuri de disputat, contra Andorrei, pe 11 octombrie, si a Estoniei, pe 15 octombrie.
Dinamo ofera gratuitate doamnelor si domnisoarelor, in perioada 1-8 martie, la sala de fitness! Sambata, 1 martie, de la ora 11:00, va avea loc inaugurarea salii de fitness a Clubului Sportiv Dinamo Bucuresti.
Liber de contract dupa ce a fost izgonit din Turcia, de la Bursaspor, Gicu Grozav cauta sa-si relanseze cariera. Dinamo a anuntat pe site-ul oficial sosirea atacantului de 28 de ani (varsta implinita pe 29 septembrie).
Ce au cautat cel mai mult romanii pe Google in 2012 Creatorii seriei RObotzi, emisiunile gen Romanii au talent sau Vocea Romaniei, meciul Steaua -Dinamo sau filmul Ice Age 4 au reprezentat cele mai populare cautari pe Internet din Romania, in acest an, potrivit Google.
Liga 1 Etapa a 16-a Au marcat: ... Gheorghe 65 / Sorescu 5 Echipele de start: ... Rimniceanu - Vlad, Costin, Helder Lopes, Ilie, Rosu, Fulop, Merloi, Golan Dinamo:
Mihai Stoica isi doreste ca marile rivale ale FCSB, Dinamo si Rapid, sa aiba un parcurs bun in acest sezon de Liga 1. "Vreau pe Dinamo in Liga 1 si pe Rapid in play-off"
Dinamo - FCU Craiova 0-0 Liga 1 / Sezon 2021 - 2022 Etapa 17 Echipele de start DINAMO: Iliev - Sorescu, Pinto, Grigore, Radu - Matei, Rauta, Kainourgios - Torje, Ivanovski, Magureanu Rezerve:
Dinamo a obtinut prima victorie dupa mai bine de 4 luni, 1-0 cu Chindia Targoviste, iar dupa meci, Mircea Rednic a anuntat deja primele masuri. Doi jucatori pleaca de la Dinamo.
Dinamo a pierdut ultimul meci din 2021, scor 0-2 contra celor de la Farul Constanta. ... Bilantul lui Dinamo din acest sezon este dezastruos.
Dinamo sa se salveze, dar nu folosim echipa a doua" Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, a vorbit despre derby-ul de duminica seara dintre Dinamo si FCSB.
REZUMAT | Dinamo - FCSB 0-3. Umilinta si in returul derby-ului pentru caini, dupa 0-6 in tur Liga I, sezonul 2021-2022 Etapa a 23-a Au marcat: Octavian Popescu 2, Ianis Stoica 74, Oaida 82 Echipele de start: Dinamo: ... Grigore, Jovanovic, Ivanov, A. ... A.
REZUMAT | FC Botosani - Dinamo 4-0. Cainii, o noua umilinta, in fata unei echipe care nu a fortat Liga I, etapa a 24-a Au marcat: ... Roman 12, Jaja 27, 65, Fili 84 Echipele de start: ... Contra, Patache, Neciu, Filip, Santos, Roman II, Lupeta, Fili, Mailat Dinamo:
google-analytics.com