Cautare

1211 de rezultate pentru "ciotlaus targu mures" (3.72 secunde)
Doresc sa atrag atentia asupra catorva aspecte care tin de factorii care influenteaza potentialul de dezvoltare al judetului Mures. ... E firesc sa-mi doresc ca judetul Mures sa se dezvolte din toate punctele de vedere si sa fie un lider in regiune, in ciuda unei concurente evidente.
Ministrul Dezvoltarii, Laszlo Borbely, a declarat, marti seara, la Targu Mures, la conferinta "Castelele medievale si moderne din Romania - memorie, identitate si proiecte de viitor", ca interesul Romaniei este sa "se cupleze" la marile itinerarii turistice din Europa, sugerand un traseu care sa cuprinda castelele de pe Valea Muresului, dupa modelul celor de pe Valea Loarei, din Franta.
Magda Marincovici) Vineri, 25 septembrie, la Targu Mures, au avut loc ceremonii care marcheaza sarbatorirea a 25 de ani de existenta a SMURD. Au defilat pompieri scotieni, cantand la cimpoaie, au fost ceremonii militare cu predarea drapelului de lupta al ISU Mures si defilarea fortelor SMURD.
Sediul UDMR Mures a fost retrocedat in instanta fostilor proprietari, sentinta pronuntata la sfarsitul saptamanii trecute de Curtea de Apel Targu Mures fiind definitiva si irevocabila.
22 iulie 1951, Targu Mures • Profesia: ... membru al UDMR din 1990, deputat de Mures, candidat la alegerile prezidentiale din 1996, acuzat ca a colaborat cu Securitatea • Functia actuala: Senator de Mures - Presedintele Comisiei pentru drepturile omului, culte si minoritati;
Liderul PCM a spus ca negocierile de la Targu Mures au dovedit ca UDMR nu este dispusa sa accepte propunerea PCM in privinta unei coalitii electorale intre cele doua formatiuni, iar ca urmare PCM face un compromis si accepta, in principiu, oferta UDMR legata de formarea unei coalitii interne in vederea colaborarii in perspectiva alegerilor parlamentare.
Ce gest al PDL a deranjat UDMR-ul Vicepremierul Marko Bela a atentionat, marti, ca se gandeste sa renunte la prezenta sa in Guvern si, in plus, pune sub semnul intrebarii si prezenta UDMR in coalitie, daca nu se va gasi o solutie cu privire la situatia Universitatii de Medicina si Farmacie din Targu Mures pana saptamana viitoare, informeaza Agerpres.
Ar fi o noutate, dar asta inseamna ca si coalitia a luat sfarsit, pentru ca daca se demonstreaza ca o astfel de motiune trece si obtine o majoritate, inseamna ca nu exista o vointa politica pentru a sustine acest guvern care nu a facut nicio greseala politica prin adoptarea HG legata de UMF Targu Mures", a spus Kelemen.
Vazand ca nu pot printr-o lovitura de tip Targu-Mures sa rupa Transilvania, au trecut la politica pasilor marunti, iar guvernele de la Bucuresti in prostia lor au spus;
Carrefour deschide cel de-al treilea supermarket din orasul Targu Mures, marti, 9 septembrie 2014, ora 8:00, ridicand numarul total de magazine in acest format la 81. ... 59-63, Targu Mures 2.
Astfel, Real va juca in play-off alaturi de echipele Olimpia Cluj, FCM Targu Mures si CS Brazi, dupa sistemul fiecare cu fiecare, tur si retur. Lupta pentru medalii va incepe chiar duminica, Real urmand sa intalneasca in primul meci, in deplasare, pe FCM Targu Mures.
Fotbalistul spera ca Pandurii sa-si ia revansa duminica, la Ploiesti, dupa ce in tur Astra a castigat la Targu Jiu cu mult noroc. ... Bacila merita aceasta marire pentru ce a facut la Targu Jiu", a declarat Parvulescu.
De la mesterii acestui sat, asezat in partea de nord-vest a judetului Gorj, pe drumul ce leaga orasul Targu Jiu de localitatea Tismana, si indeosebi de la tatal si de la bunicul sau, a invatat marele sculptor priceperea de a ciopli lemnul care, in mainile sale, prindea viata, potrivit www.muzeugorj.ro.
Proiectul de mo-dernizare a zonei centrale a municipiului Targu Jiu a ajuns la jumatate de drum. ... Jumatate din lucrarile de modernizare a zonei centrale a municipiului Targu Jiu au fost realizate, sustin autoritatile locale.
Sedinta festiva a Consiliului Local Targu Jiu s-a desfasurat ieri in Sala Maura, din cadrul Prefecturii Gorj, cu ocazia Zilelor Orasului.
Directia pentru Cultura "Constantin Brancusi" din cadrul Primariei Targu Jiu a fost infiintata doar cu numele pentru ca nu functioneaza inca. ... Infiintata in urma cu peste doua luni printr-o hotarare a Consiliului Local Targu Jiu, Directia de Cultura "Constantin Brancusi" nu exista decat cu numele.
Primaria Targu Jiu a alocat 750.000 de lei pentru actiunile de deszapezire din aceasta iarna, banii urmand sa fie folositi de SC Edilitara Public SA, care a luat locul fostei Directii de Servicii Comunale.
Primaria Targu Jiu a alocat 750.000 de lei pentru actiunile de deszapezire din aceasta iarna, banii urmand sa fie folositi de SC Edilitara Public SA, care a luat locul fostei Directii de Servicii Comunale.
O echipa de specialisti romani a realizat la Targu Jiu o instalatie unica in lume pentru producerea unui ingrasamant agricol special, care are la baza praful de carbune rezultat in urma exploatarii miniere.
Doi administratori de firme din Târgu Jiu au fost trimisi în judecata pentru fals si evaziune fiscala, prejudiciul estimat depasind zece miliarde de lei vechi.
google-analytics.com