Cautare

120 de rezultate pentru "ciocan" (3.58 secunde)
La eveniment au fost prezenti, de asemenea, alaturi de membrii BEC nr.32, prefectul Valer Marian, vicepresedintii Consiliului Judetean, Paula Mare si Gheorghe Ciocan, precum si vicepresedintele organizatiei judetene a PSD, Mircea Govor.
Contactat telefonic ieri, actualul presedinte al organizatiei judetene a PSD, Gheorghe Ciocan, a declarat ca nu s-a hotarit inca pe deplin daca va candida.
Printre cei prezenti, s-au aflat Adina Buzatu, Christian Ciocan, Giulia Anghelescu, Delia Matache si Zoli de la Sistem. ... Cu privire la Christian Ciocan, ne cunoastem de multi ani deja si da, ma viziteaza din cand in cand la magazin.
Tocmai de aceea, motiunea anti-taxa a PD-L se afla la ora actuala intre ciocan si nicovala, intre partide ce doresc eliminarea taxei, dar nu sustin demersul partidului si intre partide ce sustin taxa si ii agreaza sau nu pe initiatori.
Purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, Christian Ciocan, a declarat ca incidentul a avut loc dupa ce contragreutatile unei macarale s-au rupt si au cazut langa cladirea unde isi are sediul Ministerul Transporturilor, distrugand o masina parcata in zona.
Purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, comisarul Christian Ciocan, a declarat ca hotii, inarmati cu rangi, i-au agresat pe paznici si i-au legat, dupa care au taiat bancomatul si au furat cutiile de valori.
Ciocan Ioan, asociat unic si administrator al SC Lescaci Com SRL Negresti Oas, si Szepessy Szabolcs, consilier personal al ministrului mediului si padurilor.
Reamintim ca procurorii anticoruptie il suspecteaza pe ministrul Borbely ca ar fi beneficiat de lucrari de 20.000 de euro pentru amenajarea locuintei soacrei sale, in schimbul influentei sale in atribuirea unor contracte de lucrari de la Apele Romane catre firma lui Ciocan.
Procurorii anticoruptie au acuzat ginerele unui deputat de Satu Mare - Ioan Ciocan, care ar fi apelat la consilierul personal al ministrului Mediului ca sa obtina influenta acestuia.
Trofeul a fost cucerit de CSJ Stiinta U Craiova, trupa lui Nelu Ciocan inregistrand doua victorii, 3-2 cu Dinamyk Craiova (antrenor Costel Dumitrascu) si 3-1 cu AS Constructorul 2012 (antrenor Dan Deliu), si o infrangere, 0-1 cu Dinamyk Junior Craiova (antrenor Filip Popescu).
Christian Ciocan a petrecut un Revelion de vis! Iata ce a postat Christian pe contul sau de Facebook, dupa noaptea dintre ani petrecuta ca in basme:
Christian Ciocan, purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, a reusit sa aiba o binemeritata vacanta dupa trei ani si jumatate de munca.
Daca nu-i cunosti si ti se par a fi persoane dubioase, e bine sa anunti imediat politia", a precizat comisarul Christian Ciocan, purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei si sef Birou Informare si Relatii Publice. Da, comisarul Christian Ciocan are dreptate.
La acest eveniment au participat conducerea IJP, sefii unitatilor de politie din Satu Mare, Carei, Negresti Oas si Tasnad si serviciilor din cadrul Inspectoratului, iar printre invitati s-au numarat prefectul judetului, Valer Marian, presedintele Consiliului judetean, stefan Szabo, vicepresedintele Consiliului judetean si presedinte al Autoritatii Teritoriale de Ordine Publica, Gheorghe Ciocan, primarul municipiului Satu Mare, Iuliu Ilyes, presedintele Tribunalului Satu Mare, judecatorul Mihai Coman Gelu, prim-procurorul Parchetului de pe langa Tribunalul Satu Mare, Radu Gal, comandantii Grupului de Pompieri "Somes” si Comandamentului Judetean de Jandarmi, coloneii Gheorghe Stramb si Gheorghe Avram, si seful Sectiei Satu Mare a Serviciului Roman de Informatii, colonelul Nicolae Pop.
Au fost prezenti, de asemenea, presedintele si vicepresedintii Consiliului Judetean Satu Mare, stefan Szabo, respectiv Gheorghe Ciocan si Paula Mare, primarul municipiului Satu Mare, Iuliu Ilyes, parlamentarii satmareni, directorii institutiilor descentralizate ale statului, precum si numerosi reprezentanti ai organizatiei satmarene a Aliantei D.A.
Iuliu Ilyes din partea UDMR, Mihai Rusu din partea PD si Radu Pop din partea PUR, locul liderului PNL, deputatul Ovidiu Silaghi - aflat la Budapesta, la intilnirea primului ministru Calin Popescu-Tariceanu cu omologul sau maghiar Gyurcsany Ferenc - fiind tinut de consilierul local Ludovic Keizer, liderul PSD, Gheorghe Ciocan nefiind invitat din ratiuni de ordin politic.
Ce relatii a avut cu Gheorghe Ciocan, fost prefect al judetului Satu Mare si presedinte al organizatiei judetene a PSD?
Potrivit RomNET, fostul premier a avut o serie de discutii cu vicepresedintele consiliului judetean, Gheorghe Ciocan, si cu o serie de membri PSD.
La incheierea anuntului privind cistigatorul in competitia pentru privatizare BCR, Nicolae Cinteza directorul Directiei de supraveghere din BNR, a distrus cu un ciocan hard disk-ul computerului care a desemnat cistigatorul in cursa pentru privatizare BCR.
Tribunalul Satu Mare a admis luni cererea de ordonanta prezidentiala depusa de vicepresedintii Consiliului Judetean Gheorghe Ciocan si Paula Mare.
google-analytics.com