Cautare

65804 de rezultate pentru "cine sunt parintii lui chirila andrei din vaslui" (9.00 secunde)
De aproape doua luni de zile, reprezentantii Prefecturii judetului Constanta nu reusesc sa ia legatura cu subprefectul de sorginte liberala Cosmin Andrei (foto).
Moartea lui Andrei Gheorghe ar fi survenit, potrivit primelor investigatii, din pricina problemelor cu inima pe care le avea realizatorul radio-TV.
Andrei Burtea sculpteaza in lemn. ... La standul sau, intitulat "Atelierul lui Andrei", puteti gasi cruci din lemn, crucifixuri mici, candela din lemn, dar si icoane pe lemn (care costa 35 RON, 65 RON si 100 RON, in functie de marime).
Andrei Burtea sculpteaza in lemn. ... La standul firmei sale, intitulate sugestiv Sunetul Daltilor, puteti gasi la etajul I cruci din lemn, crucifixuri mici, candela din lemn, dar si icoane pe lemn cu Sfantul Ioan Gura de Aur (care costa 100 RON).
Procesul violatorilor din Vaslui a luat sfarsit. ... Procesul violatorilor din Vaslui s-a incheiat. Cei sapte tineri din Valeni, care au violat o eleva de 18 ani pana la lesin, au scapat de pedepsele maxime.
Adrian Nastase, in scrisoarea adresata lui Andrei:
"Sper ca cei doi (Dan Bittman si Andrei Gheorghe - n.r.), impreuna cu oamenii tehnici de la Ministerul Finantelor, cum ar fi pe Trezorerie sau fonduri structurale, sa gaseasca modalitatea sa transmita informatia intr-un mod perceptibil", a spus Vladescu in Parlament.Dan Bittman, membru al formatiei Holograf, a declarat ca va face legatura intre "viata reala" si cea a politicienilor.
Nu toti parintii au dreptul (legal) sa aleaga numele bebelusului dupa cum doresc si in functie de ce le place.
Din ianuare 2018, copiii cu afectiuni de tip autist si din categoria afectiunilor cronice severe (diabet sau cancer), precum si parintii lor pot beneficia de consiliere gratuita in cadrul primei serii de programe psihoterapeutice de grup oferite de Asociatia de Psihoterapie, ce vor oferi sprijin de specialitate pentru integrarea intr-un context mental-emotional-social cat mai aproape de nevoile lor fundamentale.
Proiecte de lege, ordonante, motiuni simple si de cenzura, intrebari, interpelari si sute de amendamente nu au fost, se pare, preocuparea de baza a parlamentarilor din legislatura 2004-2008, senatorii si deputatii rezervandu-si timp si pentru glume, schimburi de replici spumoase si ironii.
Asta asteapta parintii de la gradinitele sau scolile in care-si vor inscrie copiii in viitorul an de invatamant. Ofertele unitatilor scolare pot fi "cantarite" la Targul "ßcoala bucuresteana", deschis ieri la Palatul Copiilor din Capitala.
Contractul educational intre unitatile de invatamant cu parintii sau tutorii copiilor - un contract perfectibil. ... Una dintre noutatile acestui an scolar este semnarea unui contract educational intre unitatile de invatamant cu parintii sau tutorii copiilor, in care vor fi stabilite drepturile si obligatiile reciproce ale partilor.
Parintii nu mai au dreptul sa-si umileasca sau sa-si bata propriii copii! ... Magda Marincovici) Incepand din 22 decembrie, pedepsele corporale si violentele psihice aplicate copiilor sunt interzise printr-o lege europeana.
Andrei Condurateanu, implicat in accidentul rutier de pe autostrada A2, transferat la Bucuresti Andrei Razvan Condurateanu, candidatul PP-DD la Camera Deputatilor, implicat in accidentul rutier de pe A2, a fost transferat la Bucuresti, potrivit unor apropiati.
Andrei Costin Victor, de profesie geolog, participa la toate targurile de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie. "Am adus minerale din Romania, precum:
Andrei Burtea s-a apucat sa sculpteze in lemn in urma cu patru luni. ... "60% din ceea ce fac eu inseamna munca si 40% inspiratie!
Pe rolul instantelor galatene au fost depuse ieri sase contestatii, cea mai importanta fiind indreptata impotriva candidatului democrat-liberal Andrei Lisinschi, care urmeaza sa fie solutionata astazi de Judecatorie.
Acesta din urma era ultimul inalt functionar public din conducerea Prefecturii Gorj ramas de pe vremea guvernului Tariceanu. ... Pe langa politica, Marcel Romanescu a fost nevoit sa renunte si la invatamantul superior, rezervandu-si postul de lector la Facultatea de Stiinte Economice din cadrul Universitatii "Constantin Brancusi" din Targu Jiu.
Dupa ce s-a pensionat, la inceputul anului 2017, Andrei Alexandru a postat un mesaj pe Facebook. ... Andrei Alexandru: Acum, sunt liber sa ma exprim, sunt liber sa-mi recapat identitatea si personalitatea ascunsa vremelnic. Puteti citi in continuarea ultimul articol al lui Andrei Alexandru, aparut pe estiri.ro.
Rocha, Rusescu si Nikolic au marcat golurile Stelei din returul cu Spartak Trnava, care a intors fara probleme scorul din tur (0-1). Ros-albastrii vor fi capi de serie in playoff, la fel ca Vaslui, si vor avea adversari accesibili.
google-analytics.com