Andrei Burtea sculpteaza in lemn. In cadrul expozitiei de la Sala Dalles, acesta expune si vinde sculpturile sale in lemn, dar si obiecte vechi pe care le-a mostenit de la strabunicul sau.
La standul firmei sale, intitulate sugestiv Sunetul Daltilor, puteti gasi la etajul I cruci din lemn, crucifixuri mici, candela din lemn, dar si icoane pe lemn cu Sfantul Ioan Gura de Aur (care costa 100 RON).
Si prietena lui Andrei Burtea are o fire artistica: picteaza, canta si scrie poezii.
"Avem zece clienti care au venit zile la rand si au cumparat de la noi diverse crucifixuri din lemn, candele, potocave, ingerasi, oglinzi cu rame sculptate in lemn si globuri din lemn", ne-a spus Andrei Burtea.
In afacerea Sunetul Daltilor, in afara lui Andrei Burtea, sunt implicati si fratele lui, Silviu, dar si tatal lor, Valeriu Burtea. Acesta face sculpturi in lemn si picteaza flori.
Tot de aici, puteti cumpara o lada de zestre pictata traditional romanesc - la 500 RON, o masuta pictata - la 250 RON, comoda din lemn pictata / la 800 RON, candela vrajitoarea - la 75 RON, o vioara sculptata in lemn - la 120 RON, suport de chei - la 170 RON, oglinda cu rama sculptata in lemn - la 50 RON.
Toate aceste sculpturi in lemn facute cu maiestrie de Andrei Burtea pot fi niste cadouri superbe de Sfantul Nicolae, acum, in prag de sarbatoare.
Expozitia cu vanzare de la Sala Dalles este deschisa pana la 24 decembrie 2013.
Program: intre orele 10.00 - 20.00.
Intrarea este libera.