Christian Ciocan este un om care a realizat multe lucruri la Politia Romana, avand o minte deschisa.
Unii poate ca il invidiaza pentru realizarile sale, dar trebuie sa-i recunoasca meritele.
Christian Ciocan si-a postat pe pagina sa de facebook cele trei carti pe care le-a publicat pana acum. Desi prima aparitie a avut loc in 2009 ("Ghidul Relatiilor Politie" - Mass-media ) Ch. Ciocan nu a facut pana acum publica activitatea sa scriitoriceasca. Pentru ca prietenii de pe facebook au tot vorbit de cartile lui Christian, prezentandu-le sub diverse forme - fotografii, scanuri, acesta le-a postat si pe facebook alturi de comentariul: "Pentru a nu mai exista niciun dubiu!"
Cele trei carti lansate in ultimii doi ani au fost oferite cu titlu exclusiv gratuit catre persoanele interesate de Relatiile Publice ale Politiei si, nu numai, si catre jurnalistii preocupati de dezvoltarea acestora.
Cartile au la baza prevederi legale in vigoare in Romania si principii de PR, fac referire si la experienta altor organizatii - NATO (purtatorul de cuvant oficial si purtatorul de cuvant delegat) - Politiile din Los Angeles si Chicago - si sunt girate de profesionisti in acest domeniu, recunoscuti atat in tara, cat si in Europa.
De-a lungul timpului Christian Ciocan a transpus in plan concret circa 50 de initiative personale, toate avand impactul scontat in interesul pozitivarii imaginii Politiei; cartile venind tocmai in completarea acestor proiecte.
Cele trei carti sunt adevarate indrumare la dispozitia ofiterilor de relatii publice ai Politiei Romane, dar nu numai, in activitatea pe care acestia o desfasoara.
Ii dorim din toata inima lui Christian Ciocan putere de munca si cat mai multe carti pe care oamenii abia asteapta sa le citeasca!