Cautare

918 de rezultate pentru "cfr calatori" (4.39 secunde)
In urma intalnirilor pentru negocieri dintre liderii sindicatelor feroviare, care au avut loc ieri, ministrul transporturilor, Radu Berceanu, subsecretarul de stat din cadrul Ministerului Transporturilor si Infrastructurii (MTI), Constantin Axinia, si directorii de la cele trei companii CFR, ministerul de resort a anuntat ca doreste sa obtina, la rectificarea bugetara, 365 de milioane de lei, pentru a suplimenta subventiile destinate CFR Calatori, precizand ca numarul angajatilor care vor fi disponibilizati este de 11.000 de persoane.
Ministrul transporturilor si infrastructurii, Radu Berceanu, a declarat ieri, intr-o conferinta de presa, ca ar putea scoate la privatizare CFR Marfa la finalul anului viitor. "Solutia pentru CFR Marfa este pregatirea pentru privatizare si, probabil, undeva la sfarsitul anului viitor - privatizarea.
CFR Calatori va primi, in acest an, de la bugetul de stat 406,83 milioane lei, un sfert din necesarul de 1,644 miliarde lei al companiei, pentru principalele proiecte de investitii pentru transportul feroviar public de calatori in anul 2009, potrivit unui proiect de act normativ.
Asta dupa ce, anul trecut, conducerea de la acea vreme a CFR Calatori, a introdus aceste garnituri in circulatie abia pe 30 iunie, decizie care a determinat migrarea pasagerilor spre modul de transport rutier.
Steaua - Ajax si CFR Cluj - Internazionale in primavara Europa League La Nyon s-au tras la sorti meciurile din 16-imile Europa League si, desi Steaua si CFR erau capi de serie, adversarii nu sunt deloc slabi, dovada fiind ca CFR a picat cu Internazionale, iar Steaua va intalni Ajax.
LIGA CAMPIONILOR - SLAVIA PRAGA - CFR CLUJ SLAVIA PRAGA - CFR CLUJ // Cu George Tucudean din primul minut! ... Andrei Craitoiu) Slavia Praga si CFR Cluj se vor intalni miercuri, de la ora 22:00, in mansa a doua a play-off-ului Champions League.
investitie de 4,8 milioane de euro, doar pentru 3 rute de transport calatori Gara Calarasi Sud, locul unde intorc toate trenurile, este pustie, mai tot timpul zilei. ... Vagoanele de calatori nici macar nu asigura conditiile asteptate de calaraseni.
CFR S. ... "La bugetul de stat sunt datorii ale CFR S. ... in valoare de 400 milioane lei din cauza incasarilor scazute din taxa de utilizare (TUI) pe care compania o incaseaza de la CFR Marfa si CFR Calatori.
CFR Calatori impreuna cu BookLand isi propun sa transforme mijloacele de transport feroviar in spatii prietenoase fata de cititori, care vor gasi in vagoane carti interesante si putea de asemenea sa-si descarce gratuit pe telefon o carte electronica.
421 trenuri au fost oprite din circulatie ca urmare a grevei angajatilor din CFR.
CFR Cluj a invins Braga cu 3-1 si este in primavara europeana CFR si-a asigurat locul al treilea in grupa. ... Fundasul n-a inteles nimic, CFR a inceput in atac. ... Ati ghicit, Rui Pedro, 2-0 in minutul 14, aur curat pentru CFR.
Hagi a avut o reactie extrem de nervoasa dupa remiza dintre Farul Constanta si CFR Cluj, din Cupa Romaniei.
Recent, CFR Calatori si-a innoit parcul auto destinat nevoilor angajatilor, deficitar si cu defectiuni tehnice, in proportie de 70 la suta.
CFR va da afara 5.588 de angajati Bugetele pe 2011 ale CFR Marfa, CFR Calatori si CFR SA prevad reducerea personalului cu 5.588 de angajati fata de anul trecut si scaderea cheltuielilor cu personalul cu 21,8%, 6,5% si respectiv 11,6%, reprezentand o economie totala de 246,64 milioane lei.
CFR Calatori a inregistrat in ianuarie 2009 o scadere a fluxului de calatori cu pana la 8%, comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut, motiv pentru care au fost anulate temporar 200 de trenuri.
Ministrul transporturilor si infrastructurii, Radu Berceanu, a declarat ieri ca nu este obligatoriu sa fie disponibilizati angajatii de la CFR, ci trebuie ca sindicatele sa vina cu propuneri de reducere a costurilor, personal preferand sa taie din miile de salarii de peste 15.000-20.000 de lei.Ministrul transporturilor nu participa la negocierile cu sindicatele CFR, precizand ca a delegat aceasta sarcina unui grup de negociere.
Administratia CFR intentioneaza sa desfiinteze regulatorul de circulatie Buzau, dar si Halta Baldovinesti, punand in pericol siguranta calatorilor, in conditiile in care nu se stie inca cum vor fi impartite firele de circulatie si cine va prelua responsabilitatile operatorilor de trafic.
Salarii "nesimtite" la falimentara CFR Marfa Directorii companiilor falimentare din CFR, care trimit in somaj mii de angajati, pleaca acasa cu salarii "nesimtite" de aproape 8.000 de lei.
Al patrulea rezultat de 1-1 intre FCSB si CFR Cluj. ... Dan Alexandru) FCSB si CFR Cluj au remizat pentru a patra oara consecutiv in acest sezon, cu acelasi scor chiar, 1-1, in meciul care ar fi putut transa soarta titlului in Liga 1, pe Arena Nationala.
Biletele pentru transportul feroviar de calatori costa începând de ieri, cu aproximativ 7% mai mult. ... Cei care le-au achizitionat dinainte nu vor plati nimic în plus“, a explicat Adriana Duta, sefa Agentiei CFR Craiova.
google-analytics.com