Cautare

2845 de rezultate pentru "cetateni de onoare pitesti" (5.64 secunde)
Consilierii locali au aprobat la foc automat propunerile de acordare a titlului de "Cetatean de Onoare al municipiului Galati" si "Premiul municipiului Galati" unui numar de 37 de persoane.
'Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a anuntat, ieri, ca are in vedere posibilitatea de a renunta la functia onorifica pe care o detine in partid, in functie de rezultatul Congresului si de modificarile prevederilor statutare care vor fi operate cu acest prilej.
Sala mare a Primariei Craiova a gazduit ieri sedinta solemna a Consiliului Local Municipal, in cadrul careia au fost rasplatite cu distinctii personalitati de seama ale urbei, la ceas aniversar.
Raed Arafat, Cavaler al Ordinului Legiunii de Onoare Autorul celui mai modern si performant concept romanesc de stat al ultimilor 23 de ani primeste o distinctie binemeritata, ca recunoastere a calitatilor sale.
Interviu cu Matei Visniec, presedinte de onoare al Targului de carte Gaudeamus Realizator: Gaudeamus, Targul de carte, incepe astazi, iar Comisia Europeana are statut de invitat de onoare.
Kovesi nu poate fi blamata pe viata pentru ca, intr-o vreme, s-a aflat intr-o functie Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat, marti, ca aprecierea potrivit careia procurorii propusi la sefia Parchetelor de catre premier ar fi "oamenii lui Basescu" este "cam hazardata", el aratand, referindu-se la Kovesi, ca un om nu poate fi blamat pe viata pentru ca a avut o functie.
Constantin Tudor a publicat un text pe Facebook in care precizeaza implicarea sa in evenimentul din data de 5 octombrie 2018, cand Scoala Gimnaziala din comuna Dorobantu a primit numele marelui istoric Adrian V.Radulescu, fiu al satului.
Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat ca opozitia este coagulata, subliniind, insa, ca PSD si PNL nu se pot transforma intr-un partid unic al opozitiei din cauza filosofiilor si a conceptelor diferite despre societate.
Cunoscutii antrenori ai lotului feminin de gimnastica Mariana Bitang si Octavian Bellu au devenit de la inceputul acestui an consilieri de stat la Cotroceni, avand ca atributie promovarea sportului.
Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat pentru cotidianul "Gandul" ca a avut "un schimb de pareri" cu presedintele partidului, Mircea Geoana, in ceea ce priveste convocarea structurilor de conducere ale partidului, eventual a unui Congres, "daca este necesar".
"Conventia PDL a marcat succesul lui Traian Basescu de a mentine controlul asupra partidului" Conventia Nationala a Partidului Democrat Liberal a marcat succesul lui Traian Basescu de a mentine controlul asupra partidului, a declarat, luni, presedintele de onoare al Partidului Social Democrat, Ion Iliescu.
Regele Mihai a fost inmormantat la Curtea de Arges. S-au tras 21 de salve de tun si s-a intonat imnul national (Autor: Filip Stan) Regele Mihai I a fost inmormantat la Curtea de Arges, in Noua Catedrala Arhiespiscopala si Regala, unde a fost inmormantata si Regina Ana.
Puteti citi in continuare textul integral al discursului lui Ion Iliescu la Consiliul National al PSD, desfasurat la Palatul Parlamentului, in data de 4 februarie 2010. ... De aceea, va rog sa ma acceptati cu un MESAJ DE SUFLET.
Premierul Calin Popescu-Tariceanu i-a cerut vineri ministrului Afacerilor Externe, Razvan Ungureanu, in cadrul unei intalniri la Guvern, sa-si prezinte demisia, pentru ca nu a informat Guvernul si pe seful Executivului in legatura cu retinerea celor doi cetateni romani in Irak.
Intrebat despre votul exprimat, Presedintele de onoare al Partidului Social Democrat (PSD), Ion Iliescu, sustine ca a votat "cu cei care fac parte din Parlamentul European si care au sprijinit Romania si inainte ca aceasta sa devina stat comunitar, dar si dupa anul 2007. ... Nu e loc de propaganda.
Nu-mi place ideea asta de suspendare de presedinti Liderii USL declara ca nu sunt interesati de intentia senatorului PC, Dan Voiculescu, de a incerca o noua metoda de suspendare a presedintelui Traian Basescu.
Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat, luni, ca PDL trebuie sa-si "linga ranile", sa "traga concluziile cuvenite" si sa se redreseze.
Coruptia, furtul permanent, bunul plac al liderilor, abuzurile puterii, nepotismul si pupincurismul, au adus Romania la un nivel de distrugere nemaiintalnit in istorie. ... Abuzurile puterii politice au fost sanctionate de catre opozitie prin vorbe si atat. In 4 ani de totalitarism, actiunile opozitiei parlamentare s-au limitat la declaratii!
Elena Mosor, primarul comunei gorjene Alimpesti, este urmarita penal intr-un dosar si cercetata in altele, majoritatea faptelor fiind sesizate de localnici. ... Aceasta are la activ trei dosare penale, iar procurorii gorjeni au inceput cercetarile in urma sesizarilor primite de la numerosi cetateni din localitate.
120 de cetateni ai statelor UE, care au rezidenta permanenta in judetul Galati, sunt asteptati in iunie sa aleaga primarii si consiliile locale din localitatile galatene unde au domiciliul.
google-analytics.com