Cautare

4941 de rezultate pentru "cerere tip de reducere a suspndarii" (3.51 secunde)
Banca ABN Amro, devenita de cateva luni RBS, demonstreaza inca o data ca sistemul bancar romanesc este unul cu adevarat ticalosit.
Cum functioneaza sloturile de tip cascada? ... Explorarea jocurilor de cazinou online ne poarta adesea prin diverse tematici si mecanici inedite, oferind o experienta de joc dinamica si plina de surprize.
Potrivit unui sondaj realizat recent de Kaspersky Lab si B2B International, 91% dintre organizatiile chestionate s-au confruntat cu un atac cibernetic cel putin o data in ultimele 12 luni, in timp ce 9% au fost victime ale atacurilor cu tinta predefinita - activitate planificata cu atentie in prealabil cu scopul de a infecta infrastructura de retea a unei organizatii specifice.
Avizul de securitate la incendiu este actul emis de Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Judetean, dupa verificarea de conformitate cu prevederile reglementarilor tehnice in vigoare a masurilor de aparare impotriva incendiilor, adoptate in documentatiile tehnice de proiectare, pentru indeplinirea cerintei esentiale - securitate la incendiu - a constructiilor, instalatiilor si altor amenajari.
Deputatul Cezar Preda avertizeaza ca trecerea legii de reducere a TVA la alimente poate face sa cada Guvernul. Deputatul Cezar Preda, vicepresedinte al Partidului Democrat Liberal, este de parere ca legea de reducere a TVA la alimente este cea mai slaba disfunctionalitate a PDL de la declansarea alegerilor interne.
Banca Nationala a Romaniei trebuie sprijinita in efortul de reducere a inflatiei de la 9,3% la 7% in 2005, prin actiuni de reducere a arieratelor si limitarea cresterii veniturilor sub dinamica productivitatii, este de parere economistul-sef al bancii centrale, Valentin Lazea.
Executivul scade TVA la apartamentele noi cu 14% de la începutul lui 2009. Normal ar fi ca pe piata locuintelor din Craiova, preturile sa scada cu 7.000-10.000 de euro.
Pozitia Consiliului National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania (CNIPMMR) cu privire la reducerea si comasarea a 38,49% din taxele si tarifele nefiscale este aceea ca saluta aceasta masura guvernamentala care este benefica pentru mediul de afaceri autohton, a declarat, ieri, Iulian Groposila (foto), presedintele Patronatului IMM Constanta, organizatie membra a CNIPMMR.
Mai mult de jumatate (63%) dintre romani se pregatesc pentru o eventuala reducere a veniturilor in 2010, iar 45% nu si-au planificat bugetul si nici nu intentioneaza, pentru ca nu stiu ce ar putea sa aduca anul 2010, releva un studiu realizat de Aviva.
Necunoasterea prevederilor legale ii poate costa scump pe botosanenii care vor sa inscrie in circulatie o masina la mana a doua.
15% reducere fata de pretul obisnuit ofera, in medie, dezvoltatorii prezenti la Targul Imobiliar Naponal - tIMOn.
Procedura si pregatirea pacientului Pregatirea pentru examinare In vederea efectuarii investigatiei PET-CT programate, va rugam sa va prezentati in centru cu 30 minute inainte de ora stabilita si sa aveti la dumneavoastra urmatoarele documente:
Doctor Menci, la un pas de eliberare dupa ce le-a conferentiat detinutilor de la Jilava despre agentii patogeni, probiotice si hidratare Gheorghe Mencinicopschi ar putea fi eliberat conditionat.
Analiza specialistilor arata ca, in ultimii ani, piata muncii se afla intr-o continua transformare, fiind nevoie sa dobandesti tot mai multe si variate competente indiferent daca urmaresti sa iti consolidezi pozitia intr-o companie, sa promovezi sau in cazul in care te afli in cautarea unui loc de munca.
La aceasta ora, Romania se confrunta cu o mare criza de meseriasi pe piata muncii. Numeroase semnale de alarma au fost trase in acest sens de marile companii care activeaza in domenii diverse.
Mihai Gotiu a realizat un interviu cu Vasile Dancu, publicat pe voxpublica.ro, sub titlul: ... Este vorba despre partidul gestant al generalului Gabriel Oprea, care i-a dat o comanda si Dancu o executa.
Vrei loc de parcare in fata blocului? Afla ce DOCUMENTE sunt necesare si cat te costa Primariile de sector din Capitala au inceput deja sa reinnoiasca contractele de inchiriere a locurilor de parcare de resedinta.
Doi plopi batrani ameninta la fiecare rafala de vant sa cada peste blocurile din apropiere, desi locatarii din zona au cerut de cel putin doi ani sa fie taiati.
Senatorul PSD Dan Sova a sustinut o Conferinta de presa pe tema scandalului artificial de la Senat, provocat de senatorii PD-L, al carei transcript il puteti citi in continuare.
Roberta Anastase, presedintele Camerei Deputatilor, a declarat ca accesul in sala de plen a Parlamentului se face pe baza unei cereri scrise, conform regulamentului. Anastase a mai precizat ca pentru sedinta de luni in care Emil Boc si-a asumat raspunderea nu au existat cereri inregistrate.
google-analytics.com