Cautare

793 de rezultate pentru "ceas cu proiector si alarma" (7.86 secunde)
Multi dintre ei au preferat sa-si transforme bunurile imobile in lichiditati. Altii s-au indatorat la banci pentru a-si putea cumpara imobile sau autoturisme.
Simona Halep a trecut de Zarina Dias, 6-1, 6-4, si s-a calificat in optimile de finala de la Australian Open. ... In optimi, romanca se va infrunta cu sarboaica Jelena Jankovici, care a trecut, 6-4, 7-5, de japoneza Nara.
Ei solicita in continuare sprijinul partenerilor de guvernare vizavi de proiectele pe care le-au initiat si asteapta ca Executivul sa-si spuna punctul de vedere.
Visul sau, de vechi poet oniric, e sa ajunga la concurenta cu Cosmina Pasarin. ... I-a zis-o, cu tragica nostimada, si lui Mircea Dinescu, care i-a spus privindu-l serios si in acelasi timp suspect:
Ceasornicarul Catalin Vardianu, pe care il puteti gasi la magazinul de pe Strada Academiei, repara si ceasuri ale vedetelor. "Acum am la reparat ceasuri de mana de la Emporio Armani, Omega (elvetian), Universal Geneve (elvetian), Atlantic (elvetian) si Hublot.
Nelu Nedelea participa constant la targurile traditionale Piata Taraneasca si Mester(Esti)! ... "La standul meu, iubitorii de arta pot gasi si achizitiona:
Doxa (ceas vechi, de mana), Maurice Lacroix, Certina (elvetian) si Omega (elvetian). "La magazinul de pe Strada Academiei avem si curele din piele pentru ceasuri (intre 27 - 50 RON). Avem clienti fideli care vin sa repare ceasurile la noi, dar si trimisi de alti oameni.
2015 Dupa o lunga asteptare, Ascensiunea planetei revine brusc in actualitate cu foarte multe stiri pozitive, aduse de o serie intreaga de surse de informare. ... Aceasta influenta va fi la un nivel care nu a mai fost experimentat anterior de planeta si de voi, niciodata.
Pe pagina de Facebook Deci Se Poate, a aparut stirea ca Mihai Gainusa, Marius Vintila si Laura Ivancioiu se reintorc la radio. ... Echipa este formata din oameni cu multi ani de experienta in radio: ... Promitem sa ascultam noul post RADIO SEVEN si uram mult succes redutabilei echipe :
Pedaland pe sosea, de Areta Sandru Timpul va fi acelasi - ne spuse batranul din fotoliu, pregatindu-si o tigara - indiferent daca va fi masurat de un ceas de mana sau de clepsidra, timpul va fi la fel chiar daca ti se va parea ca pe-un cadran de nisip minutele se scurg mai usor, timpul va fi acelasi, v-o spun eu, mai zise el si incepu sa fumeze.
Daniel Bejan) Dupa zile lungi de drum greu prin pustiu, catunul rasarit de nicaieri era un binevenit si binecuvantat loc de popas si de primenire. Trei stradute inguste, de pamant galben batatorit, uscat, cateva casute de lut, varuite toate in alb si toate bantuite de colb.
Anticarii Leu Caius si Petronela din Timisoara au participat la targul din curtea MTR au venit cu sticlarie, cu ceramica, cu tablouri vechi, un ulei cu lalele - la 70 RON, o tpiserie mare din Franta - la 700 RON, arta africana, precum o statueta africa - la 200 RON, un calut vechi din lemn, un ceas mecanic vechi, care are pendula - la 300 RON, portelauri vechi din Franta, Germania si China - intre 100 - 300 RON, statueta cu Fecioara Maria - la 150 RON, elefantei din lemn, ne-a spus Petronela.
Janos Josef din Harghita participa la targul traditional de Sfintii Mihail si Gavrrile din curtea MTR cu genti lucrate manual. Il gasiti si astazi, de unde puteti cumpara genti deosebite, lucrate manual de acest mester marochiner, iar intrarea la targ pentru adulti costa 8 RON.
Am venit la targ cu blidare, cufere pictate, jucarii, cu furci cu aripi sau furci cu coarne sau cu talpa, casete de bijuterii.
Adrian din Brasov a venit cu ii vechi din regiunea Sibiului, Oltenia, Transilvaia, care e mentin foarte bine, cu catrinte, fote, obiecte artizinale din alama,din ceeramica din bronz, ceasuri vechi - pendule, intre 500 Ron - 700 Ron si un ceas superb din bronz - la 1.000 Ron.
Am venit cu melchior, lanioane, cutite de la 150 ron in sus, bricege incepand de la la 30 Ron, pana la 350 ron, un set din coral la 450 Ron, , brichete vechi pe be benzina, baga - un material din broasa testoasa fiarta, inele de argint, bratari din argint, lanturi de argint, la 40 Ron, un inel vechi cu 100 de euro, o traista, un ceas vechi.
Tudor Manciulea a venit la targ cu blidare, cufere pictate, jucarii, cu furci cu aripi sau furci cu coarne sau cu talpa, casete de bijuterii.
FARCAS) Pe 2 decembrie 2012, la ora 12.55, un Airbus A320, avion cu o capacitate de pana la 220 pasageri, se pregatea sa aterizeze pe aeroportul din Glasgow, Scotia.
Acumulare de gaze cu caracter inflamatoriu intr-o punga care zi de zi a crescut. Expertul a vorbit si despre instinctele de supravietuire ale oamenilor prinsi in clubul groazei in momentul dezlantuirii infernului din clubul Colectiv, dar si despre ipotezele lansate pe piata imediat dupa tragedie.
FARCAS) Provincia Sichuan din China este situata in bazinul superior al fluviului Yangtze, invecinandu-se spre vest cu Tibetul. Cunoscut sub numele de Pamantul Abundentei, provincia este unul dintre leaganele civilizatiei chineze si locul a numeroase anomalii, mistere si fenomene paranormale.
google-analytics.com