Cautare

793 de rezultate pentru "ceas cu proiector si alarma" (6.12 secunde)
Razvan SAVALIUC) Tot ce se intampla in prezent in Romania, incepand cu miscarile de strada si terminand cu amestecul CSM si al marilor parchete in politica este rezultatul unui plan de lovitura de stat bine gandit.
Octavian Stireanu) Se cauta definitii pentru ceea ce se petrece in Piata Victoriei de cateva zile si nopti.
Pe coronamentul acestuia trece un drum, parte din TRANSFAGARASAN Barajul colecteaza apa intr-un lac cu suprafata de aproximativ 9 kilometri patrati. ... Dupa cum declara acesta, prin martie-aprilie 1968, se intorcea spre Curtea de Arges, cu inca 80-100 de militari, dintr-un mars efectuat in zona barajului.
O tentativa de crima Iulia Mihut e o fata dulce de 23 de ani care, pana vineri noaptea, adica acum trei zile, visa la familie, copii si fericire. Era maritata de doua saptamani cu un tip pe care il credea iubirea vietii ei.
De 17 ani am strazile ingradite, dau explicatii jandarmilor, uneori merg pe jos, am mai mult de curatat la poarta, am gasit un portofel golit, intr-o primavara, pe sub frunze si zapada, cu acte de Baba in el, aruncat peste gard, in gradina mea, in toamna, de un smecher de hot si, impreuna cu niste surori catolice dintr-un sat, am gasit Baba si i-am trimis actele… Ma uit la multimea aceea de Babe (de copii, de tineri, de mai putini mosi, ca barbatii sunt mai putin rezistenti ori raman cu animalele acasa ori sunt deja plecati la Domnul).
Primaria si Consiliul Local Eforie au decis ca toate cuplurile care in cursul acestui an implinesc 40 de ani de casatorie sa fie premiate. Astfel ca, la ceas aniversar, toate aceste cupluri vor primi din partea Primariei orasului Eforie suma de 300 de RON.
Cum variaza functie de activitate si masa si cum se masoara corect.
Litoralul romanesc a mai primit sambata o palma - furtuna care a distrus o parte din plaje chiar si in proportie de 50%.
Eu am fost anuntat joi despre acest lucru, alti colegi doar cu o zi inainte, desi acest lucru incalca legea". "Pe ordinea de zi s-a aflat aprobarea unui credit de la Bancpost, pe o perioada de trei ani, cu o perioada de gratiere de sase.
Neintelegeri intre parlamentarii PRM si UDMR au aparut in momentul in care un deputat UDMR a facut referire la autonomie si Legea minoritatilor. ... "Fie ca acest ceas istoric sa arate si ora refacerii Romaniei mari in Europa reunita.
Sfarsitul de an inseamna nu doar petrecere si intalniri cu cei dragi sau timp petrecut cu familia.
Agentiile de mediu din Craiova si-au revizuit atitudinea fata de trimiterea in ilegalitate a Regiei Autonome Apa si vor relua procesul de autorizare, incheiat anul trecut cu lacune.
Daca scrutinul de ieri a decurs fara incidente, nu la fel se poate spune despre campania care a precedat ziua alegerilor, candidatii pastrandu-si vechile metehne de a imbia electoratul cu zahar si ulei.
Daca lucrurile vor merge ceas si nu se va mai amina momentul schimbarii Cabinetului, in maxim doua saptamini Executivul va avea o noua componenta. ... Legat de momentul in care Tariceanu va decide sa-si anunte noua echipa, social-democratii sustin ca Guvernul trebuia schimbat inca de ieri.
Partidul National Liberal a sarbatorit ieri la Palatul Parlamentului 132 de ani de existenta, prilej cu care au acordat premiul a€žIon I.C.
"Am asteptat pana in ultimul ceas sa vedem daca mai este posibila o refacere a Aliantei D.A. printr-o guvernare PD-PNL-PLD, dar nu este posibil.
Toata politica galateana din ultima saptamana s-a invartit in jurul mult discutatei motiuni de cenzura a PSD si a dezastrului de la Tecuci.
Asaltul apelor si amenintarea motiunii Toata politica galateana din luna septembrie a lui 2007 s-a invartit in jurul mult discutatei motiuni de cenzura a PSD si a dezastrului de la Tecuci.
Dupa ce a fost semnata legea prin care bugetele de echilibrare ale Consiliilor Judetene sunt la dispozitia presedintilor acestora si le pot imparti cum doresc, fostul secretar de stat in ministerul Administratiei si Internelor, Mircea Nicu Toader, s-a aratat total impotriva noilor proceduri.
Cu cat se apropie mai mult campania electorala si data la care se vor consuma alegerile locale, reprezentantii formatiunilor politice de la nivel local si central incearca in fel si chip sa vada cam ce combinatii i-ar ajuta sa creasca in ochii electoratului, dar timpul trece si nimic concret nu se materializeaza in planul aliantelor politice.
google-analytics.com