Cautare

793 de rezultate pentru "ceas cu proiector si alarma" (3.81 secunde)
Sase semne de alarma ca ai exagerat cu cofeina Cofeina are nenumarate beneficii asupra sanatatii, insa poate da si dependenta si de la o cana de cafea care sa te trezeasca dimineata poti ajunge pana la a nu mai putea functiona daca nu iei cate una din ora in ora.
Sase semne de alarma ca ai exagerat cu cofeina Cofeina are nenumarate beneficii asupra sanatatii, insa poate da si dependenta si de la o cana de cafea care sa te trezeasca dimineata poti ajunge pana la a nu mai putea functiona daca nu iei cate una din ora in ora.
La Timisoara au fost doua alerte cu bomba in doua ore. Prima alarma a fost la Liceul catolic din Timisoara. Dupa doua ore, pirotehnistii au constatat ca era alarma falsa.
Se pare ca noi romanii nu ne-am facut cum se cuvine rugaciunile si ca de aceea Dumnezeu ne-a pedepsit sa avem parte de o epoca prea "interesanta" dupa decembrie '89. De la o vreme, suntem, pur si simplu, coplesiti de scandaluri.
Cu bani putini si cu o serie de probleme care inca nu au fost rezolvate si nici nu vor fi in viitorul apropiat, protectia copiilor si a tinerilor statului se face cu pasi mici si repezi.
Rares Bogdan, semnal de alarma fata de retorica de la Bruxelles: Faceti dus zilnic!
Pensionarii galateni au mers in instanta si, culmea, au pierdut, cerand lucruri de bun-simt. Bietii oameni au cerut dreptul de a trai decent, ba chiar ca parlamentarii si presedintele sa-si respecte juramintul facut la "inscaunare", acela de a respecta cu sfintenie Constitutia.
Infractorii au spart peretii din gips carton ai casei de schimb si au fugit cu seiful cu bani.
Din cercetarile efectuate s-a stabilit faptul ca in noaptea de 30 spre 31 decembrie 2010, impreuna cu I.V., de 17, ani din comuna Cateasca, au spart 6 autoturisme parcate pe raza cartierului Tudor Vladimirescu, din care au sustras mai multe bunuri.
Un fost sef al Politiei Rutiere din Romania a tras un semnal de alarma cu privire la incidentele dramatice petrecute in primele trei zile ale anului. ... Stiri Antena 3, prima optiune pentru stiri online in timp real din Romania si din lume
35 de oameni printre care si cinci copii au fost evacuati dupa ce alarma de incendiu a unui bloc din Mamaia s-a declansat.
Cu cine ne prezentam noi? Cu un om frumos. ... Cu un om destept. Cu cine vine Alianta? Cu un om care a furat flota, un om mincinos, un om care ne-a facut puturosi, lenesi.
Fostul lider al minerilor a fost asteptat la puscarie de catre nasul sau, Fane Spoitoru si de sotia acestuia. ... Miron Cozma a iesit pe poarta inchisorii si s-a urcat direct in masina nasului sau care a demarat in tromba spre Bucuresti.
Ceea ce nici interesul propriu si nici bunul simt nu au reusit sa impuna in timp util a reusit zvonul referitor la posibila fuziune a PNL-PD, urmata cu siguranta de aderarea la PPE. Este foarte adevarat ca unele lucruri mai pot fi rezolvate si in al doisprezecelea ceas.
Proiecte de lege, ordonante, motiuni simple si de cenzura, intrebari, interpelari si sute de amendamente nu au fost, se pare, preocuparea de baza a parlamentarilor din legislatura 2004-2008, senatorii si deputatii rezervandu-si timp si pentru glume, schimburi de replici spumoase si ironii.
Jurnalul National radiografiaza oastea de stransura a generalului Oprea, intr-un articol intitulat "Independentii, dependenti de dosare si de slabiciuni personale", pe care il puteti citi in continuare.
De foarte multe ori am constatat ca imaginea pe care si-o facusera diversi despre mine fara sa ma cunoasca, de la televizor sau din ce auzisera, era cu totul diferita de impresia pe care si-o faceau cand ma cunosteau direct, personal.
Senatorii si-au facut publice declaratiile de avere in forma stabilita de Guvern. Noutatile sunt mai ales la capitolul “bunuri sub forma de metale pretioase, bijuterii, obiecte de arta si de cult, colectii de arta si numismatica, a caror valoare depasesc 5.000 de euro“.
Cei doi spun ca au fost amenintati cu moartea de afaceristul craiovean • Ei au depus ieri o plingere penala, solicitind trimiterea in judecata a lui Adrian Mititelu pentru savirsirea infractiunilor de ultraj, ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea linistii publice Primarul Antonie Solomon si viceprimarul Gheorghe Nedelescu au depus ieri, la Parchetul de pe linga Judecatoria Craiova, o plingere penala impotriva controversatului om de afaceri craiovean Adrian Mititelu.
Joi seara, dupa incheierea consultarilor dintre presedintele Basescu si reprezentantii societatii civile, din birourile Palatului Cotroceni iesea nimeni alta decat fosta sefa a Cancelariei Prezidentiale, Elena Udrea.
google-analytics.com