Cautare

5155 de rezultate pentru "caz penal" (3.08 secunde)
Fostul administrator RCS&RDS, Ioan Bendei, este urmarit penal pentru inducerea in eroare a anchetatorilor. ... Fostul sef RCS&RDS este urmarit penal ca urmare a unei plangeri depuse de Sorin Alexandrescu pentru denunt calomnios.
Asumarea pe legile integrarii, propusa de PD In acelasi timp, democratii au stabilit sa propuna Coalitiei angajarea raspunderii Guvernului pentru legile necesare aderarii la UE referitoare la modificarea Codului Penal si de procedura penala, la finantarea partidelor si la agentia pentru integritate.
Deputatii au reusit sa adopte ieri modificarile Codului Penal si cele ale Codului de Procedura Penala, dupa cateva saptamani de dezbateri si negocieri cu ministrul Justitiei. ... Plenul Camerei a adoptat ieri, cu majoritate de voturi, modificarile Codului Penal si ale celui de procedura penala.
Printre invinuiti se numara si finantatorul FC Rapid, Gheorghe Copos, asociat majoritar al SC Ana Holding SA, Roza Giulio-Giusepe, presedintele Consiliului de administratie al SC Ana Holding SA, urmariti penal pentru savarsirea infractiunilor de participare la o licitatie cu strigare cu oferte trucate, inselaciune, fals in inscrisuri sub semnatura privata si spalare de bani, si Cristea Adrian, pentru savarsirea infractiunilor de participare la o licitatie cu strigare cu oferte trucate.
Liderul PIN, Cosmin Gusa, lanseaza supozitia potrivit careia premierul Calin Popescu-Tariceanu va fi invinuit penal, cel mai probabil in a doua jumatate a lui noiembrie.
Este vorba despre viceprimarul localitatii Cuza Voda, Vasile Banu Cojocaru, pe care Curtea de Apel Constanta l-a gasit vinovat, pe 28 noiembrie 2007, in dosarul penal 4983/2004.
A renuntat sa mai continue pentru ca nu si-a mai dorit acest lucru, mai ales ca risca si dosar penal in cazul in care ar fi fost prinsa, prea mult pentru cei 70 de lei primiti.
Presedintele Traian Basescu a declarat, miercuri, dupa intalnirea cu membrii Coalitiei "Opriti Codurile", ca este "inadmisibila" reducerea pedepselor pentru faptele de coruptie, prevazuta in proiectul noului Cod penal, aflat in dezbaterea Parlamentului.
Deputatul PDL Mihail Boldea propune limitarea accesului la dosare penale prin modificarea Codului penal Deputatul PDL Mihail Boldea a anuntat, luni, depunerea la Parlament a unei propuneri legislative care vizeaza modificarea si completarea Codului penal in sensul limitarii accesului la informatiile cuprinse in dosarele aflate in stadiul de cercetare penala sau pe rolul instantelor de judecata.
As incepe prin a spune ca "legea este ratiunea eliberata de pasiune" (Aristotel), o afirmatie care, acum, peste secole, capata relevanta intr-un moment in care noi, cei care alcatuim corpul legislativ al tarii, suntem pusi in fata situatiei de a alege intre a crea legi al caror efect sa nu poata fi interpretabil si a ne confrunta cu un val de neacceptare si opinii dintre cele mai controversate in materie de Cod Penal.
Facut responsabil de colegi pentru opozitia manifestata fata de modificarile pe care social-democratii vroiau sa le impuna la Codul Penal pentru a scapa de mana lunga a justitiei, Zgonea este acum pus la zid de colegi pentru ca a incercat sa profite de condamnarea lui Liviu Dragnea ca sa ceara retragerea acestuia si organizarea unui Congres inainte de alegerile locale.
Cei care au fost, in trecut, identificati drept incompatibili de catre ANI, indiferent de stadiile procesului, toti cei impotriva carora a fost depus un rechizitoriu, deci se afla in stadiul de judecata, si toti cei care sunt urmariti penal, fie ei si in calitate de suspecti.
Proiectul de lege pentru combaterea evaziunii fiscale, elaborat si dat publicitatii ieri de catre Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF), considera ca domeniul de reglementare a combaterii evaziunii fiscale ar trebui sa fie unul exclusiv penal.
Privatizari ca fapt penal a€žDaca nu ar fi fost probleme juridice care tin de penal, nu am fi transmis aceste rapoarte la Parchet, care va stabili raspunderea persoanelor nominalizate in aceste controale.
Un alt indiciu in sensul celor indicate de Adrian Nastase este intrebarea total nepotrivita pusa de Livia Stanciu Aidei Popa, referitoare la depunerea candidaturii sale, daca este pentru functia de vicepresedinte de civil sau de penal, in conditiile in care judecatoarea Aida Popa este judecator de penal.
Dar greseala e scuzabila, probabil faxul a fost scris la suparare, pentru ca am relatat noi ca sotia dumnealui, notarul Reta Anitei, era cercetata penal.
Propunerile facute de ministrul Justitiei pentru modificarea Codului Penal constituie pasul decisiv pentru integrarea noastra in randul tarilor civilizate ale mamei Europa.
Alambicul, alcoolul si sticlele au fost ridicate de politisti, care i-au intocmit lui Miloteanu un dosar penal pentru falsificare de alimente.
Totodata, a fost intocmit si un dosar penal unui barbat de aproximativ 40 de ani, care a fost prins conducand fara sa posede permis de conducere pentru nicio categorie.
Marele Juriu al Tribunalului Penal din Manhattan a votat si decis inculparea penala a fostului presedinte al SUA, Donald Trump, in "cazul Stormy Daniels". ... Trump mai este anchetat penal in alte dosare:
google-analytics.com