Unul din liderii galeriei lui Dinamo, Mihnea Ionescu, spune ca sustinatorii echipelor de fotbal au si ei dreptul sa fie in strada.
"Se cauta un tap ispasitor pentru ceea ce s-a intamplat aseara", sustine acesta. Jandarmeria sustine ca manifestatia de sambata seara de la Universitate a degenerat in momentul in care au aparut reprezentantii galeriilor lui Dinamo si Steaua.
"Suporterii echipelor din Bucuresti sunt fisati de Jandarmerie, este vorba de statul politienesc din Romania, chiar daca acest miting nu a fost aprobat. Jandarmeria a participat si ea la violente. Suporterii nu au dreptul si ei la o opinie politica? Am si eu ca foarte multi nemultumiri. Sa nu credeti ca oamenii aceia au raspuns unei chemari de pe Facebook, oamenii aia erau in trecere, e totusi vacanta, oamenii aia au venit. Am aflat de la televizor de acest lucru. Doi dintre cei nominalizati de jandarmi nu au fost prezenti, dar dansii i-au vazut. Se cauta un tap ispasitor pentru ceea ce s-a intamplat aseara", a declarat Mihnea Ionescu, la Realitatea TV.
Evenimentele din Piata Universitatii din timpul protestelor organizate sambata seara in Capitala "au degenerat" odata cu aparitia mai multor grupuri de suporteri ai echipelor Steaua si Dinamo, care au blocat in nenumarate randuri circulatia rutiera, a declarat Aurel Moise, de la Jandarmeria Romana, informeaza NewsIn.