Cautare

4047 de rezultate pentru "cate" (2.98 secunde)
SIMULARE -Cate mandate vor obtine PSD si PNL la alegerile parlamentare. ... Lucian Negrea) STIRIPESURSE.RO a efectuat o simulare pe formula de calcul prevazuta in legea electorala pentru alegerile parlamentare si am aflat cate mandate vor obtine PSD si PNL la alegerile parlamentare.
Vila Corsa 1 are o capacitate de 66 camere a cate doua locuri si trei apartamente cu living spatios si aer conditionat, utilate cu mobilier modern, grup sanitar cu toaleta si dus, gresie si faianta, geamuri termopan.
Trei dintre ele se afla la Exploatarea Miniera de Cariera (EMC) Pinoasa, iar câte unul - la EMC Tismana si EMC Rovinari“, a declarat Ciurel. ... „Vor câte sapte-opt miliarde de lei pe un hectar de padure, pret pe care noi nu-l putem oferi.
Astfel, Finantele au indicat sase emisiuni de certificate de trezorerie, in suma totala de 4 miliarde de lei, din care jumatate s-ar putea atrage in luna octombrie, prin doua licitatii de cate un miliard de lei, stabilite pentru datele de 8 si 22 octombrie.
Dintre cei 1.015 craioveni care detin trei sau mai multe cladiri, 190 au in proprietate cate patru, 49 detin cate cinci, 17 - cate sase, trei au sapte imobile, iar alti doi contribuabili au opt, respectiv noua case sau apartamente.
Dintre acestia, 190 au in proprietate cate patru case, 49 detin cate cinci, 17 - cate sase, trei au sapte imobile, iar alti doi contribuabili au opt, respectiv noua locuinte, ne informeaza Directia Taxe si Impozite Locale (DTIL) a Primariei Craiova.
Proiectul arhitectilor prevede constructia a doua tunele de 2 kilometri lungime ingropate la 25 de metri sub Parcul Herastrau, cu cate trei benzi de circulatie pe fiecare sens, aproximativ zece kilometri de sosea suspendata si pasaj suprateran pe doua niveluri peste calea ferata Bucuresti-Constanta.
Proiectul prevede doua tuneluri de 2 kilometri pe sub Parcul Herastrau, cate unul pe fiecare sens, la o adancime de 25 de metri sub parc, cate trei benzi pe sens, aproximativ zece kilometri de sosea suspendata si pasaj suprateran pe doua niveluri peste calea ferata Bucuresti-Constanta.
Razvan si Dani vor castiga cate 50.000 de euro in trei luni Razvan Simion si Dani Otil vor primi cate 50.000 de euro pentru munca pe care o vor depune in urmatoarele trei luni in cadrul emisiunii X Factor.
Cat din constructiile rezidentiale, comerciale, industriale, cate dintre blocurile, magazinele, fabricile din Romania mai sunt in proprietatea statului si cate sunt private? Pe scurt, cate din constructiile din Romania mai sunt ale statului si cate sunt in proprietate privata?
Cate prezente crezi ca a avut Mircea Lucescu in tricoul echipei nationale a Romaniei? ... Cate titluri de campion national a castigat Mircea Lucescu in tricoul lui Dinamo Bucuresti? ... Cate meciuri oficiale a disputat Romania sub comanda sa? ... Cate echipe italiene a antrenat Mihai Lucescu in cariera sa?
- Cu cate? ... Nici nu stiu cate am indesat in geanta, mai mult de 20! ... - De cate ori ai repetat-o? ... Sandra are acum 22 de ani), deci realizezi cate repetari s-au adunat.
- cate un meci din optimi si trei din grupe: ... - cate un meci din sferturi si trei din grupe: ... Copenhaga (Danemarca), Bucuresti (Romania), Amsterdam (Olanda), Dublin (Irlanda), Bilbao (Spania), Budapesta (Ungaria), Bruxelles (Belgia) si Glasgow (Scotia) vor gazdui cate un meci din optimi si trei din grupe.
Filmul ii are ca protagonisti pe Brad Pitt in rolul unui barbat care intinereste si Cate Blanchett ca o fata indragostita din interes.
Razvratite (de cate ori au chef). ... Sofisticate (din toate cate putin). ... Razvratite (de cate ori au chef). ... Sofisticate (din toate cate putin).
in primele doua luni cate 20ml de 3 ori pe zi, mai exact, cate o fiola la orele 9.00, 15.00 si 21.00.
Cum se administreaza Vitamina C Naturala poate fi consumata zilnic (cate o lingurita dozatoare pe zi) sau in cure intensive de vitaminizare (1-3 luni), pentru sustinerea organismului in perioadele reci (cate 3-4 lingurite dozatoare pe zi). ... cate 5 g (o jumatate de lingurita dozatoare), de 1-2 ori/zi.
Impartiti cantitatea obtinuta in 3 parti egale si consumati cate o parte din ora in ora. ... Se iau dimineata cate 4 linguri de orez integral crud care a fost inmuiat inainte in apa timp de o ora.
Cate linguri de cafea se pun la o ceasca? ... Claudiu Petrisor) Cate linguri de cafea se pun la o ceasca? ... Se pune apa in ibric (cate cesti de cafea se beau) si se adauga cafeaua, cate o lingurita plina-varf pentru fiecare ceasca, atunci cand apa fierbe.
De cate ori are loc cate un masacru in institutiile de invatamant, anchetatorii dau vina pe jocurile pe calculator care influenteaza mintea adolescentilor, pe filmele violente, muzica prea moderna sau teribilismul care ii face capabili de lucruri reprobabile din dorinta de a iesi in evidenta.
google-analytics.com