Cautare

6919 de rezultate pentru "catalin patru" (7.36 secunde)
Expeditia Romaneasca Annapurna 2014 este formata din Zsolt Torok (liderul expeditiei, alpinist recunoscut pe plan international), Cristian Tzecu (artist fotograf, alpinist, cameraman, editor film), George Porancia (meteorolog, alpinist si membru Salvamont Bran) si Catalin Neacsu (alpinist, primul roman care a reusit sa atinga varful unui munte de peste 8.000 fara sa fi iesit inainte din tara).
Cei patru consilieri independenti care au fost exclusi, prin votul colegilor din Patidul Social-Democrat Mangalia din Consiliul Local, pe langa faptul ca si-au recapatat toate drepturile de a-i reprezenta pe cetatenii orasului, au si castigat procesul intentat administratiei publice.
Trei dintre cei patru democrati semnatari ai proiectului-surpriza sunt, in acelasi timp, semnatari ai proiectului APD.
Conform evaluarilor existente, la Primaria Culciu patru grajduri ar costa cit o lada de bere Grajdurile atribuite in baza H.G. ... Deci, la un calcul mai simplu, patru din cele cinci grajduri in cauza costa la un loc cit o lada de bere.
Complexul "President" din Mangalia, unitate turistica de patru stele, s-a pregatit la inceput de sezon cu o oferta speciala pentru cele doua saptamani care includ sarbatorile pascale si manifestarile speciale de 1 Mai, organizate de edilii locali.
In conformitate cu site-ul Bloombiz, pana in 2010, marile orase vor avea cel putin un hotel clasificat la patru stele.
Cele patru cercuri ce identifica brandul Audi ori medalionul BMW sunt simboluri arhicunoscute nu numai in lumea automobilistilor, ci si pentru miliarde de locuitori ai planetei care nu au avut niciodata vreun autoturism propriu. ... Sigla Audi, la fel de cunoscuta ca si denumirea marcii este formata din patru cercuri.
Dacia City va avea patru locuri si patru usi, urmand sa preia elemente de le modelele Logan si platforma de la a doua generatie a Renault Clio.
O analiza intocmita de GdS arata ca vanzarile de masini noi in Oltenia au scazut vertiginos in ultimii patru ani, iar singurele "zvacniri"
Cei patru falsi inspectori ai OPC sunt din Bucuresti si au fost prinsi la scurt timp dupa ce efectuasera controale la agenti economici din comunele gorjene Turburea si Saulesti.
Dupa patru ani de zile, guvernarea PNL-PD lasa in urma peste patru milioane de oameni care traiesc la limita saraciei", a declarat consilierul judetean PSD de Iasi, Catalin Ivan. Timp de patru ani, PNL si PD au guvernat Romania prin scandal, coruptie si incompetenta.
Gabriel Oprea, Marian Sarbu, Cristian Diaconescu si Neculai Ontanu sunt primii patru in ierarhia care va fi semioficializata la o conferinta extraordinara a UNPR, pana la consfintirea lor in functii, undeva in toamna.
Catalin Doscas) Cu toate ca edilul-sef spunea in vara ca la sfarsitul lunii august vor fi gata de reabilitat si ultimele strazi din Centru Vechi si ca se va trece apoi la reabilitarea fatadelor, in teren situatia este cu totul altfel.
Ponta a anuntat ca Opoztia mai are nevoie de patru parlamenari. ... Nu s-a razgandit niciunul dintre cei care au trecut la USL." UPDATE 12:25 - Catalin Croitoru, deputat PDL, a declarat ca va trece la PSD si ca va vota astazi la vedere.
Patru deputati liberali, Catalin Micula, Cornel Popa, Cristian Boureanu si Relu Fenechiu, au depus la Parlament un proiect de lege pentru modificarea si completarea Legii 19/2000 privind sistemul public de pensii si alte drepturi de asigurari sociale, proiect ce vizeaza indemnizatia pentru cresterea si ingrijirea copilului.
• Emisiunea lui Catalin Maruta a fost de 1 decembrie lider de audienta atat cu prima editie de dimineata, cat si cu cea de-a doua.
Cinci dintre condamnatii din dosarul privatizarii Institutului de Cercetari Alimentare (ICA), Sorin Pantis, Jean Catalin Sandu, Corneliu Popa, Flavius Adrian Pop si Vlad Nicolae Savulescu, au fost dusi la Penitenciarul Rahova, unde, dupa indeplinirea formalitatilor, vor fi incarcerati.
Daca sefii institutiilor cu rol de raspundere in domeniu, in frunte cu ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, si presedintele CSM Lidia Barbulescu s-au aratat optimisti in privinta continutului raportului UE, presedintele Traian Basescu a fost transant:
Colegiul Director al PD-L a votat secret propunerile pentru ministerele ce vor fi ocupate de membri de partid, acestia fiind Vasile Blaga, Adriean Videanu, Radu Berceanu, Elena Udrea, Gabriel Sandu, Catalin Croitoru, Orest Onofrei si Mihai Seitan.
Liderii formatiunii au anuntat ca vor organiza o delegatie permanenta in cadrul careia se va face si o analiza clara a rezultatelor obtinute la alegerile desfasurate in ultimii patru ani, respectiv locale, parlamentare, europarlamentare si prezidentiale.
google-analytics.com