Primavara vine cu surprize placute din partea Eventim! Liderul european pe piata de ticketing, in parteneriat cu agentia de turism Level Tour a lansat pe 1 martie un concurs avand ca premiu o excursie la Roma.
Concursul se desfasoara in perioada 1-15 martie 2013, iar conditia de participare este achizitionarea de pe site-ul Eventim a unui bilet la oricare dintre evenimentele aflate la vanzare. Asadar, un bilet cumparat in perioada concursului il poate transforma pe cumparator in castigator.
Premiul oferit este o excursie de trei zile la Roma, pentru doua persoane si include transportul dus-intors cu avionul (inclusiv taxele de aeroport) si cazarea (cu mic dejun inclus). Hotelul unde se face cazarea este Gravina San Pietro, situat in imediata vecinatate a Vaticanului.
Pachetul turistic pus la dispozitie de catre agentia de turism Level Tour este disponibil in finalul fiecarei saptamani din luna august. Datele exacte ale calatoriei urmeaza a fi convenite de agentie cu persoana desemnata castigatoare a concursului.
Extragerea numelui castigator se va face luni 18 martie, iar rezultatul tragerii la sorti va fi afisat pe pagina http://www.facebook.com/Eventim.ro.
Regulamentul complet al concursului este publicat pe site-ul Eventim la adresa: http://www.eventim.ro/ro/stiri/2013/03/concurs-eventim-si-level-tour-te-trimit-la-roma-636466.html.