Cautare

1151 de rezultate pentru "cartea telefonica" (3.14 secunde)
Este vorba despre cartea de 224 de pagini, intitulata Ce ne invata in realitate Biblia? ... Cartea Ce invata Biblia a fost conceputa in asa fel incat sa fie de ajutor oamenilor indiferent de nivelul lor de instruire si de convingerile lor religioase.
In cartea sa, "Privatizacii - Revolutia" (vol. ... Liviu Balac a dedicat cartea sotiei sale dragi, Monica! Romanul prezinta, intr-un mod amuzant, situatia politico-economica a societatii romanesti din perioada revolutiei romane din 1989.
Ion Iliescu isi lanseaza cartea "Destinul unui om de stanga. ... Eu am ales sa fiu la stanga, iar citind aceasta carte veti intelege de ce", a declarat Ion Iliescu, despre cartea "Destinul unui om de stanga.
1-3, foaier), in prezenta Altetei Sale Regale Principelui Radu al Romaniei, alaturi de care vor prezenta cartea doamna Iren Arsene, director Curtea Veche Publishing, domnul Andrei Dimitriu, director al Filarmonicii "George Enescu", si, fireste, autoarea.
OCTAVIAN URSULESCU Cartea reprezinta una dintre cele mai frumoase si emoționante povesti de viata a unui artist, cu amintiri din copilarie, intamplari inedite, momente de bucurie si de cumpana, povestiri despre familie si colegi, din spectacole si turnee.
Cartea a aparut la Pro Editura si Tipografie, in traducerea lui Nicolae Constantinescu. ... Cartea este un instrument deosebit de util pentru cei care doresc sa cunoasca istoria lumii. ... 973-8951-34-8 Cartea Istoria lumii, de Ernst H.
Cartea Bijuteriile Kabbalah si Lumina Lor de Thea O. ... Cartea isi propune sa prezinte istoria preocuparilor kabbalistice pentru frumosul cu sens, mesaj, energie, putere si nu doar frumosul de dragul frumosului.
Cartea a aparut la Libris Editorial si a fost lansata vineri, 9 iunie, la Carturesti Carusel.
Actrita Nuami Dinescu va prezenta publicului, in data de 19 decembrie, la ora 18.00, la Seneca AntiCafe, cartea Mariei Mazilu, Framantarile unui pisoi salvat. ... Inspirata din realitate, cartea are ca personaje 3 pisoi carora parintii autoarei le-au salvat viata. ... Framantarile unui pisoi salvat este cartea sa de debut.
Recent, la Seneca AntiCafe a avut loc lansarea volumului de debut al Mariei Mazilu, Framantarile unui pisoi salvat. Cartea a fost prezentata publicului de actrita Nuami Dinescu. ... Framantarile unui pisoi salvat este cartea sa de debut.
In cartea scrisa de Dana Savuica veti gasi diverse pasaje interesante si pline de mister. ... Am o intalnire dincolo de orizontul meu, scrie vedeta in cartea ei de debut Din calatoriile unei femei cu suflet de copil.
Cartea ce continea inscripții despre puterile magice, a fost uitata de-a lungul timpului. ... Emmy gaseste un pergament misterios in cartea secreta a Karlottei. ... Dandu-si seama de secretul pe care il ascundea Emmy, ea fura cartea si pergamentul si calatoreste spre vechea ruina.
poetul si medicul se intalnesc in cartea lui Bogdan O. ... Popescu - Editura Polirom, 2011 Cartea Viata de aruncat - Bogdan O. ... Cartea a fost publicata la editura POLIROM.
Cartea este scrisa de doi francezi: ... problema abordata de Serge Tisseron si Isabelle Gravillon in cartea "Psihologia jocurilor video". ... Cartea "Psihologia jocurilor video" ne introduce in lumea interioara a jucatorului, a relatiei dintre el si lumea virtuala, demontand resorturile interioare ale fascinatiei exercitate de jocurile video.
La Editura LITERA a aparut recent cartea "Boli de nutritie ale copilului" de Dr.
Cartea "Acupunctura auriculara" de Dragos si Rodica Popovici Impresionantul progres al posibilitatilor diagnostice, revizuirea terapiei unor suferinte umane, multitudinea medicamentelor cu efecte toxice secundare, au favorizat aparitia unor terapeutici medicale alternative si intensificarea studiilor si cercetarilor medicale.
Dupa alte cateva rugaciuni l-am vazut pe Iisus, care m-a salvat de demoni si m-a trimis inapoi pe Pamant, spunandu-mi ca de-acum incolo sa-mi traiesc altfel viata", povesteste Storm in cartea sa "Coborarea mea in moarte", publicata in anul 2000.
In acest context alarmant, a fost lansata cartea "Abecedar de obezitate", un ghid care vine in sprijinul persoanelor supraponderale si al celor care sufera de obezitate. ... - Cartea Abecedar de Obezitate este o metoda de invatare si de aplicare a celor invatate.
La Editura Scriban a aparut recent cartea "Apa - secretul vietii" de Dan Stoian. ... Reproducem un fragment din cartea "Apa - secretul vietii" semnata Dan Stoian (eseul Tributul):
Pentru ca altfel nu se poate explica faptul ca o carte de duzina, care nu se bazeaza pe niciun fel de documente, cum este cartea lui Lucian Boia - "Istorie si mit in constiinta romaneasca" - a fost tradusa in diverse limbi straine, laudata, circulata si scoasa in nu stiu cate editii, in timp ce replica pe care academicianul Ion Aurel Pop - "Istoria, adevarurile si miturile" - care este o replica substantiala, mai masiva, din punct de vedere al numarului de pagini, chiar decat cartea lui Boia nu s-a bucurat de aceeasi popularizare, desi Ion Aurel Pop analizeaza, pagina cu pagina, aberatiile promovate de Boia in cartea lui.
google-analytics.com