Cautare

434 de rezultate pentru "cancerul de col uterin" (4.14 secunde)
Top 10 intrebari despre cancerul pulmonar - un material esential pentru pacientii cu cancer pulmonar - disponibil la chioscurile de presa si online.
Noua strategie in cancerul barbatilor - Chimioterapie combinata cu tratament hormonal in cancerul prostatei cu metastaze (Autoare:
Mariustuca.ro / Cancerul foliculo-papilar este vindecabil 100%. ... Magda Marincovici) Ne-am obisnuit cu cifre alarmante privitoare la numarul deceselor, durata scurta de supravietuire din cauza cancerului.
10 metode de prevenire a cancerului O treime dintre cazurile de cancer pot fi evitate prin eliminarea unor factori de risc: ... Prin eliminarea a 10 factori de risc cunoscuti, evitabili. ... Este principalul factor de risc evitabil.
Organizatia de femei a filialei Judetene a Partidului Democrat Liberal Galati a avut ieri o actiune de informare intitulata "Sanatatea femeii - sanatatea familiei", care a avut ca punct terminus informarea femeilor privind riscurile aparitiei cancerului de col uterin sau mamar si necesitatea de a se prezenta la medic pentru a-si face investigatii din timp.
Se simplifica schema de administrare a unui vaccin contra cancerelor de col uterin (Autoare:
Asa ar putea fi definita deocamdata modalitatea prin care se desfasoara in toata tara vaccinarea fetitelor impotriva cancerului de col uterin. Numarul galatenilor care sunt de acord sa isi lase fiicele sa fie vaccinate impotriva cancerului de col uterin este deocamdata ingrijorator de mic.
"Cancerul ovarian nu este silentions, este zgomotos", a declarat dr. ... Cancerul ovarian reprezinta 4% dintre toate tipurile de cancer la femei, dar are cel mai rau prognostic", a mai spus expertul pentru Webmd.com.
Un sfert de milion de femei sunt diagnosticate anual in lume cu cancer ovarian si doar 45% inving boala in urmatorii 5 ani (ovariancancerday.org).
In primul rand acest mucus formeaza un dop” in colul uterin ce impiedica microbii din vagin sa intre in uter, care este un mediu steril.
HALO, recent introdus in Romania, este un dispozitiv unic, de ultima generatie, care contribuie la identificarea precoce a cancerului de san. Testul HALO are acelasi rol in depistarea cancerului la san precum Testul Papanicolau pentru cancerul de col uterin:
Mariustuca.ro / Tamponul care poate depista cancerul de uter in faze incipiente (Autoare: Magda Marincovici) Cercetatorii de la Mayo Clinic (SUA) testeaza un nou tampon capabil sa detecteze cancerul de uter, o forma de cancer dificil de depistat.
DeCeNews - Testul Papanicolau, gratuit pentru femeile intre 24 si 65 de ani Testul Papanicolau poate fi facut gratuit de femeile din Romania, daca au intre 24 si 65 de ani. Putine femei stiau acest lucru, acestea avand nevoie doar de o trimitere de la medicul de familie.
Mariustuca.ro / Balonarea, un simptom banal, care poate anunta cancerul ovarian (Autoare: Magda Marincovici) Simptomele cancerului ovarian sunt adesea confundate cu boli mai putin serioase, cum ar fi problemele gastrointestinale, motiv pentru care acest tip de neoplasm este depistat in faze avansate.
Este sigura sarcina dupa cancerul de san? In lumea de astazi, aproape unul din patru cazuri noi de cancer de san apare la femeile de varsta fertila.
Federatia Asociatiilor Bolnavilor de Cancer din Romania continua si in acest an, campania de informare cu privire la cancerul intestinului gros, sub sloganul "Nu lasati neglijenta sa va desparta!" "Nu lasati neglijenta sa va desparta!" este o campanie de informare a publicului cu privire la cancerul intestinului gros si la metodele de depistare precoce a acestei boli.
Irinel Popescu, intervievat de Magda Marincovici: Cu robotul in cancerul pancreatic Unele tumori la pancreas pot fi operate laparoscopic Acad.
Pana in 2030, cancerul va fi o boala cronica, tinuta sub control (Autoare: Magda Marincovici) Cancerul ar putea fi tinut sub control pana in 2030, sustine Laurent Alexandre, chirurg si specialist in decodarea genomului intr-un interviu online in "20 minutes".
mariustuca.ro / Cancerul de san triplu negativ: O descoperire datatoare de sperante (Autoare: Magda Marincovici) Cancerul de san triplu negativ :
Cancerul de san reprezinta cea mai des intalnita forma de cancer la femei, afectand anual aproximativ 8.000 de paciente din Romania. Depistata in stadii incipiente, boala se poate vindeca printr-un tratament corect care, de multe ori, include si operatia de mastectomie.
google-analytics.com