Cautare

2776 de rezultate pentru "buftea accident masina" (3.51 secunde)
Conditia este cauzata de reducerea cronica a fluxului de sange la nivelul creierului, de obicei, ca rezultat al unui accident vascular cerebral sau a unor serii de accidente vasculare cerebrale.
ACCIDENT VASCULAR CEREBRAL (AVC) Dupa declansarea accidentului vascular cerebral, fiecare minut conteaza! ... Pentru ca persoana sa fie transportata cat mai repede la spital, spune-i operatorului ca suspectezi ca aceasta a suferit un accident vascular cerebral si transmite-i ora la care au aparut primele simptome.
In plus, formularul de constatare amiabila trebuie completat si semnat de catre ambii soferi implicati in accident.
Tot mai multi constanteni, dar nu numai, care isi achizitioneaza o masina din import, la mana a doua, incantati de pretul mic, ajung sa constate dupa o perioada scurta de timp ca noile lor masini...second-hand nu mai functioneaza.
Patru metode sigure prin care poti scapa de plata taxei auto Din 14 ianuarie, intra in vigoare noua taxa auto, care va fi platita de persoanele care vor sa inmatriculeze o masina straina in Romania, dar si de cei care cumpara o masina inmatriculata in Romania inainte de 2007.
Primul accident a fost inregistrat in jurul orei 18.00, pe strada Caracal din Craiova, unde un mecanic auto, angajat al unui service din localitate, a facut praf masina unui client, pe care o conducea pentru a o testa.
Mircea Lucescu a fost ranit intr-un accident rutier, dar e "in afara oricarui pericol" Antrenorul Mircea Lucescu (66 de ani, Sahtior Donetk) a fost ranit intr-un accident rutier produs vineri pe Bulevardul Vasile Milea din Bucuresti, transmite Realitatea TV.
Seful Biroului de Cercetari Penale din Olt, aflat sub influenta alcoolului, a fost implicat intr-un accident de circulatie provocat chiar de el, duminica seara, la Serbanesti.
Povestea incepe pe 5 martie, cand agentul Stefanita Cristian Nedelcu a primit o spaga de 200 de lei de la un testator al Directiei Generale Anticoruptie, ca sa nu-l sanctioneze pentru ca a trecut cu masina pe rosu.
In septembrie 2004 a fost lansat si pe piata auto romaneasca, unde, un an mai tarziu, a castigat titlul "Masina Anului 2005", surclasand modele ca Citroen C4, Skoda Octavia, Dacia Logan sau Peugeot 407.
Nu ai 10.000 de euro pentru o masina noua, Skoda Fabia, Volkswagen Polo sau Ford Fiesta? ... Alternativa ar fi sa cumperi o masina second hand din Germania, Belgia sau Italia. ... Preturile încep de la câteva sute de euro pentru o masina mai veche.
Masina înlocuieste modelul Gallardo utilizat de politistii italieni din 2004, are 560 de cai putere si poate ajunge la o viteza maxima de aproximativ 330 km/h. Masina va intra în serviciu în cadrul departamentului pentru autostrazi din Lazio.
Masina are o autonomie medie de 160 km, insa se poate trece si de 200 km daca e condusa in mod constant la viteze foarte mici, mai spune Remise.
In drum spre un botez la care trebuia sa cante sambata seara, si-a abandonat masina pe DN1, din cauza vremii, pentru ca nu mai putea sa conduca!
Pana cand masina din fata mea nu a fost foarte prompta la culoarea verde a semaforului.
Pe 23 martie 1987 seara, in orasul Concord din Carolina de Nord, o femeie a auzit un zgomot, ca al unui accident auto, venind din afara casei sale, si s-a dus la fereastra ca sa vada ce s-a intamplat.
Un studiu de specialitate citat de MOTORSTORY spune ca 60% din soferii implicati intr-un accident nici macar nu ating frana. ... Este bine sa se concentreze pe masina din fata masinii din fata sa.
Lavinia Bososchi, o tanara creatoare de moda, in varsta de numai 28 de ani, a murit marti, intr-un accident de masina.
Cinci persoane si-au pierdut viata, iar alte cinci au fost ranite in urma unui accident petrecut, in noaptea de sambata spre duminica, pe DN 1, in judetul Sibiu, dupa ce un autoturism a intrat pe contrasens si a lovit frontal o alta masina.
Normele privind utilizarea formularului "Constatare amiabila de accident" vor intra in vigoare incepand cu data de maine, 1 iulie a. ... 2008 al Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor, incepand de miercuri intra in vigoare Normele privind utilizarea formularului "Constatare amiabila de accident". ... din accident au rezultat numai pagube materiale;
google-analytics.com