Cautare

2776 de rezultate pentru "buftea accident masina" (3.10 secunde)
Metoda FAST pentru depistarea accidentului vascular, explicata de un medic Cunoscutul medic Tudor Ciuhodaru a atras atentia pe pagina sa de Facebook asupra simptomelor pe care le da un accident vascular cerebral.
Trei microbuze si un autocar cu romani au fost implicate intr-un accident, in Ungaria. ... Potrivit politiei ungare locale, din informatiile preliminare referitoare la accident, a rezultat ca un autobuz care avea in spatele sau alte trei microbuze romanesti a franat brusc.
La 25 februarie/5 martie s-a semnat Protocolul de la Buftea, care prelungea cu 14 zile armistitiul cu Puterile Centrale, odata cu acordul de satisfacere in masa (in semn de protest) a tuturor pretentiilor Puterilor Centrale.
'Otevistul Dan Diaconescu ar trebui sa ingenuncheze in fata presedintelui Traian Basescu si sa-i multumeasca pentru ca l-a reinventat chiar daca, in aceasta operatiune, cusuta cu ata alba, puterea a folosit "un scenariu securistic gen Buftea", avertizeaza analistul politic Stelian Tanase, pentru Inpolitics.
Antrenamente la Buftea Delegatia Stelei a revenit ieri, in tara, dupa 17 zile petrecute intr- un stagiu in Antalya (Turcia). ... Pana la jocul cu Twente, echipa se va pregati la Buftea, unde, ieri, alti 100 de detinuti au deszapezit gazonul principal al bazei FRF.
Avem dulceata de cirese amare, dulceata de capsuni, de ardei iute, de capsuni, de coacaze rosii, de coacaze negre, de mure de padure, dulceata de visine, dulceata de soc, zmeura de padure, de prune, zacusca de ghebe, de vinete si peste, dar si diverse siropuri ne-a spus Constantin Buftea.
Un nou spital ultramodern urmeaza sa fie construit in orasul Buftea. Noua unitate medicala va avea peste 300 de paturi pentru pacienti, sectii noi si aparatura de ultima generatie.
Un blogger indignat a povestit pe blogul sau cum un individ fara experienta la volan a produs un accident teribil, in urma caruia a murit o fata tanara, de numai 30 de ani.
(copil, parinte, nepot etc.) fie a facut un accident, fie a fost vicitima unui accident. ... Aceasta panica face ca atenția persoanei sa se focalizeze doar pe imaginea terifianta a presupusului accident si nu pe buna credinta a celui de la telefon.
Pentru multi împatimiti ai vehiculelor pe patru roti, Opel GT este masina sport a anilor ’70, produsa între 1968 si 1973.
Traian Basescu a primit automobilul de culoare rosu inchis, pe care l-a achizitionat din bani proprii, el spunand de la volanul acestuia ca este o "masina care trebuie cumparata". ... Conform informatiilor oferite de Administratia Prezidentiala, masina va apartine familiei Basescu. ... Este o masina care merita sa fie cumparata.
Masina electrica Chevrolet Volt ar putea ajunge in Romania in 2013.
De ce se numeste asa primul monovolum Dacia si ce vrea sa reprezinte in piata auto Lodgy, masina de familie pe care Dacia o va lansa in 2012, si-a primit numele de la termenul englezesc "lodging", care inseamna casa si cazare, si vrea sa arate faptul ca va fi o masina spatioasa, au spus pentru HotNews.ro reprezentantii Renault la evenimentul de prezentare a Dacia Lodgy Glace - versiunea de raliu a modelului de serie care va debuta in martie 2012.
Acesta a dezvaluit cum a incrustat cele 250 mii de cristale pe toata masina: ... Iubita tanarului sustine ca, intr-o zi isi va lua inima-n dinti si va incerca sa conduca masina-bijuterie. Proprietarul si-a decorat singur masina cu cristale, iar pentru asta a petrecut luni intregi in garaj.
Iata cum poti sa cureti masina de spalat fara produse chimice! ... Masina de spalat Adauga o cana de otet in cuva si porneste masina la 90 de grade. Opriti masina dupa cateva minute si lasati sa stea asa timp de o ora.
La Caranasebes a avut loc recent un accident grav. Un motociclist care participa la concurs si trei persoane din public au fost accidentate de o masina care a intrat pe pista de concurs.
Patru persoane au murit, dupa ce masina in care se aflau a fost lovita de un tren Accidentul s-a petrecut in jurul orei 17.00, in localitatea Stolniceni-Prajescu, la o trecere de cale ferata.
Patru tineri cu varste intre 18 si 36 de ani au murit, iar altul de 16 ani a fost ranit, in noaptea de duminica spre luni, intr-un grav accident rutier produs in Bistrita-Nasaud, unde soferul de 18 ani al unui autoturism BMW inmatriculat in Italia a pierdut controlul volanului, masina izbindu-se de un stalp de electricitate, scrie timponline.ro.
Politistii au avut informatii ca in masina erau trei persoane si, minute bune, au cautat o alta victima prin padure. "Prima oara s-a gasit o victima in masina care a fost incarcerata si aceea este decedata.
Un groaznic accident feroviar s-a petrecut, cu putin timp in urma, in Mascateni, judetul Botosani. ... Un tren privat de calatori, care circula pe ruta Dorohoi-Iasi, a izbit o masina la trecere la nivel cu calea ferata. In urma impactului, masina a fost proiectata la cel putin 300 de metri.
google-analytics.com