Cautare

139 de rezultate pentru "budescu virginia" (2.87 secunde)
Invitat principal este Lucica Virginia Bianchi, cercetator al operei lui Leonardo da Vinci la Veneranda Biblioteca Ambrosiana Milano. Pentru informaÈ›ii suplimentare, [email protected], 0723 531 336 http://www.artmark.ro/ima Artmark, Palatul Cesianu-Racovita, Str.
In alta ordine de idei, reprezentantele filialei locale a PD Mangalia vor participa la alegerile Organizatiei Judetene de Femei, ce va avea loc tot sambata,15 aprilie. Virginia Vlad, directorul Colegiului Economic Mangalia, aspira in acest sens la functia de vicepresedinte al acestei organizatii.
O prima tinta codificata astfel a prevazut o instalatie secreta din statul Virginia de Vest. Au fost doi clarvazatori; unul a facut o harta detaliata a cladirii si a celor aflate pe terenul inconjurator, iar celalalt a urmarit informatii din interior, intre care coduri si parole.
In 1960, o duzina de oameni de stiinta s-au adunat in West Virginia sa dezbata existenta vietii inteligente in spatiul cosmic.
Primul program de "ascultare", numit "OZMA" (dupa un personaj din "cartile lui Oz" de Frank Baum), s-a realizat in 1960 la observatorul de la Green Bank (Virginia de Vest), cu un radiotelescop cu diametrul de 26 metri, la propunerea si sub conducerea astronomului Frank Drake.
In ultimii 15 ani, apa Borsec a fost recompensata cu zeci de medalii (Cea Mai Buna Apa Minerala din Lume la Berkely Springs International Water Tasting Awards, West Virginia, Medalia de Aur la Poznan, Polonia, Medalia de Aur la Monde Selection, Bruxelles si de zece ori consecutiv titlul Trusted Brand).
Acestea nu sunt doar simple povesti din folclorul urban sau traditional, ci si cazuri studiate sistematic de cercetatori precum Ian P. Stevenson (1918-2007), profesor de psihiatrie la Universitatea din Virginia, la inceputul anilor 60.
Amintiri din vieti anterioare Doctorul Ian Stevenson, un psihiatru apreciat din statul american Virginia, care a decedat in 2007, la varsta de 89 de ani, a inceput sa studieze cazurile de copii cu amintiri constiente ale vietilor anterioare, cam cand se afla in pragul varstei de 50 de ani.
21 august 2006, dupa ora 6 dimineata, doamna Virginia Anghel, 60 de ani, din Bucuresti, analist programator fotografia rasaritul soarelui de pe balconul situat la etajul 7 al hotelului Europa din Eforie Nord.
In baza contractului, ar fi putut fi facturata apa livrata in punctele si centralele termice direct Termoficarii, fara alte complicatii", a declarat Virginia Davidescu, directorul economic al Regiei de Apa.
De atunci, s-a aflat ca asa-numitele OZN-uri Gimbal au fost raportate de pilotii militari in 2015 si doar una dintre zecile de observatii cu obiecte similare erau intalnite in largul coastelor din Florida si Virginia, in ultimii trei ani.
In arhivele Fundatiei din Virginia Beach (SUA) care-i poarta numele, se gasesc procesele verbale a 12.250 de lecturi; dintre acestea, circa 9.400 sunt diagnostice medicale, de o mare exactitate, insotite de tratamente, in general eficace.
Senatorul PRM Virginia Vedinas a declarat, inainte de dezbaterile la proiectul bugetului de stat pe 2007, ca prin iesirea PC de la guvernare s-a schimbat componenta politica a Guvernului si, potrivit articolului 85 din Constitutie, acest lucru impune ca noii ministri sa fie numiti de presedintele Romaniei, la propunerea prim-ministrului si cu aprobarea Parlamentului.
Curtea de Apel Bucuresti a dispus suspendarea decretului prin care Presedintia a decis retragerea Ordinului National "Steaua Romaniei" in grad de Cavaler liderului PRM, senatorul Corneliu Vadim Tudor, a anuntat ieri, intr-o conferinta de presa, senatorul PRM Virginia Vedinas.
- Roxana RUSU- Virginia ConstantiniuContracte semnate pe proiectele autoritatilor iesene Reprezentantii Guvernului si cei ai autoritatilor din judetul Iasi au semnat ieri un set de contracte de finantare a unor proiecte locale, in valoare cumulata de aproape 100 de milioane de euro, finantate atat din bugetul de stat si bugetele locale, cat si din fonduri europene nerambursabile.
Liliana Minca se afla pe prima pozitie a buletinelor de vot, pozitia a doua fiind ocupata de Teodora-Virginia Trandafir, informeaza Mediafax.
- Virginia CONSTANTINIU - Roxana RUSU
In schimb, Lucian Lupu, directorul Directiei de Impozite si Taxe a explicat ca tot ce tine de dosarul fiscal al unui contribuabil este considerat secret fiscal. - Roxana RUSU - Virginia CONSTANTINIU
Ea a adaugat ca, din pacate, sunt reclamatii care vizeaza violenta asupra femeilor. - Roxana RUSU - Virginia CONSTANTINIU
Potrivit viceprimarului Florin Ghiorghita, respingerea proiectului nu va afecta organizarea targului, ci din contra, colaborarea dintre functionarii celor doua institutii va continua, iar municipalitatea se va ambitiona sa organizeze manifestarea "ca la carte". - Marian ROTARIU - Virginia CONSTANTINIU
google-analytics.com