Cautare

135 de rezultate pentru "budaes tereza nicolaie balcescu" (2.73 secunde)
Dupa numai un an de la lansarea pe piata Cosmote avea deja 1,23 milioane de clienti in Romania, in timp ce cota de piata a acestui operator s-a cifrat la sfarsitul anului trecut la 7%, a specificat Tereza Valcan, directorul de marketing al Cosmote Romania.
Tereza a Pruncului Isus, din capitala, unde s-a celebrat requiem pentru odihna vesnica a raposatului Luigi Vittorio Blasutti, apoi in cimitirul Bellu catolic, la "mormantul necunoscut", unde s-a celebrat Sfanta Liturghie prezidata de PS Cornel Damian.
Zoe Mandrea, nascuta Balcescu, era nepoata de frate a lui Nicolae Balcescu si mare admiratoare a poetului si gazetarului nnepereche.
In alta ordine de idei, reprezentantii BEJ au hotarat resigilarea si trimiterea spre renumarare a buletinelor de vot din localitatile Costinesti si Nicolae Balcescu.
Mircea Stefan Simionescu este administrator la societatea comerciala Tarmac din Bucuresti, societate ce are punct de lucru la cariera Nicolae Balcescu, ceilalti doi fiind angajati ai aceleiasi societati bucurestene.
In comuna Nicolae Balcescu, sat Nicolae Balcescu, situatia nivelului de apa este similara cu cea din prima comuna, numai ca in acest caz s-a dispus distribuirea apei cu program.
Putem spera ca aspectul si starea cladirilor degradate de pe Bulevardul Balcescu-Magheru va putea fi regenerat. ... Procesul de refacere a spatiului public de pe Bulevardele Balcescu si Magheru a inceput in toamna anului trecut si este in derulare.
Balcescu - C.A. ... Balcescu-I. Campineanu-Calea Victoriei-Splaiul Independentei -Halelor-I. C. Bratianu; zona parcajului suprateran Cocor, strazile I. C. Bratianu-Sf. Vineri-Calea Mosilor-H.
Balcescu - incepand cu data de 06.06.2012, ora 8:00 - pana la data de 12.06.2012 Str.N.Balcescu - de la intersectia cu Str.
Nicolae Balcescu - Piata Romana; ... Nicolae Balcescu - Piata Romana - bd. Lascar Catargiu - Piata Victoriei; - Calea Serban Voda - bd.
Greu in prefectura ii este si vecinului sau de cabinet, subprefectul Nicolaie Giurgiteanu. "Munca in administratie este foarte grea si nu ma asteptam atunci cand am venit in prefectura sa fie atat de dificil.
Printr-un ordin al prefectului Nicolae Giugea, atributiile in ceea ce priveste controlul legalitatii actelor au fost preluate de vecinul de vizavi al lui Ciobotea, subprefectul Nicolaie Giurgiteanu, iar cele legate de aplicarea apostilei de Eugen Marinescu, directorul Directiei de Verificare a Legalitatii Actelor din Prefectura Dolj.
Codul seifului, schimbat de Giurgiteanu Insarcinat in prezent cu o parte din atributiile pe care le avea inainte de plecarea din prefectura Ionel Ciobotea, subprefectul Nicolaie Giurgiteanu a preluat si seiful pe care Ciobotea il avea in birou.
Dupa aprecierile prefectului Giugea si ale subprefectului Nicolaie Giurgiteanu, la 31 decembrie 2006 vor fi gata aproximativ 600 de case din totalul de 761 pe care sinistratii si firmele de constructii trebuie sa le finalizeze in Rast.
Subprefectul Nicolaie Giurgiteanu a declarat ca vizita juristilor din prefectura se va constitui intr-un soi de ultimatum pentru secretari si primari.
Groza spune ca astfel Buzatu a primit replica pentru glumele facute cu actualul subprefect provenit din PNL, Nicolaie Giurgiteanu, care a recunoscut ca a primit nenumarate telefoane din partea lui Buzatu în perioada inundatiilor de anul trecut în care acesta se dadea drept secretarul de stat Victor Dobre si îl trimitea pe dig în miez de noapte.
Groza spune ca astfel Buzatu a primit replica pentru glumele facute cu actualul subprefect provenit din PNL, Nicolaie Giurgiteanu, care a recunoscut ca a primit nenumarate telefoane din partea lui Buzatu în perioada inundatiilor de anul trecut în care acesta se dadea drept secretarul de stat Victor Dobre si îl trimitea pe dig în miez de noapte.
Alte decizii vizeaza constatarea incetarii efectelor actului de numire a lui Nicolaie Mircea Salagean in functia de secretar general adjunct al Ministerului Culturii, constatarea incetarii efectelor actului de numire a lui Kovács Péter in functia de presedinte al Autoritatii Nationale pentru Tineret si constatarea incetarii efectelor actului de numire a lui Octavian Bellu in functia de presedinte al Agentiei Nationale pentru Sport.
"In speranta ca va ramane in continuare viceprimar, domnul Ion Vladoi a apelat la instanta pentru anularea hotararii Consiliului Local nr. 17 din data de 16 februarie a. c. , care avea ca obiect schimbarea lui din functie cu Nicolaie Crivineanu.
Pe 16 ianuarie 2011, Olimpiodor Antonescu, seful Jandarmeriei Romane, si prim-adjunctul acestuia, Nicolaie Rugina, au fost demisi de la conducerea institutiei, in urma scandalului privind angajarile ilegale din IGJR, ca urmare a inceperii urmaririi penale impotriva lor.
google-analytics.com