13 juristi din cadrul Institutiei Prefectului Dolj vor merge astazi in toate primariile doljene pentru a le aminti edililor sa confirme rezerva de teren de pe raza localitatilor. Desi in urma cu doua saptamani institutia a remis o adresa prin care cerea tuturor comisiilor locale sa confirme suprafata de teren ramasa dupa retrocedari, transmisa de Oficiul Judetean pentru Cadastru si Publicitate Imobiliara Dolj, pana in prezent doar 35 de primarii din 111 s-au conformat cererii prefectului. Subprefectul Nicolaie Giurgiteanu a declarat ca vizita juristilor din prefectura se va constitui intr-un soi de ultimatum pentru secretari si primari.
"Daca nu ne vor da un raspuns cu privire la suprafetele de teren pe care OCPI considera ca le au disponibile, noi vom considera ca sunt de acord cu aceste suprafete, ca rezerva de teren calculata de OCPI este cea corecta, si vom proceda ca atare", a spus Giurgiteanu.
Subprefectul a adaugat ca un alt scop al vizitei juristilor este acela de a transmite materialele necesare pentru alegerile pentru Parlamentul European care vor avea loc pe 13 mai.