Cautare

182 de rezultate pentru "buda georgeta" (2.94 secunde)
Pentru fiecare zi calendaristica de intarziere dupa termenul de 15 mai, producatorii si cumparatorii risca penalizari de 0,01% pe zi, calculate din cantitatea alocata pentru vanzari directe, respectiv pentru livrari", a declarat Georgeta Ionica, sef Serviciu regional cota de lapte Craiova, din cadrul Agentiei de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA) Dolj.
Pentru fiecare zi calendaristica de intarziere dupa termenul de 15 mai, producatorii si cumparatorii risca penalizari de 0,01% pe zi, calculate din cantitatea alocata pentru vanzari directe, respectiv pentru livrari", a declarat Georgeta Ionica, sef Serviciu regional cota de lapte Craiova, din cadrul Agentiei de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA) Dolj.
"Pana la aceasta data, doljenii au depus aproximativ 3.000 de declaratii, din cele 17.778, cate trebuia depuse", a declarat Georgeta Ionica, sef Serviciu regional cota de lapte Craiova, din cadrul Agentiei de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA) Dolj.
Este casatorit cu actrita Georgeta Luchiana Tudor si impreuna au un fiu, Adrian. ... - Actuala mea sotie, Georgeta Luchiana Tudor, actrita la Teatrul National din Craiova, cu care am un baiat, Adrian Tudor.
presiunile facute de un coleg al nostru, domnul Buda (eu am crezut mult timp ca este o porecla, nu e numele dansului), care a amenintat-o pe doamna Jipa. ... (...) Domnule Buda, mai am 45 de pagini.
„Eu sunt presedintele PD la nivel national si nu pot lua o decizie in numele organizatiei judetene Cluj a PD, unde este presedinte deputatul Daniel Buda“, afirmase Boc.
ßedinta nu a mai putut fi reluata nici la insistentele deputatului PD Daniel Buda, care i-a reprosat presedintei ca se poarta cu deputatii prezenti ca si "cu sclavii pe plantatie" si i-a propus o pauza de jumatate de ora pentru intregirea cvorumului.
A§n favoarea acestor prevederi s-au pronuntat majoritatea deputatilor prezenti, cu exceptia celor democrati, care au sustinut un amendament formulat de deputatul PD Daniel Buda (foto), ce propusese limitarea la 12 salarii minime brute a sumei totale maxime a cotizatiei pe care o poate plati un membru de partid.
Deputatul PD de Cluj Daniel Buda considera ca organizarea unui referendum pentru autonomia teritoriala a ¥inutului Secuiesc este neconstitutionala. ... Buda apreciaza ca "manifestarile separatistilor din Secuime" sunt si urmare a interventiilor liderului UDMR, Markó Béla.
"Acest amestec inadmisibil al primarului Emil Boc si al deputatului Daniel Buda (care nu s-a delimitat) in dosarul 'Gazeta' se incearca sa fie musamalizat dupa ce presedintele PD s-a intalnit, in timpul anchetei penale, de mai multe ori cu ministrul Justitiei, doamna Monica Macovei", sustine Funar.
PD acuza boicotul PNL-PSD Deputatii PD Daniel Buda si Augustin Zegrean, membri in Comisia juridica, sustin ca PNL s-a inteles cu PSD sa eludeze dezbaterea parlamentara asupra legilor sigurantei pentru ca ele sa fie adoptate tacit in forma dorita de PNL-PSD, desi de la comisii au lipsit deputati de la toate partidele.
In replica, viceliderul grupului PDL din Camera Deputatilor, Daniel Buda, sustine ca Bogdan Olteanu este cel care a incalcat Regulamentul pentru ca a restituit documentul deputatilor PDL.
Presedintele PD-L Cluj, deputatul Daniel Buda, a declarat, miercuri, ca este dreptul PSD de petitionare. ... Ca jurist pot spune ca nu incalcam nicio lege", a spus Buda.
Decizia apartine Comisiei juridice a Camerei Deputatilor care a modificat in acest sens Legea referendumului, la initiativa deputatilor PDL Daniel Buda, Gabriel Andronache si Mircea Toader.
Ca modalitate de lucru, presedintele Comisiei juridice, Daniel Buda, a anuntat ca in fiecare zi de marti, cu incepere de la ora 17.00, vor avea loc discutii in comisie pe proiectul de revizuire a Constitutiei.
PDL a depus, astazi, la Curtea Constitutionala (CC) sesizarile privind neconstitutionalitatea modificarilor aduse de Parlament Legii referendumului si Legii Curtii Constitutionale, a declarat pentru Mediafax deputatul PDL Daniel Buda, presedinte al Comisiei juridice a Camerei Deputatilor.
Primaria din Ramnicu Valcea a anuntat ca, la sfarsitul saptamanii vitoare, pe strada Buda se va asfalta si ultima portiune ramasa neamenajata din aceasta artera de circulatie.
Georgeta Ionescu, noul secretar general al Camerei Deputatilor a declarat ieri, la prima intalnire cu presa, ca intretinerea si finalizarea Palatului Parlamentului genereaza foarte multe probleme.
Parlamentarii vor avea in cativa ani un parc datorita unui proiect demarat de noul secretar general al Camerei, Georgeta Ionescu, si de Directia Romsilva, prin care se vor planta cateva sute de puieti in spatele Palatului Parlamentului.
Georgeta Nuta participa pana pe 15 decembrie inclusiv, la targul de cadouri pentru copiii cu dizabilitati, pe Sorin Birsan din Busteni.
google-analytics.com