Cautare

2489 de rezultate pentru "botezatu constantin" (6.42 secunde)
Numai in judetul Arges, vanatori pesedisti sunt Filip Georgescu, Constantin Nicolescu, Constantin Tamaga, Ion Mihailescu, Constantin Istratescu, presedintele AJVPS si, nu in ultimul rand, Ion Dumitru, edilul-sef al comunei Albota, care are cea mai impresionanta colectie de arme de vanatoare.
Potrivit publicatiei "Monitorul de Neamt", Dan Constantin, presedintele PSD Neamt, a denuntat "intrecerea socialista" declansata intre liberali si democrati in ceea ce priveste numarul de consilieri si primari care sa treaca la cele doua partide. ... Esti primar PSD, nu pupi nici un credit guvernamental", a declarat Dan Constantin.
Antonie Iorgovan (foto) si Valeriu Stoica se vor confrunta astazi in calitate de avocati in procesul intentat de fostul presedinte al Consiliului Judetean Neamt Dan Vasile Constantin impotriva Prefecturii Neamt.
La aceasta categorie au mai fost nominalizati Ion Abrudan, Tibor Acs, Petru Ciubotaru, Constantin Cojocaru, Costel Constantin, Damian Crasmaru, Jozsef Czintos, Constantin Dinulescu, Grig Dristaru, Ovidiu Ghinita, Tudor Gheorghe, Cristian Irimia, Vladimir Jurascu, Nemes Levente, Bujor Macrin, Vasile Menzel, Alexandru Mereuta, George Mihaita, Damian Oancea, Alexandru Repan, Rudy Rosenfeld, Dumitru Rucareanu, Tiberiu Simionescu, Traian Stanescu, Anton Tauf, Sergiu Tudose, Eugen Tugulea, Valentin Uritescu, Razvan Vasilescu, Dionisie Vitcu.
Cel mai mare Imparat crestin - Constantin cel Mare, ocrotitorul crestinilor, in realitate unul dintre cei mai cumpliti criminali din istorie (asa cum am mai scris aici, si-a ucis sotia si fiul fara niciun regret), considera zona aceasta de lume foarte importanta, construind cetatea Constantiana Daphne, langa Oltenita.
dr.Constantin Tudor, O istorie a Calarasiului in imagini fotografice de ieri si de azi, a ajuns la episodul IV si este dedicat urmatoarelor obiective din orasul de pe Borcea, brat al fluviului Dunarea:
Edilul-sef Constantin Vasile a fost amendat ieri de comisarii Garzii de Mediu, deoarece, pe cursurile de apa, la marginea padurii si chiar langa primarie localnicii depoziteaza gunoaiele. ... Mormane de resturi menajere si sticle goale ardeau sub supravegherea primarului Constantin Vasile.
Consilierul Trusca - fruntas la audiente Fruntas la numarul de participanti la audientele din 2005 este consilierul Constantin Trusca, acesta reusind sa stranga... ... La diferenta de o persoana urmeaza consilierul PD,Constantin Popeci, apoi Lucian Mincu, sase persoane.
Prima biserica de pe acest loc a fost construita de Constantin cel Mare in anul 325, dar a ars intr-un incendiu in anul 404.
In situatia in care suntem noi este bine si atat, dar nu stiu de vor da ei atatia bani si pana nu vad cu ochii mei hotararea, nu cred ca ne da statul atatia bani", a precizat Constantin Oclei, primarul orasului Bechet.
Negocierile purtate de democrati cu viceprimarul municipiului Galati, Constantin Dumitriu, au dat roade, acesta semnind pentru partidul condus de Mircea Toader.
Constantin Petrea In ceea ce-l priveste pe deputatul Constantin Petrea, date despre acesta intilnim doar pe citeva site-uri. ... Constantin Petrea apare si intr-un interviu in revista "Flacara".
Constantin Dascalu, vicepresedintele pe probleme economice din cadrul CJ Dolj, a declarat ca cel putin 20-30 de primarii s-au interesat pana acum de conditiile de contractare a unui credit.
De fapt, statutul de sat european se datoreaza modernizarii caminului cultural din localitate, initiativa pornita de la profesorul Constantin Jerca - unul dintre artizanii locali ai apropierii satului de standardele UE.
Deputatii gorjeni Pantelimon Manta (PC) si Marcel Romanescu (PD) nu au renuntat la functiile de baza pe care le exercita la Universitatea "Constantin Brancusi" si presteaza la Camera Deputatilor prin cumul de functii, motivul fiind salariul mult mai mare de la facultate, cel putin in cazul deputatului conservator.
Constantin Popeci, presedinte interimar al PD Craiova, nu a putut fi contactat. ... Oamenii PRM care vor fi trecuti prin sita votului secret al consilierilor municipali sunt, in general, compatibili, chiar daca profesorul Constantin Baduca, de la Horticultura, nu se incadreaza perfect in limitele prevazute de Legea nr.
1 din Poiana Mare si al celei din Tunarii Vechi, Constantin Caldararu. ... Constantin Dascalu, vicepresedintele Consiliului Judetean Dolj, a precizat ca in mod legal, fara o hotarare de CL care sa transfere banii scolilor, doar primaria poate demara procedurile de licitatie.
Greco-catolicii spun ca Biserica "Sfintii Imparati Constantin si Elena", Biserica Sfantul Duh si Biserica "Sfanta Treime", toate pozitionate in zona centrala din Petrosani, le-ar fi apartinut, insa, acum sunt in proprietatea Bisericii Ortodoxe Romane.
Pana la avizare, lucram in baza vizei de anul trecut", a spus directorul general al Regiei Apa, Constantin Stamatoiu.
Radoi sustine ca pe terenul care i s-ar fi cuvenit lui a fost pus in posesie alt concetatean, Dumitrache Constantin, frate cu un om de afaceri din Constanta care a cumparat si ceea ce a mai ramas din fostul IAS Goesti prin firma sa, Eurosantis SRL.
google-analytics.com