Cautare

1193 de rezultate pentru "bobu maria" (2.50 secunde)
Senatorii din Comisia Juridica recomanda ca senatorului PNL Norica Nicolai sa-i fie dat un avertisment pentru introducerea unei persoane straine in plenul Senatului, iar in ceea ce o priveste pe ruda acesteia au constatat ca Ana Maria Hanes nu a exprimat "un vot valabil" in timpul sedintei plenului.
Alaturi de Principesa Mostenitoare Margareta au fost alaturi si surorile sale Maria, Sofia si Elena. ... Vizibil afectata, Principesa Maria, cea care a insotit sicriul pe drumul dintre Geneva si Bucuresti, si-a imbratisat familia la sosire, apoi a asistat la slujba religioasa.
Maria Timuc) Nu mi-am imaginat niciodata ca voi scrie despre Gica Voicu intr-un asemenea moment si, daca ar fi fost posibil sa-mi imaginez, poate m-as fi gandit sa se intample acest lucru intr-o vreme in care ar fi fost batran. ... Maria Timuc
Initiativa semnata de Anca Boagiu, Monica Iacob Ridzi, Roberta Anastase, Maria Petre, Radu ßarle si Marian-Jean Marinescu este, potrivit Mariei Petre, rezultatul "unei cercetari la Parlamentul European, pe modul in care sunt organizate alegerile in fiecare din statele membre".
Alaturi de Maria Basescu, seful statului a ajuns pe terasa localului la miezul noptii.
Singurul nostru cistig este reprezentat de faptul ca administratia a acceptat ca membrii comitetului de conducere a sindicatului sa aiba trei zile libere pe luna, incepind din septembrie, pentru activitati sindicale", ne-a declarat, in numele conducerii sindicatului Polistar, Maria Tomev.
Evenimentul a fost extrem de important pentru ca tot vineri s-a serbat si Nasterea Fecioarei Maria. Trebuie spus ca Fecioara Maria este patronul spiritual al comunei galatene.
Pai, daca intram, nu mai iesim, ca nu ne-o baga in fundul pamantului!", a spus Maria Ciochina, de 70 de ani, vecina Anetei Prunescu.
Bianca Maria Carmen Predescu si drd. Ana-Maria Nistor, iar din partea britanica profesorii Denise Ashmore si Steve Terrett. Stagiul se va desfasura pe o perioada de doi ani, cu respectarea rigorilor universitare britanice, avand ca scop familiarizarea juristilor romani cu legislatia si cu procedurile europene.
"Maria + Casa Poporului" Cateva sesizari depuse de parlamentari si de angajati, deranjati de mirosul nedemn cu care se confrunta in timp ce muncesc in slujba romanilor, a determinat conducerea Camerei Deputatilor sa tatoneze o posibila rezolvare a problemei.
Feuzalat Feuzi (ex- PNTCD), Marian Tudor si Catrina Musat (fosti liberali), Gheorghe Stanciu (PSD) si viceprimarul ex-liberal Maria Adam se considera victime ale abuzurilor PNL Constanta, in conditiile in care, ca membri de partid au trimis nenumarate memorii conducerii liberale de judet cu privire la abuzurile primarului Melcea.
Nu ma intereseaza politica si nici nu o sa încerc sa conving pe altcineva de ce cred eu pentru ca sunt convinsa ca fiecare poate sa discearna între bine si rau, dar vreau sa-mi fie bine“, a spus Maria Czane, administratorul unei societati comerciale din Petrosani.
Social-democratii fideli primarului au sarit ca arsi sa apere onoarea acestuia dupa acuzatia reprezentantului medicilor de familie in Colegiul Medicilor Galati, democrata Maria Deju, privind "performanta" de a vinde intr-un an o singura locatie in care se afla cabinete medicale.
Pana si Maria Negropontes, fost senator PNL intre 1990 si 1992, fiica fostului ministru liberal Gheorghe Tatarascu, este actionara la exclusivista banca. ... Modul in care au ajuns sa controleze impreuna o banca, Voiculescu alaturi de Constantin Balaceanu sau Maria Negropontes, ramane unul dintre misterele moderne, din spatele usilor inchise.
Manifestarea, gandita ca o lansare, este, de fapt, o intalnire care a avut loc, in acelasi cadru, anual, urmand ca pe data de 18 mai, tot la Valea Seaca, sa aiba loc si deschiderea oficiala a sezonului de pasunat, ocazie marcata de locuitorii din Valu lui Traian si printr-o serbare campeneasca (care va incepe la ora 9.00 si se va sfarsi abia la orele 22.00), unde sunt asteptati sa cante si sa incante Mioara Velicu, Nelu Oanca, Marius Cristel, Keamiran Chivu (o invitata care se adreseaza etnicilor turco-tatari, in proportie de 19% in comuna Valu), Filuta si Ion Bogdan, Sorin Suteu, Nina Predescu, Maria Luiza Mihai, Fanfara 10 Prajini.
Artistii (cantareata si cele doua perechi de balerini care ii vor invata pe doritori celebrul tango argentinian) sunt secondati de Orchestra Teatrului National de Opera si Balet din Constanta, aflata sub conducerea talentatului dirijor Jose Maria Ulla, dirijor al Orchestrei Simfonice din Mar de Palma.
Picos Irina-Maria Cosma Paul Pocora Anca Maria Danaila Dan Hamza Daiana Antohe C.Florin Mihai Matei Gh. Nicoleta Opricescu Gh.
Deputatul PD-L de Constanta, Maria Stavrositu (foto), a sustinut in plenul Camerei Deputatilor, o declaratie politica prin care face apel la autoritatile locale sa sprijine mai intens invatamantul prescolar.
-ul societatii, ei fiind inlocuiti cu Ana Maria Topoliceanu, Adriana Matei si Elena Ivanescu.
Maria Mota este presedinta Agentiei Nationale pentru Egalitatea de Sanse dintre Femei si Barbati si are rangul de secretar de stat in cadrul Ministerului Muncii.
google-analytics.com