Cautare

1193 de rezultate pentru "bobu maria" (7.26 secunde)
Productia industriala de textile din Romania a ajuns anul trecut la valoarea de 9,38 miliarde lei, in scadere cu circa 12% comparativ cu 2006 si isi va mentine acelasi ritm descendent in 2008 cand va inregistra o scadere de 10-15%, a declarat presedintele FEPAIUS, Maria Grapini."In 2007 a fost inregistrata o scadere semnificativa a productiei industriale de textile, cu circa 12% comparativ cu 2006.
Tractorul sau sapa, aceasta-i intrebarea Maria Grozavu, inginer specialist in cadrul DADR, spune ca in 1998 erau aproximativ 10.000 de tractoare in Dolj, dar in 2008 au mai ramas 7.500.
Maria Sharapova s-a nascut pe 19 aprilie 1987 in orasul rus Nyagan, in vestul Siberiei. Are un palmares impresionant in tenisul mondial.
Maria Alexandrescu Vianu, CsI - Institutul de Arheologie "Vasile Parvan" al Academiei Romane Maria Berza, expert in politici culturale dr.
Rodica Ailincai, Vlad Basarab, Marcel Bunea, Daniela Constantin, Vioara Dinu Popescu, Serbana Dragotescu, Suzana Fantanaru, Catalina Florescu, Daniela Frumuseanu, Miruna Hasegan, Anca Alexandra Higiu, Georgeta Hlihor, Alexandra Andreea Ionascu, Andreea Gabriela Ionescu, Constantin Ovidiu Ionescu, Carmen Iordache, Ileana Dana Marinescu, Alexandru Ioan Marginean, Lucian Muntean, Alexandra Neacsu, Lisandru Neamtu, Vasile Pop Negresteanu, Cristina Gloria Oprisa, Letitia Oprisan, Ioana Liana Popa, Adriana Popa Canija, Cristiana Maria Purdescu, Marin Raducu, Doina Reghis Ionescu, Ana Maria Rugescu, Adina Sztrharszky, Valeriu Susnea, Alina Voda.
Maria Luiza a adus la expozitia de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie coliere, pandante, cercei si bratara (din Brazilia) - intre 40 - 45 RON, bratari din lapis lazuli - la 30 RON, coliere din seminte de asai - la 15 si 20 RON, cercei din pietre - la 10 RON, sfere pentru masaj si baghete de cuart roz - la 65 RON, set din ametist (cercei, inel, pandant) - la 200 RON, pendule - intre 35 - 45 RON (3 bucati), inele din pietre - la 10 RON, 15 RON si 25 RON.
"La standul nostru, iubitorii de arta au putut cumpara icoane traforate - intre 250 - 350 RON, triplet - la 350 RON, icoana pe lut ars, cu Fecioara Maria - la 210 RON, icoana sculptata in lemn, cu Fecioara Maria cu pruncul - la 450 RON", ne-a spus Ionut Onica, nepotul artistului Liviu Balac.
• Incepand cu ora 16.45, spectacolele artistice vor debuta cu Opera Comica "De la Hora Martisorului la Calusari", urmati de minoritatile aromana, rroma, greaca, italiana, maghiara, turco-musulmana, germana, evreiasca, iar de la ora 20.00 si pana la 21.15 va urca pe scena orchestra "Valahia", cu Andreea Haisan, Gheorghita Nicolae, Marioara Man Gheorghe si Maria Dragomiroiu.
Maria Margarit din Ananiev spunea de acest saptamanal ca este un alin pentru durerea ce ma incearca si ca ne dor schimbarile carora au fost supuse candva denumirile satelor noastre si vorbeste de existenta de veacuri a noastra pe aceste locuri (82).
Opera Comica pentru Copii, Teatrul de animatie Tandarica, Compania Hopa-Trop, Asociatia Punctart, PETEC - Asociatia pentru Teatru si Carte si Teatrul Ion Creanga (Bucuresti), Teatrul de Papusi Gulliver (Galati), Teatrul Municipal Csiki Jatekszin (Miercurea Ciuc), Teatrul Regina Maria, Trupa Arcadia (Oradea) si Reactor de creatie si experiment - Mini Reactor (Cluj Napoca).Un veritabil laborator de teatru si povesti, reprezentativ pentru nivelul atins de artele spectacolului pentru copii pe plan international, Festivalul are o structura competitionala, oferind anual premii pentru cele mai valoroase productii si cele mai bune interpretari actoricesti.
In aceasta perioada, papa ii da cadou Lucretiei palatul din Santa Maria in Portico. ... Ducesa de Bisceglie La intoarcerea ei in palatul Santa Maria in Portico, tratativele pentru a doua casatorie erau terminate.
Casatoria prin procura are loc la Ferrara in 1 septembrie 1501, iar patru zile mai tarziu, cand vestea ajunge la Roma, poporul sarbatoreste, iar Lucretia merge sa multumeasca fecioarei la basilica di Santa Maria del Popolo.
Maria Vitalis, general manager la S.C. Vyartis S.R.L., productie artizanat manual din Breaza, judetul Prahova, participa in acest week-end la targul traditional de la MTR.
La polul opus, senatorul democrat Maria Petre a declarat ca votul de sustinere al PC nu este unul politic. ... Suntem pentru reducerea TVA si exista resurse in Guvern pentru a sustine aceasta reducere", a declarat Maria Petre.
Gabriela Maltezeanu de la Podoabe Mesesugaresti a venit la targul din curtea MTR cu ii facute de mama ei, Maria, genti crosetate din lycra si bumbac, in diverse culori, la 60 Ron,in fuctie de marime, perne crosetate in diverse culori, brose la 11 ron, cu flori si magneti de frigider inediti.
Radu Babus, Cornelia Beres, Paul Branza, Adrian Bratu, Gheorghe Chiriac, Radu Comanici, Constantinescu Nicusor, Irina Covacef, Gheorghe Darie, Nicolae Dospinescu, Ion Dumitrache, Stelian Dutu, Dumitru Florea, Aurelia Francu, Nicolae Gheorghe, Puiu Hasotti, Elena Ioana, Gabriel Iordache, Gheorghe Iorov, Mihai Lupu, Maria Magiru, Ionel Manafu, Victor Manea, Ioan Marcus, Gheorghe Mihaiesi, Petrica Munteanu, Fedbi Osman, Mihai Pariza, Nicolae Peride, Ion Porojnicu, Lilica Stan, Adrian Stan, Petre Stanca, Atanasie Teodorescu, Claudiu Tusac, Diane Vancea, Valentin Vrabie.
Imaginea neobisnuita infatiseaza doua siluete care seamana reprezentarile religioase ale lui Iisus Hristos si ale Fecioarei Maria, scrie Evz.ro.
Un sediu nou ar debloca spatiul de la fosta Scoala Speciala 'Regina Maria' pe care il repartizasem pentru ADR si astfel am putea rezolva problema altor institutii care au ramas fara sediu", a spus Ion Prioteasa, presedintele Consiliului Judetean Dolj.
Doliu si durere fara margini in familia cantaretei de muzica populara Maria Carneci, dupa ce fratele ei a pierdut lupta cu cancerul si a plecat dintre cei vii. ... O sa il inmormantam maine, in cimitirul din localitatea noastra natala", a declarat Maria Carneci in exclusivitate pentru WOWbiz.ro.
atunci cand suntem invitati de organizatori", ne-a spus Maria Petcu din Giurgiu. Tot la standul lor mai gasiti si muraturi - la 20 RON borcanul de 2 kilograme.
google-analytics.com