Cautare

1504 de rezultate pentru "biter suedez ce plante contine" (3.57 secunde)
Ford se apropie de vanzarea brandului suedez Volvo, fiind in discutii avansate cu potentiali cumparatori, potrivit unui mesaj trimis de conducerea companiei catre angajati.
Reprezentantul Ministerului Apararii de la Stockholm a venit la Bucuresti pentru o noua oferta, dupa ce Consiliul Suprem de Aparare a Tarii a recomandat achizitia unor avioane F16 second hand.
Aflati din GdS care sunt furnizorii ce vin la Craiova. ... Faptul ca 20 de furnizori au semnat deja contracte cu Ford arata ca lucrurile incep sa se miste in ceea ce priveste fabrica auto din Craiova.
Anul trecut designerii au gasit o metoda de a impacheta canapeaua de trei locuri mai compact, dubland cantitatea de Ektorp ce poate fi inghesuita in acelasi spatiu.
In ceea ce priveste piata de lacuri si vopsele, cel mai mare producator era la nivelul anului 2009 Fabryo, companie detinuta de fondul de investitii suedez Oresa Ventures, urmat de Policolor, controlat de fondurile de investitii Reconstruction Capital 2 si Romanian Investment Fund, si de Kober din Piatra-Neamt, producator detinut de Aurel si Marian Kober.
Retailerul suedez de fashion Hennes&Mauritz, cunoscut drept H&M, a anuntat ca in aprilie si mai va deschide alte cinci magazine in Romania, printre care si cel din Craiova.
Divizia moto a grupului suedez Husqvarna a fost cumparata in anul 1987 de producătorul italian de motociclete Cagiva.
Probabil au ajuns la concluzia ca nu mai poate fi reparat si atunci recupereaza ce se poate", ne-a dezvaluit o sursa din cadrul Avioane SA. ... Modelul produs de constructorul suedez SAAB a devenit operational in 1994, insa vanzarile au fost limitate si productia a fost stopata in 1999.
10.000 de romani produc mobila pentru 340 de magazine IKEA Gigantul suedez IKEA, cu afaceri de aproape 30 mld.
Vanzarile retailerului suedez de imbracaminte Hennes & Mauritz (H&M) in Romania au crescut in primul trimestru al anului fiscal 2014, perioada decembrie 2013 - februarie 2014, cu 32%, pana la 248 milioane de coroane suedeze (27,84 milioane de euro).
Cotati cu sansa a saptea la castigarea turneului de la Melbourne, Horia si partenerul sau suedez au avut nevoie de doua seturi pentru a-i invinge pe americanii Scott Lipsky si Rajeev Ram, cu 6-4, 6-4.
"Tot ce se intampla aici este superb. Ma aflu intr-un fel de universitate a campionilor, in ciuda faptului ca nu sunt cazata la un hotel de 3 stele si mancarea nu e bufet suedez. ... Sunt impresionata de tot ce misca aici.
La debutul in nationala mare, Dennis Man scapa singur cu portarul suedez, dar rateaza. ... Meciul a inceput dupa ce inaintea fluierului de start s-a tinut un minut de reculegere in memoria lui Nicolae Tilihoi.
Ca urmare a invataturilor nordice, un suedez, Eri Lemming, este cel care stabileste primul record mondial omologat, in 1912, cu un rezultat de 62.31 metri.
Din motive didactice, scrie o carte de lecturi geografice despre Suedia, plina de amintiri istorice si de excelente descrieri ale pamantului suedez.
Ca in fiecare an, Adina Buzatu face comenzile, dupa ce isi stabileste linia stilistica pe care doreste sa o imprime sezonului respectiv.
Conform unui proverb suedez, "o viata fara dragoste este asemenea unui an fara primavara". Chiar daca zapezile de afara amintesc de frigul si vanturile iernii, stim ca ele nu vor mai dura mult si doar peste cateva zile iubirea ne va dezmortii inimile.
Consulul suedez Raoul Nordling incearca sa-l convinga de absurditatea gestului. In rolurile principale, doi dintre marii actori europeni: Niels Arestrup si Andre Dussollier.
2006) • 1916 - Tristan Tzara si Marcel Iancu au pus bazele curentului dadaist • 1918 - S-a nascut, la Uppsala, regizorul suedez de film Ingmar Bergman (m.
San Remo Music Awards este un concurs derivat in urma cu 15 ani din celebrul Festival San Remo, ce pune in competitie solisti vocali din Italia si din intreaga lume.
google-analytics.com