Cautare

678 de rezultate pentru "bianca sarbu" (3.67 secunde)
Ministerul Agriculturii va avea aceeasi structura, iar presedintele Colegiului Medicilor Veterinari, Liviu Harbuz, si directorul Statiunii de Cercetare Dezvoltare Caracal, Catalin Rosculete, vor fi numiti secretari de stat, a declarat marti ministrul de resort, Ilie Sarbu.
Cu toate ca Marian Sarbu a solicitat ca abia de pe 23 martie a. ... In privinta fostului inspector general Marian Sarbu acesta se va intoarce la catedra unde va preda fizica. ... Sper sa reusesc sa pregatesc un olimpic national" a spus Marian Sarbu.
Presedintele PSD si ministrul Agriculturii, Ilie Sarbu, au participat la o intalnire cu agricultorii şi cu oamenii de afaceri din judetul Suceava.
Legea unitara de salarizare va avea o perioada de tranzitie de patru-cinci ani, iar cei care vor avea salarii peste nivelurile trecute in grila vor astepta cativa ani pana vor fi ajunsi din urma de cei cu salarii mici, a declarat miercuri ministrul Muncii, Marian Sarbu.
Ministrul Agriculturii, Ilie Sarbu, a promis iei, in statiunea Jupiter, ca va promova o hotarare de guvern prin care sa dispuna trecerea patrimoniului si activelor fostei SNIF catre Consiliul Judetean Constanta. Referindu-se la problemele ridicate de seceta din Dobrogea, Sarbu a adus in discutie problema irigatiilor:
Daca am aplica acum acel punct, nici eu, nici Gheorghe Ciuhandu, nici Mircea Geoana, nici Radu Sarbu nu ar trebui sa plecam din politica.
Geoana a mentionat ca Marian Sarbu a declinat oferta de a prelua Ministerul Muncii.
Deputatul PSD Marian Sarbu este hotarat sa plece din partid, insa nu si-a anuntat inca demisia, pentru ca isi negociaza in acest moment reintoarcerea pe functia de ministru al Muncii, au declarat surse politice.
Senatorul social-democrat Ilie Sarbu a calificat miercuri drept regretabila plecarea lui Cristian Diaconescu din partid, adaugand ca acesta a ales sa devina independent "cu gandul ca poate sa plece ambasador la Paris".
Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat, pentru "Gandul", ca UNPR nu are si nu poate avea niciun fel de legatura cu stanga politica, sustinand ca Gabriel Oprea nu este un om de stanga, iar Marian Sarbu si Cristian Diaconescu "au esuat lamentabil".
Asadar, in cadrul sedintei de ieri, 31.08.2010, a fost ales liderul de grup, in persoana senatorului Ilie Sarbu (foto), fost Ministru al Agriculturii, iar astazi alegerile au continuat si la nivelul Biroului de conducere al grupului.
Liderul senatorilor social-democrati, Ilie Sarbu (foto), a declarat, marti, ca social-democratii depun toate eforturile pentru a-i convinge pe colegii din arcul guvernamental ca este timpul sa renunte la mentalitatea de regiment, de cazarma "pe care le-a inoculat-o PDL", si ca trebuie sa voteze motiunea de cenzura pe care o vor depune partidele opozitiei.
Liderul senatorilor PSD, Ilie Sarbu, a declarat, miercuri, pentru AGERPRES, ca, luni, la inceputul sedintei plenului, va anunta ca din grupul PSD+PC din Senat nu mai fac parte conservatorii.
Liderul senatorilor PSD din Senat, Ilie Sarbu, a declarat, miercuri, ca senatorul social-democrat Sergiu Nicolaescu nu a explicat in cadrul sedintei grupului "gestul in sine" de a reveni asupra deciziei de a demisiona din formatiunea social-democrata.
• Liderul grupului senatorilor PSD, Ilie Sarbu, a declarat, pentru MEDIAFAX, ca va petrece Pastele la casa sa din Cornu, impreuna cu familia, si ca isi doreste sanatate. Senatorul PSD va petrece Pastele impreuna cu fiica sa, Daciana Sarbu, cu sotul acesteia, presedintele PSD, Victor Ponta, si cu nepotii.
Ilie Sarbu, liderul Grupului Partidului Social Democrat din Senatul Romaniei, i-a transmis o scrisoare de felicitare d-lui Jean-Pierre Bel, Presedintele Grupului Socialist Francez cu ocazia victoriei in alegerile senatoriale din Franta. ... Ilie SARBU Liderul Grupului Partidului Social Democrat - Senatul Romaniei
Sarbu:Senatorii PSD nu vor mai participa la sedintele comune daca nu va fi solutionata problema cartelelor de vot Senatorii social-democrati nu vor mai participa la sedintele plenului reunit al celor doua Camere ale Parlamentului pana nu va fi solutionata problema cartelelor electronice de vot, a anuntat miercuri, intr-o conferinta de presa, liderul grupului parlamentar al PSD din Senat, Ilie Sarbu.
Ilie Sarbu (foto)vrea ancheta parlamentara pentru incidentele de la Timisoara Vizita liderilor PDL la Timisoara s-a facut in contextul unor masuri de securitate absurde, cu lunetisti pe blocuri, ca pe vremea lui Nicolae Ceausescu, afirma liderul PSD Ilie Sarbu, pe site-ul partidului.
Agitatia de la centru se propaga si in filialele PSD, dupa ce Victor Ponta a plusat "ori eu, ori Geoana", iar Mircea Geoana a inceput sa-si aduca aminte cum l-a "facut om pe Victor Ponta" si cum "l-a pus ministru" pe Ilie Sarbu, care acum "minte cu nerusinare" si "se scalambaie cu minciuni".
Senatorul Ilie Sarbu: Nu numai Opozitia trebuie sa reactioneze pentru a bloca proiectul antidemocratic si anticetatenesc al comasarii alegerilor Senatorul Ilie Sarbu a transmis un Comunicat de presa intitulat:
google-analytics.com