Cautare

802 de rezultate pentru "becali" (5.28 secunde)
Evident, banul - ochiul dracului - i-a intaratat mai mult pe oamenii cu bani din spatele acestor echipe decat pe fotbalisti, Gigi Becali, Cristi Borcea, George Copos si Arpad Paszkany fiind dornici sa puna mana pe cele 10 milioane de euro asigurate de calificarea in Liga Campionilor.
Gigi Becali l-a transferat gratis pe Omrani, fotbalist ramas liber de contract dupa ce a plecat de la CFR Cluj, club cu care a castigat cinci titluri de campion in Romania.
Ca fotbalul iti aduce beneficii, imagine si, de ce nu, popularitate (vezi cazul lui Gigi Becali), nu mai este un secret pentru nimeni.
U Craiova 1948 a anuntat in cursul zilei de miercuri pe retelele sociale prelungirea contractului lui Juan Bauza (26 de ani), jucatorul dorit de Gigi Becali (64 de ani) la FCSB.
La PRO Becali TV, singurul post al lui Gigi avizat de CNA, oierul miliardar anunta zilnic in prime-time ca Real Madrid, Lyon, Arsenal sau Sevilla vin la Bucuresti doar pentru a-i oferi lui Banel prilejul de a exersa sutul la poarta, din corner, cu calcaiul.
Gigi Becali a bagat in vara o gramada de bani in transferuri, mai mult ca niciodata, dar nu s-a ales decat cu un imens borcan de muraturi, care sa-i ajunga toata iarna, cand va pune tara la cale.
Mare cat toata prima pagina - Gigi Becali, acest personaj scapat parca dintr-o alta lume. ... Intre timp, si pana duminica, savurati, pe mai departe, mascarada electorala, cu personaje precum - nu pot sa nu il mentionez, inca o data, cu riscul sa ii fac reclama - Becali.
Din fericire romanii (in numar mic la vot, ce-i drept) au dovedit ca sunt suficient de inteligenti sa nu dea lui Becali acel 5% necesar intrarii in Parlamentul European. ... Asa cum s-a razgandit, de altfel, si Becali.
Gigi Becali (64 de ani) s-a declarat nemultumit de faptul ca trupa lui Nicolae Dica nu-i da siguranta pe care o asteapta in meciurile cu adversari mai slab cotati.
Arnold Garita (27 de ani) a sosit in aceasta vara la FC Arges, iar evolutiile atacantului camerunez l-au impresionat pe Gigi Becali (64 de ani), care a recunoscut ca il vrea la FCSB din iarna.
Cu atat mai putin pentru Gigi Becali, care se simte palmuit de Dumnezeu in urma egalului cu "Poli". ... Cu mai putin de o luna in urma, Becali voia Steaua pe primul loc pana la Paste.
Gigi Becali a venit la Iasi pentru a se inchina la racla Sfintei Parascheva. Omul de afaceri spune ca in aceasta zi, simte sfintii mai aproape si ca mama lui a fost ajutata foarte mult de Sfanta Parascheva.
Campionatul a fost castigat de CFR Cluj, iar colac peste pupaza Gigi Becali s-a trezit si cu DNA-ul pe cap, dupa ce l-au prins pe Teia Sponte cu valiza plina de euroi, banuit ca urma s-o inmaneze jucatorilor de la "U", daca titlul ar fi ajuns in Ghencea.
FCSB a fost invinsa de 'U' Cluj, 1-2, meci la finalul caruia Gigi Becali (64 de ani) l-a "invitat" pe antrenorul Nicolae Dica (42 de ani) sa-si dea demisia.
Asa se face ca stirile serioase de la Antena 1 incep cu Geoana sau Voiculescu, aruncand cu laturi in Basescu si in acolitii lui, noutatile de la Pro TV cu manelistii, Gigi Becali sau cu Basescu dansand cu soata pe litoral ori premiind si laudand sportivi de care nu s-a ingrijit niciodata.
Mihai Pintilii il contrazice pe Gigi Becali si spune ca Nicolae Dica n-a pierdut vestiarul si ca a fost un antrenor respectat de jucatori. ... Miercuri, Gigi Becali a lasat de inteles ca Nicolae Dica a pierdut vestiarul si ca mai multi jucatori i-au pus autoritatea la indoiala
De fapt, cum ar putea fi un om, oricare ar fi el pe lumea asta, cand e saltat de cum coboara din avion si dus la sediul DNA pentru a i se comunica doar ca o sa fie invinuit penal in "dosarul valiza", al amicului Gigi Becali.
De marti incoace, Romania se uita buimaca la televizor si nu poate pricepe cum de un om, pe numele lui Gigi Becali, poate calca totul in picioare si nu i se intampla nimic.
Astfel, Gigi Becali a fost in cautarea unui tehnician care sa aduca titlul la gruparea ros-albastra dupa o "seceta" de 8 ani.
In ultima luna, dupa ce Nicolae Dica si-a dat demisia din functia de principal al FCSB-ului, Gigi Becali a fost intr-o continua cautare de antrenor.
google-analytics.com