Cautare

802 de rezultate pentru "becali" (5.56 secunde)
ascensiunea PNG, de fapt a lui Gigi Becali, care, frecventat insistent de televiziuni pe motiv de fotbal, reuseste sa plaseze mesaje politice. ... In Becali se regasesc cei dezamagiti de PRM, de PSD, periferiile semianalfabete, saracimea si lumpenii mahalalelor.
E ca si reportajul (sau ce-o fi fost acela) de prost gust cu Becali care numara banii pentru o alta manastire. ... Ca dupa portia de stiri de la ora 17.00, dupa Becali si Columbeanu, logic...
Oficialul crede ca, daca echipa sa o invinge pe FC Voluntari si ajunge in ultima etapa sa joace cu trofeul de campioana pe masa, o va invinge pe CFR Cluj. Stoica a dezvaluit ca Gigi Becali nu a dictat nici o schimbare in timpul meciului cu Universitatea Craiova.
Or, publicul este multumit de Alianta D.A., foarte multumit de presedintele Basescu, cam maraie la social-democrati, care nu-si gasesc ritmul, si este foarte dornic sa-i dea o sansa lui Gigi Becali. ... Conservatorii le-au taiat drumul unor tineri promitatori pentru a-l trimite in Parlamentul European pe Gigi Becali.
Gigi Becali a comentat gestul ardelenilor, dar a transmis ca nu s-a suparat cand a auzit scandarile ardelenilor pentru ca ei au strigat "Steaua", nu "FCSB", iar instanta a sus foarte clar ca echipa latifundiarului din Pipera este FCSB.
Gigi Becali a transmis ca nu este dispus sa investeasca in aducerea unor stoperi si, daca nu va gasi solutii gratis, va apela la o varianta de "avarie", Ovidiu Popescu.
Becali e Becali. Vadim e Vadim. Marko Bela e Marko Bela. Sigur ca mai pot aparea figuri pitoresti, ca la fiecare tur de alegeri prezidentiale (va mai aduceti aminte de tamaduitorul Mudava, care a candidat in 1996?).
Razvan Lucescu (53 de ani), antrenorul lui PAOK Salonic, considera ca FCSB are valori in echipa, insa implicarea totala a lui Gigi Becali ii este daunatoare.
M-a ingrozit seriozitatea afirmatiei acestuia...) este Gigi Becali. Parca mai domol in declaratii de gen "premierul este papagal", Becali a castigat si inimile rromilor.
Gigi Becali (64 de ani), patronul vicecampioanei, a dezvaluit ca reprezentantii unui club din strainatate au venit la Bucuresti pentru a negocia transferul "perlei" ros-albastrilor.
La conferinta de presa de prezentare, Gigi Becali (64 de ani) i-a facut o surpriza fostului capitan si golgheter de la CS Mioveni.
"Eroul de la Sevilla" considera ca tot ce s-a intamplat cu CSA Steaua a fost de fapt o razbunare la adresa lui Gigi Becali, care a pierdut dreptul de folosinta a numelui "Steaua".
Gigi Becali, patronul de la FCSB, a avut o interventie telefonica in cadrul emisiunii Liga Digi Sport in care a vorbit despre transferurile pe care planuieste sa le faca la FCSB, dar si despre jucatorii pe care este dispus sa ii cedeze.
traiasca Becali, cu valuta de o da in schimbul pretioaselor cuvinte din cartile sfinte! ... Becali viseaza locul lui Boc. Ei, da, asa se intampla daca unii din PD i-au dat prea mult nas.
Gigi Becali a anuntat pe ce suma este dispus sa il cedeze pe Malcom Edjouma celor de la Toulouse. Patronul de la FCSB a vorbit si despre relatia cu suporterii formatiei ros-albastre.
Victor Becali a fost reclamat, astazi, de un barbat, care sustine ca a fost lovit de omul de afaceri, dupa ce a parcat pe o alee marcata cu indicator "circulatie inchisa cu exceptia riveranilor", in cartierul Pipera din Voluntari.a si din lume
Jucatorul de la FC Voluntari a declarat ca a refuzat oferta finantata de Gigi Becali. "Patronul FCSB e cam ciudat.
Finantatorul Gigi Becali n-a ezitat sa-i reproseze decizia de a garanta pentru perfectarea mutarii. In mai putin de trei saptamani, internationalul moldovean Vadim Rata a ajuns in vizorul lui Gigi Becali.
La finalul partidei, Gigi Becali a avut o interventie telefonica in cadrul emisiunii Digi Sport Special in care a vorbit despre penalty-ul acordat britanicilor.
In fine, ultimul exemplu in acest sens este dat de patronul Gigi Becali. ... In mod normal, dupa toate jignirile ce au acompaniat ultimatumul lui Becali, orice antrenor si-ar fi dat demisia.
google-analytics.com