Cautare

802 de rezultate pentru "becali" (8.47 secunde)
Gigi Becali si-a exprimat regretul ca Marius Sumudica nu a venit la FCSB in vara si a transmis ca este convins ca ar fi castigat campionatul daca antrenorul semna contractul.
Intr-un sondaj IMAS facut public zilele trecute, un procent de nu mai putin de 31% din romani declara ca au incredere in Gigi Becali, seful de la Noua Generatie depasindu-l pe premierul Tariceanu in topul increderii populatiei. ... Tariceanu prin pozitia ocupata, Becali din ratiuni de marketing al presei.
Oamenii lui Gigi Becali ii vor avea "vecini" la acest ospat pe fotbalistii de la Real Madrid, Olympique Lyon si Di-namo Kiev, nume care, prin prisma palmareselor, te fac pur si simplu sa te infiori.
Bipezii romani il considera pe Gigi Becali cel mai tare om din Romania. ... Ne place sau nu, Becali este prototipul romanului postrevolutionar. ... Dar Becali apare la televiziuni si in paginile ziarelor, de fapt, "la cererea publicului".
Dupa meciul de pe Arena Nationala, Gigi Becali a facut acuzatii grave: ... De asemenea, Gigi Becali sustine ca jucatorii lui FC Voluntari vor primi cate 1.500 de euro si din partea Primariei din localitate, care e condusa de Florentin Pandele, finul patronului FCSB-ului.
Echipa lui Becali a demonstrat inca o data ca-si pierde capul rapid cind este intens complimentata, iar Sevilla a aplicat cu succes la Bucuresti aceeasi reteta ca si Real Madrid.
Nu discut aici motivele care i-au adus pe d-l Becali si pe d-l Vanghelie pe creasta valului in sondaje si pe scena politica, dar nu pot sa nu ma intreb:
DNA actioneaza precum Gigi Becali, numai cu televiziunile pe urme, si in acelasi scop precum Becali: ... Intr-un moment in care credibilitatea procurorilor este serios clatinata, DNA il "salta" pe fostul ministru al Agriculturii Ioan Avram Muresan cu un circ mediatic demn de acelasi Becali si de televiziunea lui supusa.
Dupa cum patise si Becali, ca nu scap de el nici azi:
S-a spus ca aducerea "Fiarei" in Ghencea a fost mai degraba o mutare politico-administrativa din partea patronului Gigi Becali, in tentativa de a-si recastiga electoratul, dar si simpatia unui public pentru care Lacatus se confunda cu Steaua.
Cu "Petardinho" Surdu care nu pricepe ca fotbalul se joaca cu mingea, cu Banel arand destoinic si inutil tusa si cu fundasi sincron in penibil, Steaua lui Becali nu putea face altceva miercuri seara decat s-o incaseze.
Dupa ce "comunistii astia nenorociti" au imbracat haina diavolului pentru a-l impiedica, la mustata, ce-i drept, sa intre in Parlamentul European, marti seara, dracul s-a colorat in alb si rosu, si a capatat si un nume, Slavia Praga, pentru a se pune in calea fericirii fotbalistice a lui Gigi, scuze, George Becali.
Bataia a lipsit sau poate doar s-a amanat, dar Gigi Becali a dat de inteles ca nu i-ar fi displacut:
Sortii nu au mai fost asa darnici cu Gigi Becali, ca la ultimele doua editii, dar patronul gruparii din Ghencea nu dispera, fiind convins ca nimic nu se poate intampla rau cu doua zile inainte de 15 august, cand se va sarbatori Adormirea Maicii Domnului.
Orasel lacustru, teleski, salsa, Bamboo, animatoare luate la ochi de neamurile lui gigi Becali - e clar, este vara, suntem un oras monden.
Gigi Becali a vorbit la scurt timp dupa ce antrenorul a decis sa plece. ... Becali a vorbit si despre cine va prea postul de antrenor principal.
Gigi Becali (64 de ani), fiantatorul FCSB-ului, a anuntat ca Ilie Poenaru se afla pe lista sa. ... Poenaru a avut o interventie telefonica la emisiunea Liga Digi Sport si a vorbit despre declaratiile lui Gigi Becali.
Noi imagini de la petrecerea lui Gigi Becali! ... Imaginile aparute in mediul online il surprind pe Becali pregatit cu un teanc de bancnote din care a impartit cu generozitate.
Dupa ce a rezolvat transferul lui Deian Sorescu, Gigi Becali s-ar fi reorientat catre unul dintre favoritii sai din Superliga, pentru care ar fi dispus sa plateasca nu mai putin de doua milioane de euro.
Becali George, care se afla intr-un autoturism marca Rolls-Roys, precum si un echipaj auto din cadrul D.G.J.M.B..
google-analytics.com