Cautare

802 de rezultate pentru "becali" (3.29 secunde)
Gigi Becali le raspunde fanilor revoltati dupa dplecarea lui Edi Iordanescu de la FCSB: ... Antrenorul a intrat in conflict cu patronul echipei, Gigi Becali, si a decis sa rupa contractul.
Anghel Iordanescu a sarit in apararea lui Edi si i-a transmis un mesaj taios lui Gigi Becali, patronul echipei. ... I-am spus ca niciodata nu-l va putea schimba pe Becali.
Gigi Becali a citit in fata reporterilor mesajele pe care l-a avut cu Edi Iordanescu. ... Si m-a impresionat ce a scris el", a spus Becali.
Mihai Stoica a spus, la Sport Report de la Telekom Sport, ca tensiunile dintre Gigi Becali si Edi Iordanescu au pornit de la refuzul antrenorului de a-l schimba pe Constantin Budescu la pauza partidei cu FC Voluntari (0-0).
FCSB este un club unde finantatorul Gigi Becali pune presiune. ... Daca Cristea e marcat de o delcaratie a lui Gigi Becali, n-are ce sa caute, serios ca nu are ce sa caute", a spus Mihai Stoica, la Telekom Sport.
Giovanni Becali a dezvaluit suma pe care Dinamo o incaseaza pentru Deian Sorescu "Si-au programat suma 800.000 de euro si eu sper ca au aproape 1 milion de euro. ... Eu sunt convins ca Dinamo se va salva" , a spus agentul lui Deian Sorescu, Giovanni Becali.
Jucatorul favorit al lui Gigi Becali, Octavian Popescu, a marcat superb de la 30 de metri la ultima ocazie a partidei cu ilfovenii. ... intrebat cum reactioneaza la declaratiile lui Gigi Becali prin care-l lauda)", a declarat singurul marcator al partidei de pe Arena Nationala, la final.
Becali ia in primire un jucator care face un meci slab. Becali este cel mai tare om de marketing din Romania. Articolele incep si se incheie cu becali, dar el isi bate joc de toata lumea"
Fostul sef al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, e sigur ca Gigi Becali are mai multi bani decat Ion Tiriac si nu-l intereseaza ca, oficial, nu e pe primul loc in clasamentul bogatilor.
Giovanni Becali a dezvaluit si de ce nu a reusit sa se impuna Sorescu la Rakow: ... Nu o sa fie probleme", a declarat Giovanni Becali la Orange Sport.
Gigi Becali (64 de ani), a anuntat ca Razvan Oaida (24 de ani) nu mai face parte din planurile echipe, in urma evolutiei modeste din partea cu Universitatea Craiova, din weekend, incheiata la egalitate, scor 1-1.
Gigi Becali este extrem de incantat de noul "principal din acte", cu toate ca tot Pintilii va conduce echipa.
FCSB este lider in Superliga, iar Claudiu Keseru e incantat ca echipa lui Becali are un parcurs superb in acest sezon. ... "Nu stiu cum este Becali acum, dar sa ramana asa ca lucrurile merg bine", a declarat Keseru.
Corneliu Vadim Tudor /Partidul Romania Mare/ - 11,6 la suta, Marko Bela /Uniunea Democrata Maghiara din Romania/ - 4,3 la suta, Gheorghe Ciuhandu /Partidul National taranesc Crestin Democrat/ - 1,7 la suta si George Becali /Partidul Noua Generatie/ - 1,8 la suta.
Potrivit rezultatului cercetarii, Traian Basescu este urmat de Theodor Stolojan si Gigi Becali. Becali este singurul politician care a reusit sa-si pastreze nivelul de incredere in randul romanilor si chiar sa creasca usor.
Astfel, la alegerile locale din 10 iunie candideaza Sorin Mircea Oprescu (candidat independent, sustinut de USL), Vasile Silviu Prigoana (Partidul Democrat Liberal), Vasile Horia Mocanu (Partidul Poporului - Dan Diaconescu), Anghel Iordanescu (Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei), George Becali (Partidul Noua Generatie Crestin Democrat), Petre Popeanga (Partidul Romania Mare) si Adrian Irinel Columbeanu (Partidul Popular si al Protectiei Sociale).
Gigi Becali - un handicapat, EBa se face de ras (Autor : ... De ce v-ati asociat imaginea cu Gigi Becali? El e handicapat in ultimul hal.
Cristian Chivu, fundasul lui Inter Milano, a fost la un pas sa ajunga la Steaua, a dezvaluit impresarul fotbalistului, Victor Becali. ... Dupa Craiova au urmat Ajax, Roma si Inter", a declarat Victor Becali la Radio GSP.
Gheorghe Ciuhandu, presedintele Partidului Popular Crestin Democrat (PPCD - fost PN„CD), a anuntat ca nu intentioneaza sa colaboreze in vreun fel cu Partidul Initiativa Nationala (PIN) sau cu formatiunea condusa de Gigi Becali, Partidul Noua Generatie (PNG).
Fanii omului de afaceri cer eliberarea lui din inchisoare Becali are deja o armata de oameni care il sustine si ii este alaturi.
google-analytics.com