Cautare

802 de rezultate pentru "becali" (3.01 secunde)
Impresarul Victor Becali a declarat, pentru fcinternews.it, ca nu a discutat nimic despre transferul fundasului echipei Inter Milano, Cristian Chivu (31 de ani), la formatia Bayern Munchen.
Di Marzio a precizat, pe site-ul sau oficial, ca Ioan Becali va avea o intalnire cu conducerea gruparii, in care acesta din urma va propune un nou contract pentru Chivu, insa cu un salariu mai mic decat cel actual.
Scandal la Steaua Finantatorul stelist Gigi Becali a declarat ca nu este deranjat de greseala comisa de portarul Ciprian Tatarusanu in meciul cu Twente, ci de atitudinea lui din cadrul echipei, precizand ca se gandeste sa gaseasca un motiv ca LPF sa-l suspende din activitatea sportiva pentru ca "distruge un grup".
Declaratia uluitoare a lui Gigi Becali "E fotbal, ce conteaza. ... 'Capul sus mai tata ca nu e problema'", a spus Becali.
Asta-vara, dupa ce a fost investit ca antrenor principal, Reghecampf l-a convins pe Becali sa-l angajeze si pe Thomas Neubert. ... La Steaua, Thomas e in topul celor mai bine platiti dintre angajatii lui Becali si conduce detasat intr-un clasament al salariilor preparatorilor fizici din Romania.
Catalin Zmarandescu, proaspat campion mondial IFC MMA (lupte in cusca), a dezvaluit un episod socant din viata sa, petrecut in 2009, cand a fost arestat, impreuna cu seful sau de atunci, Gigi Becali, in scandalul hotilor de masini.
Cele 4 dorinte ale lui Becali!
Dupa condamnarea lui Gigi Becali in dosarul Valiza, Steaua Bucuresti a primit o noua lovitura Vestile proaste se tin scai si de Steaua Bucuresti, nu doar de finantatorul ei George Becali.
Aproape saptamanal, Gigi Becali, seful Stelei, solicita schimbarea regimului sau de detentie din Penitenciarul Jilava, invocand tot felul de motive pentru a obtine o farama de libertate.
Gest INCREDIBIL facut de Gigi Becali din inchisoare. ... Si George Becali a trimis 20 de camioane. Cei mai multi sinistrati s-au bucurat de daruri, pentru ca nu mai au nimic.
"Credeti ca Gigi Becali nu ma va vota pe mine? ... Pe 20 mai, Becali a fost condamnat definitiv de instanta suprema la trei ani de inchisoare cu executare in dosarul schimbului de terenuri cu Ministerul Apararii Nationale (MApN).
Ioan si Victor Becali, Cristian Borcea si Jean Padureanu sunt in continuare in perioada de carantina la Penitenciarul Poarta Alba.
El a afirmat, intr-o emisiune de la Romania TV, ca ii simpatizeaza atat pe Popescu, cat si pe finantatorul echipei Steaua, George Becali. "Pe Gica Popescu chiar l-as gratia in prima zi, iar despre domnul Becali cred ca a suferit, a platit.
Un avocat din Ploiesti sustine ca stie cum poate fi eliberat patronul Stelei Bogdan Paun, un avocat ploiestean, sustine ca trimiterea lui Gigi Becali in penitenciar a fost abuziva si nedreapta.
Ilie Dumitrescu si Gabi Balint au analizat situatia de la FCSB, unde Gigi Becali a criticat dur echipa, desi nu a pierdut niciunul dintre ultimele noua meciuri jucate.
Doar la numarul afiselor a fost depasit de Gigi Becali, in rest bate recordul in toate. Dupa el, la mare distanta, se claseaza - in ordine - Adrian Nastase, Corneliu Vadim Tudor, Marko Bela, Gheorghe Ciuhandu si Gigi Becali.
Mihaila este impresariat de firma fratilor Becali, iar Victor Becali a oferit ultimele detalii despre mutarea mijlocasului la Atalanta. Mihaila trebuie sa joace la Atalanta pentru ca gruparea din Serie A sa-l transfere definitiv in vara
Giovanni Becali a fost in Italia, unde a reusit inca un transfer interesant. ... Cu aceasta ocazie, Giovanni Becali sustine ca cei de la Atalanta i-au cerut informatii despre alti doi tineri talentati, Octavian Popescu si Ianis Stoica.
Ba ca ce importanta are ca s-a intalnit cu Becali, la un sprit, ca doar este si el om, microbist pe deasupra si voia sa sarbatoreasca.
Intai a refuzat sa mearga la meci pentru ca Becali l-a jignit grav pe premier. ... Dar iata ca Basescu il invita pe Becali, dupa meci, la carciuma sa favorita. ... Nerabdator, luat de apa, a vrut sa il vada pe Becali, de care se dezisese cu cateva ore mai devreme.
google-analytics.com