Cautare

453 de rezultate pentru "barbacaru ruxandra sat vorovesti" (3.16 secunde)
Singurul producator de oua ecologice din Dolj si printre putinii din tara si-a dezvoltat ferma avicola in comuna Teasc, sat Secui.
Lectia pe care un sat din Franta le-o da romanilor. ... Noi am transformat-o in produs de patiserie din inghetata." Are 18 angajati, clienti in toata Franta, plus 3 patiserii in sat.
Lectia pe care un sat din Franta le-o da romanilor. ... Toate restaurantele din sat se aprovizioneaza de aici! Piata e aceeasi de 300 de ani.
Lectia pe care un sat din Franta le-o da romanilor. Cum a transformat saracia de la tara in prosperitate (Continuare) Laurent Favier a mostenit de la bunicI o casa cu garaj, iar azi e cel mai cautat restaurant din sat, sub sloganul "casa mea e casa ta".
Lectia pe care un sat din Franta le-o da romanilor. ... Si totusi, un sat din Franta ne da o lectie demna de urmat:
Alina Ciobanu) La 50 de km de Tulcea se afla Gura Portitei, un sat pescaresc transformat in statiune, dedicat celor care vor sa cunoasca o zona virgina de coasta a tarii.
Legendele Nasterii Domnului zugravesc peisajul etnografic al unui sat pastoral unde traia Mos Craciun si avea case mari, grajduri, cosare si tarle pentru vite.
Anunt public ca nu voi ceda acestor presiuni si ca voi construi un judet in care fiecare sat va avea strazi asfaltate, retea de apa si canal si toate conditiile unui trai decent. ... 1 sat Sarulesti Gara, com.
Oamenii din sat au plecat la lucru, iar cand s-au intors, pe timp de noapte au observat ceva ciudat intr-o vale din apropiere. ... Cu toate ca intamplarea aceasta pare ciudata se pare ca zburatorii erau cunoscuti in sat.
Un morar de pe Siret, pentru numai un milion de persoana, s-a oferit sa transporte cu barca oamenii dintr-un sat inundat. ... Cind sinistratii dintr-un sat au primit ajutoare, oamenii din satul vecin, care nu patise nimic, au venit si s-au infruptat din ajutoare, motivind ca si ei sint saraci.
Un morar de pe Siret, pentru numai un milion de persoana, s-a oferit sa transporte cu barca oamenii dintr-un sat inundat. ... Cind sinistratii dintr-un sat au primit ajutoare, oamenii din satul vecin, care nu patise nimic, au venit si s-au infruptat din ajutoare, motivind ca si ei sint saraci.
Este un sat ca toate satele din Romania - sărac, oarecum izolat, cu prăvălie şi primărie.
Un sat la capat de oras. ... De fapt doar numele este frumos, pentru ca in rest Garofitei inseamna ulita de sat, case ca la tara, viata ca la tara, dar si crime si batai care au loc pe acolo.
Cand avea noua ani, popa din sat l-a trimis sa spele vase intr-un restaurant legionar. ... - Aveam in sat o orezarie si ca sa-mi castig cartile si uniforma intram dimineata in lanul de orez si ieseam seara, cu lipitorile curgand pe mine, in noroi si taiat de cioburi.
In acest scop este nevoie de o imbunatatire substantiala a continutului muncii si a conditiilor de munca nu numai in agricultura, ci in ansamblul zonei rurale precum si de o imbunatatire a conditiilor de trai la sat.
Asta nu-i impiedica insa pe pustii din sat sa bata mingea pe acest maidan! ... Ce-o fi vrut sa spuna, nu ne-am prins inca, dar poate or intelege oamenii din sat.
Potrivit proiectului de lucru al guvernului ajuns in mass-media in urma cu ceva timp, "pentru un bar de la sat cu o suprafata de 10 metri patrati, proprietarii vor plati la stat minimum 2.000 de lei, in timp ce impozitul pentru o discoteca de la sat ajunge la 34.200 de lei", pe cand pentru un bar de lux de la oras impozitul forfetar ar putea fi intre 8.900 de lei si 41.100 de lei, in functie de spatiu, de amplasament etc.
Daca despre Doina nu a scris, a scris in schimb despre celesta Tenzi - cea mai misto doctorita din sat, o aparitie ca-n filme: ... In cazul lui Brumaru, stalpul infamiei l-a reprezentat sedinta de partid de la Consiliul Cultural din sat.
Drept pentru care, premierul Calin Popescu Tariceanu a propus prefectului Danut Culetu, rugandu-l in acelasi timp si pe presedintele Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, sa mearga din sat in sat pentru a verifica modul in care sunt respectate masurile impuse.
Am crescut alaturi de sora mea, parintii, bunicii materni si strabunica materna, intr-un sat infiintat in 1922 (ale carui masuratori au fost facute de strabunicul nostru), langa Bacau, intr-o casa si o curte pline in permanenta de prieteni.
google-analytics.com