Cautare

3180 de rezultate pentru "banca otp bank" (8.37 secunde)
Tranzactionarea actiunilor Erste Bank la Bursa de Valori Bucuresti (BVB) va incepe din data de 14 februarie. "Am stabilit de comun acord cu Erste Bank ca 14 februarie va fi data inceperii tranzactionarii actiunilor bancii austriece la Bucuresti, dar totul depinde de avizele de la Comisie.
parte principala constanta pe toata perioada creditului Este vorba de ING Bank, First Bank, Credite Europe Bank, OTP Bank, Alpha Bank, Banca Transilvania, Raiffeisen Bank, BCR, Patria Bank, Unicredit Bank, BRD Groupe Societe Generale.
In acest sens, Ion Dan, directorul Sucursalei Constanta a OTP (fosta RoBank - institutie bancara cumparata de OTP ce reprezinta o corporatie bancara din Ungaria a carei echivalent autohton este CEC-ul), ne-a declarat faptul ca are unele indoieli cu privire la atractivitatea pietei bancare romanesti, chiar in contextul apropiatei aderari a Romaniei la UE.
Intrarea bancii austriece Erste Bank pe piata romaneasca, prin preluarea pachetului majoritar de 61,88% din actiunile Bancii Comerciale Romane, va ridica stacheta pe piata romaneasca, a declarat pesedintele Asociatiei Romane a Bancilor, Radu Gratian Ghetea.
Nu se cunosc nici bancile care fac parte din program", a spus un bancher din cadrul Raiffeisen Bank. "Poate sa dureze ceva mai mult pana analizeaza juristii toate aspectele, toate detaliile", sustin si surse din CEC Bank.
Grupul francez Groupama va incheia fuziunea companiilor Asiban, BT Asigurari si OTP Asigurari in luna decembrie 2009 si are ca obiective pe piata romaneasca atingerea unor cote de 15% din piata politelor auto si de 20% din segmentul asigurarilor de viata pe termen mediu si lung.
Primele trei mari banci din sistem, Banca Comerciala Romana (BCR), BRD - Groupe Société Générale si Raiffeisen Bank, controlau la sfarsitul lui 2006 peste 50% din totalul activelor nete, se precizeaza in comunicatul BNR.
Este, de fapt, un impozit pe venit, aplicat la dobânda pe care trebuie sa o plateasca banca pentru banii tinuti în conturile ei.
Este, de fapt, un impozit pe venit, aplicat la dobânda pe care trebuie sa o plateasca banca pentru banii tinuti în conturile ei.
Potrivit www.finzoom.ro, lista ofertei de credite si leasing pentru autoturisme include societati financiare precum Alpha Bank, Firenze Bank, Banca Comerciala Carpatica, Procredit Bank, Banca Transilvania, BCR, BRD, CEC, BT Leasing, Finansbank, HVB Leasing, HBV Tiriac Bank, Piraeus Bank, Porsche Leasing, Porsche Bank, Raiffeisen Bank, RBO Romexterra Bank, Romexterra Leasing, Tiriac Leasing, UniCredit, Volksbank.
Faceti reclamatie scrisa la banca, la BNR, la Protectia Consumatorului si chiar actiune în instanta. ... Practic, doar Banca Nationala a României (BNR) ar fi în masura sa intervina direct în asemenea cazuri. ... Cum se împrumuta scump, banca trebuie sa si vânda scump, asa ca acorda credite cu dobânzi uriase.
Faceti reclamatie scrisa la banca, la BNR, la Protectia Consumatorului si chiar actiune în instanta. ... Practic, doar Banca Nationala a României (BNR) ar fi în masura sa intervina direct în asemenea cazuri. ... Cum se împrumuta scump, banca trebuie sa si vânda scump, asa ca acorda credite cu dobânzi uriase.
Clientii care indraznesc sa ceara actul aditional la contract s-au trezit ca "a trecut termenul" si ca banca a considerat ca acestia au aprobat tacit modificarile la contractul de credit. "Nu am primit nici o invitatie de la banca, nici prin Posta, nici prin curier, nici macar prin SMS.
Dezavantajul consta in faptul ca, daca omul nu-si mai achita creditul, banca ii executa casa sau il executa pe girant. ... Unii inca nu s-au lamurit cum stau lucrurile cu EURIBOR, ROBOR sau LIBOR si mai merg la banca pentru consiliere.
Erste Bank (Austria) si Millennium Banco Comercial Portugues au fost selectate pentru ultima etapa a procesului de privatizare a Bancii Comerciale Romane (BCR).
Pana la data de 25 a fiecarei luni, notarii publici au obligatia platii impozitului pe veniturile din transferul proprietatilor imobiliare din patrimoniul personal, incasat in luna precedenta, pe baza de ordine de plata pentru trezoreria statului (OTP), a declarat Vasilica Mihai, directorul executiv al Directiei Generale a Finantelor Publice Constanta.
Banca Nationala a României (BNR) nu poate sa interzica bancilor comerciale sa dea credite în franci elvetieni, care se pot dovedi scumpe pe termen lung, însa ar fi de dorit ca bancile sa renunte singure sa le mai acorde, a declarat viceguvernatorul BNR, Cristian Popa.
In primul semestru al acestui an, cea mai mare infuzie de capital a fost primita de Ge Garanti Bank - 137,66 milioane de euro, in mai, fiind urmata de Alpha Bank Romania, cu un aport de capital de 71,75 milioane de euro, in februarie.
Din cele sapte banci care s-au inscris initial in cursa pentru preluarea CEC, au mai ramas valabile ofertele Raiffeisen Bank din Austria, EFG Eurobank, Grecia, National Bank of Greece, Grecia si OTP, din Ungaria.
Dupa cum se stie, banca ungara OTP si National Bank of Greece s-au calificat in etapa finala a privatizarii CEC si concureaza pentru preluarea unei participatii de 69,9%.
google-analytics.com