Primarul suspendat al sectorului 5, Marian Vanghelie, a laudat sistemul medical romanesc, aratand ca nasterea fetitei sale a avut loc fara niciun fel de problema, ca a platit 2.000 si ceva de euro, dar dupa 15 minute de la nastere Oana Mizil se putea juca pe calculator.
Marian Vanghelie a fost, vineri, la Tribunalul Bucuresti, insotit de avocatul sau, pentru a formula cereri si exceptii privind rechizitoriul prin care a fost trimis in judecata de procurorii DNA.
La o intrebare a jurnalistilor legata de premierul Victor Ponta, Vanghelie a raspuns: "Nu vreau sa vorbesc de baiatul asta deloc. Stricam evenimentele...".
El a precizat, potrivit Mediafax, ca iubita sa, Oana Mizil, care a nascut joi o fetita, primul copil al cuplului, se simte bine. Totodata el a felicitat medicii si asistentele care s-au ocupat de ea, la spitalul Sanador, si a precizat ca se poate naste si in Romania.
"Oana se simte foarte bine, se poate si in Romania... Am dat 2.000 si ceva de euro, dar, spre exemplu, dupa 15 minute, Oana se putea juca pe calculator, verifica mesajele de pe Facebook", a spus Vanghelie.