Cautare

267 de rezultate pentru "badanac nicoleta" (7.09 secunde)
(Nicoleta Nicolae)
El a evitat sa nominalizeze o persoana aflata in situatia mentionata, pentru ca, in calitatea sa de fost director SIE, "inseamna a incalca niste prevederi ale legii", dar a spus ca "CNSAS este cel care trebuie sa faca asta". (Nicoleta Nicolae)
El a semnalat si faptul ca exista cateva contracte de achizitii incheiate de armata pentru care s-a inceput urmarirea penala si multe alte sesizari trimise Parchetului in care au fost semnalate prejudicii de milioane de dolari. (Nicoleta Nicolae)
(Nicoleta Nicolae)
(Nicoleta Nicolae)
Dan Voiculescu a mai declarat ca, din calculele Biroului Politic, partidul va fi reprezentat in PE de "minimum doi sau chiar patru" europarlamentari. (Nicoleta Nicolae)
CNSAS a respins marti contestatia Monei Musca, astfel ca ramane valabila prima decizie luata de Colegiu, prin care institutia stabilise ca deputatul facuse politie politica. (Nicoleta Nicolae)
Secretarul Camerei Deputatilor Ioan Munteanu (PSD) a declarat ca Biroul permanent a decis sa ceara Comisiei juridice ca, pe langa punctul sau de vedere, sa-i nominalizeze pe deputatii care au votat la mai multe maini si care trebuie sa suporte consecintele din Regulamentul Camerei. (Nicoleta Nicolae)
Deputatul PSD Valeriu Zgonea a respins propunerea lui Funar, aratand ca aceasta ar incalca cutumele parlamentare si Regulamentul Parlamentului. Virgiliu Leon ¥arau a fost validat cu 244 de voturi "pentru". (Nicoleta Nicolae)
Ne trimite dosare incomplete in cutii de banane si doamna Miulescu (Nicoleta Miulescu, secretarul Primariei Craiova - n.r.) mi-a spus ca nu au bani sa faca si copii ale actelor.
Pentru toti contribuabilii pe banii carora traiesc functionarii publici, politistii comunitari si chiar imobilele in care ei lucreaza, Gazeta de Sud face public paragraful din "Regulamentul privind circulatia documentelor si accesul in primarie" semnat de primarul Antonie Solomon si de secretarul Nicoleta Miulescu, in 22 februarie, in care este specificat cine si cum capata privilegiul de a ocoli birocratia:
Secretarii de stat reprezentanti ai Partidului Democrat eliberati din functie prin decizia premierului Tariceanu sunt Matei Dumitru (Ministerul Educatiei si Cercetarii), Vasile Nistor (Departamentul pentru Dialog Social), Pe-trisor Morar (Secretariatul de Stat pentru Problemele Revolutionarilor din Decembrie 1989), Constantin Dascalu (Ministerul Transporturilor, Constructiilor si Turismului), Cosmin Mihai Popescu (Ministerul Economiei si Comertului), Danut Apetrei (Ministerul Agriculturii, Padurilor si Dezvoltarii Rurale), Mircea Nicu Toader (Ministerul Administratiei si Internelor), Ioan Ion (Ministerul Apararii), Daniela Nicoleta Andreescu (Ministerul Muncii, Solidaritatii Sociale si Familiei), Maria Muga (Ministerul Muncii, Solidaritatii Sociale si Familiei), Catalin-Ionel Danila (Ministerul Muncii, Solidaritatii Sociale si Familiei) si Ioan Andreica (Ministerul Transportu-rilor, Constructiilor si Turismului).
O noua plangere penala In alta ordine de idei, de fapt "la asorte" perfect cu situatia descrisa mai sus, de mentionat ca mai multi consilieri navodareni au formulat o noua plangere penala impotriva lui Adrian Mihaila, Ion Posa, Andrea Bodeanu, Ion Pacea, Nicoleta Nichita, Tudorel Calapod si Stere Sponte, prin care se cere "tragerea la raspundere penala a sus-numitilor si condamnarea acestora pentru savarsirea faptelor penale pe care le vom descrie in continuare, si pe care noi, orientativ, le incadram in dispozitiile art.
Din lista de candidati pentru Consiliul Local Murfatlar, de mentionat ca alaturi de candidatul PNL pentru primarie se numara Mircea Avram - fost lider al Actiunii Populare, partid care a fuzionat cu PNL, Cristian Cojocaru - in prezent consilier local, Nicoleta Ciobanu - directoarea Liceului Teoretic din Murfatlar, Murat Chenan - consilier juridic in cadrul Administratiei Canalelor Navigabile, Ion Dumitru - economist la fermele Vie Vin Murfatlar, Marica Frunza - presedinta Organizatiei de Femei a PNL Murfatlar, Emilia Lupu - consilier local, sefa agentiei CEC Murfatlar, Gicu Nicoara - sef obiectiv Portul Basarabi, Costel Parvu - maistru principal la fabrica de creta, Cornel Stefan - consilier local, Cristian Stanca - sef Port Basarabi, Florin Velea - director Ocolul Silvic Murfatlar si Marian Samoila - presedintele Organizatiei de Tineret Murfatlar.
Nicoleta Opricescu Gh. Irina Opricescu Gh. Mariana Axenie L. Cristian Gaureanu Boev D. Monica Bolocan Andrei Sorin Huzum Florentina Cimpoi Marinela Dorin Matei Dedis Georgiana Zaharia Andreea Alina Confe.Universitar dr.
De fapt, stie care este adevarul - si anume ca functia de sef al Garzii de Mediu a fost “adjudecata” de deputatul mangaliot Zanfir Iorgus (foto), de unde si propunerea Nicoleta Griguta (o mangaliota care are stranse legaturi cu parlamentarul fost primar).
Apoi a spus ca se va consulta cu secretarul municipalitatii, Nicoleta Miulescu, dupa care „o sa-i suspendam, sigur ca ii suspendam“.
La seminar au mai participat Nicusor Constantinescu, presedintele Consiliului Judetean Constanta, Vlad Marcoci, presedintele Administratiei Fondului de Mediu, Gheorghe Papuc, director de proiecte le Administratia Fondului de Mediu si altii au mai vorbit despre importanta realizarii proiectelor de mediu pentru judetul nostru. (Nicoleta BACIU)
Singura solutie concreta, pe care Inspectoratul Scolar o va lua urgent, este sa trimita solicitari catre primarii si consilii locale, prin care vom cere sprijin financiar in achizitionarea unor sisteme de alarma”, a declarat, pentru cotidianul “Replica”, Marian Sarbu, seful ISJ Constanta. (Nicoleta BACIU)
"Recunosc ca imi este greu sa parasesc un sistem pe care il cunosc foarte bine, colegi care mi-au devenit prieteni, dar, dincolo de suflet, trebuie sa ma gandesc si la cariera mea profesionala si, de ce nu, la situatia materiala", a mai adaugat Daniela Elena Dragomir. (Nicoleta BACIU)
google-analytics.com