Cautare

670 de rezultate pentru "axinoiu profir barsanesti jud bacau" (3.20 secunde)
O alta intalnire de gradul III a fost aceea relatata lui Calin Turcu si apoi lui Gabriel Tudor de Cornel Alexandru Olteanu, un gospodar din comuna Izvoarele din jud.
Tot Gabriel Tudor a gasit un plai al ielelor si in satul Valea Popii (jud. Arges, la 120 km nord-vest de Bucuresti).
S-a nascut in 1937, in localitatea Bogata Olteana (jud. Brasov). Pana la varsta de 26 de ani, a locuit intr-o zona izolata, la marginea unei paduri.
14 aprilie 2006 in dimineaza zilei in zona Moreni, pe malul raului Prut, Achitei Costel (jud.Iasi) a facut mai multe fotografii, unele cu obiecte neidentificate.
Destinatia finala, conform contractului incheiat de partea thailandeza cu ROMARM S.A., apartinand Ministerului Industriilor, era UM Babeni din jud.
In plus, FACIAS sustine ca sunt prost organizate - sunt sectii speciale unde dupa cateva ore s-au epuizat buletinele de vot (com. Predesti, jud Dolj, ora 10:00), iar in altele s-a suspendat temporar procesul de vot din diferite motive.
Autor, un anume Ioan Ursan, din Cristian (jud. Brasov). Cine sa creada insa pe-atunci, ca mult nu va trece si alta Elena va fi omagiata cu acelasi elan si interese de cadrele de nadejde ale partidului sau?!
Sava" din Bucuresti 1831-1834), potrivit caruia tricolorul ar fi fluturat pentru prima data in ziua de 29 iulie 1839, pe muntelePlesuva (zona Comarnic - jud.
Chiar si in aceste conditii vitrege am reusit sa promovez cateva propuneri legislative si interesele cetatenilor din jud. Tulcea. Realizari:
Astfel, in categoria institutiilor stiintifice si academice se numara Universitatea de Stat de Medicina si Farmacie din Chisinau, Asociatia Internationala de Cooperare Stiintifica, INCDBH Stefanesti jud.
De astfel de lucrari se vor bucura consiliile locale din localitatile Scortoasa, jud. Buzau, Campineanca din judetul Vrancea, consiliul local Saraiu si consiliul local Ostrov din judetul Constanta, precum si alte localitati din judetele citate.
2 iulie 1970, Campia Turzii, jud. Cluj). A fost deputat, membru in PD si in PSD, liderul PIN. La primul mandat al lui Traian Basescu i-a fost director de campanie.
Au luat parte reprezentanti ai autoritatilor locale si judetene, ai Centralei Nucleare si Administratiei Canalelor Navigabile, ai Administratiei Nationale de Meteorologie - director Ion Sandu si Administratiei de Hidrologie si Gospodarire a Apelor, senatorii Serban Valeca, specialist in domeniul nuclear si Nicolae Moga - ales in Colegiul 2- jud.Constanta, precum si seful Euratom, din cadrul Comisiei Europene, Michael Kuske impreuna cu ambasadori ai tarilor europene.
Avem o societate civila pro-munte, activa, constituita in cadrul Forumului Montan din Romania, s-au creat statii-pilot, ca Federatia Agricultorilor de Munte de la Vatra Dornei si asociatia cooperatista din satul Ardan din jud.
E vorba de DN 17 C (Bistrita - Nasaud - Dealul Stefanitei) si DN 17 D (Beclean - Sangeorz Bai - Carlibaba , jud.
In urma cu ceva timp, prezentam in fata dumneavoastra declaratia politica "Atentat grav asupra jurnalistilor din jud. Constanta". In sediul TV Alpha Media din Medgidia, patru persoane - conducerea, prezentatorul si un cameraman au fost agresati.
Magazinul din Bicaz, Jud. Neamt, prima unitate de retail modern din aceasta localitate, este situat pe Str. Barajului Nr. 2A, in imediata apropiere a Primariei.
Al doilea nou magazin PROFI de astazi, cel din Craiova, jud. Dolj, se afla pe Str. Elena Farago la nr.
RPG Security este partenerul Campionatului National de Motociclism Viteza al Romaniei si asigura paza si protectia evenimentului, prima etapa va avea loc la Adancata (jud.
Parintele Daniel Oanca si Parintele George Cazacu - pentru implicarea in cazuri sociale, ajutorul acordat copiilor bolnavi de leucemie Preasfintitul Galaction, Episcopul Alexandriei si Teleormanului - pentru construirea manastirilor si lacaselor de cult din jud Teleorman si implicare in nenumarate cazuri umanitare.
google-analytics.com