Cautare

706 de rezultate pentru "austria" (3.06 secunde)
Privatizarea Bancii Agricole s-a facut cu consortiul format din Fondul Romano-American de Investitii si Raiffeisen Zentralbank din Austria, valoarea tranzactiei ridicandu-se la 52 de milioane de dolari.
Tariceanu a precizat la intoarcerea din vizita efectuata in Austria, pe Aeroportul International „Henri Coanda“, ca „presedintele nu a facut o apreciere foarte concreta“ si de aceea asteapta „informatiile de la institutiile abilitate in acest sens“.
„Am vorbit la telefon cu premierul Spaniei, care mi-a spus ca spaniolii sunt pro-romani, insa Franta si Austria si-au facut un titlul de glorie din respingerea imigratiei ilegale, mai ales din tari noi intrate in UE“, a argumentat Tariceanu.
Salatini se exporta în Austria, Grecia, Croatia, Slovacia, Bulgaria si chiar trec oceanul, pâna în Canada. "Matrita biscuitilor este marca industriala înregistrata", anunta conducerea companiei.
Cele mai mari cresteri vor fi inregistrate in Irlanda, Marea Britanie si Spania. La polul opus se afla Belgia, Austria si Germania.
Kapfenberg se afla pe locul zece in Austria si pare condamnata la retrogradare.
La reunirea echipei a fost prezent si portarul israelian Edan Baruch (22 de ani), ultima data la Concordia Chiajna. Catalin Rufa face ultimele demersuri pentru stabilirea unui cantonament centralizat in Austria.
In cateva tari - Austria, Australia, Canada, Estonia, Franta, Germania, Japonia si Elvetia - exista prevederi legislative pentru votul electronic, fara prezenta personala, de la distanta.
In Italia sau Austria, ca sa dau numai doua exemple, Bisericilor li s-au oferit compensatii pentru a-si putea desfasurata activitatea si misiunea.
La randul ei, Monica Macovei a trimis o scrisoare la Biroul Permanent in care ii informa pe deputati ca ieri a participat la conferinta "Romania-Austria-Uniunea Europeana", organizata la Viena sub egida Forumului European Alpbach, in care a fost analizat stadiul de pregatire a Romaniei pentru aderare.
Alexandru Timofte a participat cu lucrari de grafica la diferite expozitii, care i-au fost achizitionate de colectionari din tara, dar si din SUA, Danemarca, Austria, Spania, Japonia, Mexic si Turcia, iar alaturi de fratele sau geaman a pictat mai multe biserici, cu titlul de act de caritate.
Pe vremea cand ni se oferea Odessa In 1914 Austria promitea Romaniei toata Basarabia cu Odessa promisiune ce o va reinnoi (46).
Spania, Ungaria, Franta, tarile de limba germana (Germania, Austria, Elvetia), Polonia, Cehia si Israel. Salonul de Carte Bookfest are editii locale in Timisoara, Cluj-Napoca, Tirgu Mures, Iasi, Brasov si o alta editie internationala la Chisinau.
Grupul si-a consolidat si mai mult amprenta internationala in Europa, continuand extinderea retelei de magazine in Germania, Austria, Elvetia, Benelux, Europa de Est si Italia, prin deschiderea a 181 de noi magazine.
Dupa investigatiile medicale efectuate de doua comisii medicale, presedintele Traian Basescu a parasit Spitalul Elias, urmand sa fie operat de hernie de disc, in stare acuta, in Austria.
Intre 1997 si 2013 a fost director executiv al Centrului National pentru Dezvoltare Durabila din Romania, iar din anul 2013 este presedintele Clubului de la Roma (Centrul European de Cercetare din Viena, Austria).
Viscolul va continua duminica, 28 decembrie 2014, cand vantul va atinge viteza de 100 km/h in regiunea de vest a Sloveniei, spre frontiera cu Italia, precum si in regiunea de nord, spre frontiera cu Ungaria si Austria.
Romania a reusit sa se situeze pe locul al III-lea in aceasta campanie de strangere de semnaturi, la initiativa PDS - Organizatia de Femei, tara noastra fiind surclasata numai de Elvetia si Austria", a declarat pentru "Replica" Liana Naum, vicepresedintele organizatiei.
O data cu el, din Austria, Boemia, Bavaria si Polonia au sosit in Borsec o multime de experti in fabricarea sticlei.
In acelasi timp, era si astronom amator, membru al AAVSO (American Association of Variable Star Observers) si al altor asociatii de profil, participant la EQLP (Earth Quake Light Project) si autor al unui mare numar de articole, publicate in Germania, Franta, Austria, Ungaria, Cehia, Rusia etc.
google-analytics.com