Cautare

706 de rezultate pentru "austria" (7.14 secunde)
Romania si Bulgaria ar putea fi primite in viitorul apropiat in spatiul Schengen, crede comisarul european propus de Austria. Johannes Han, coleg de partid cu Karl Nehammer, a spus ca intelege de ce cancelarul a folosit dreptul de veto, desi nu este foarte incantat ca s-a ajuns aici.
Un barbat de 45 de ani, din Drobeta Turnu Severin, a furat in cursul anului 2010, impreuna cu alte persoane, bijuterii si ceasuri din mai multe magazine din Austria, Germania si Elvetia, in valoare de peste 120.000 de euro.
Spargeri pe banda rulanta comise de cinci romani in Austria, acestia au furat tot ce le-a cazut in mana din centre comerciale, biserici sau case.
Cu aceasta declaratie a ministrului de Interne de la Viena, Austria blocheaza in continuare aderarea Romaniei la spatiul de libera circulatie.
Austria ar trebui sa isi ridice dreptul de veto in privinta Schengen Ultimul Consiliu JAI de anul acesta va avea loc pe 5 decembrie Der Standard:
Ministerul de Interne a anuntat, miercuri seara, ca a ajuns la un acord politic cu ministerele din Austria si Bulgaria pentru extinderea spatiului Schengen cu Romania si Bulgaria cu frontierele aeriene si maritime incepand cu martie 2024.
Austria nu are nicio intentie sa renunte la dreptul de veto pentru intrarea Romaniei in spatiul Schengen. Ministrul austriac de interne a declarat ca nu se pune problema ca tara noastra sa fie membru deplin in spatiul de libera circulatie.
9 din Targu Mures, unde isi desfasoara activitatea in prezent filiala judeteana a partidului, va intra in posesia mostenitorilor lui Tiberiu Hanko, stabiliti in Austria.
Secretarul Biroului Permanent (BP) al Camerei, Titu Gheorghiof, a anuntat ieri ca a fost aprobata numirea fostului ambasador in Austria, Traian Chebeleu, in functia de director general al Directiei Generale pentru relatii externe si protocol al Camerei.
Partide cu orientare politica populara membre ale PPE vin din Austria, Elvetia, Belgia, Cipru, Cehia, Germania, Danemarca, Estonia, Spania, Finlanda, Franta, Grecia, Ungaria, Irlanda, Italia, Lituania, Letonia, Luxemburg, Irlanda, Olanda, Polonia, Portugalia, Suedia, Slovacia si Slovenia.
Australia -151 la 46, Austria - 465 la 185, Belgia - 641 la 245, Canada - 2.069 la 152, Marea Britanie - 778 la 161, Suedia - 149 la 34, Elvetia, Franta, Germania, Italia, Spania si Statele Unite (toate acestea cu scoruri foarte mari in favoarea lui Basescu).
decat o lovitura de stat si cu atat mai putin o revolutie, aceleasi factiuni exista in ceea ce pare a fi un sistem de piata, dar care este in realitate un stat putred, care a vandut proprietati precum banca nationala, Petrom si activitati substantiale de foraj, la o fractiune din valoarea lor de piata, unor companii din Franta, Austria sau alte tari, pur si simplu pentru a-si apara pozitiile politice.
decat o lovitura de stat si cu atat mai putin o revolutie, aceleasi factiuni exista in ceea ce pare a fi un sistem de piata, dar care este in realitate un stat putred, care a vandut proprietati precum banca nationala, Petrom si activitati substantiale de foraj, la o fractiune din valoarea lor de piata, unor companii din Franta, Austria sau alte tari, pur si simplu pentru a-si apara pozitiile politice.
Alegerea prin vot direct a presedintelui in state ca Austria, Finlanda sau Portugalia a caror istorie a cunoscut si traiectorii apropiate de cea a Romaniei nu au facut decat sa-l elibereze pe Presedintele acestor tari de presiunea combinatiilor politice din Parlament si in nici un caz nu a dus la justificarea unor imixtiuni in activitatea Guvernului, Parlamentului sau Justitiei prin invocarea temeiului mandatului popular.
Acesta, in urma campaniilor sale militare a reusit sa controleze cea mai mare parte din Europa, puterea fiindu-i insa consumata de razboaiele purtate cu Marea Britanie, Prusia, Austria si Rusia.
Astfel, si-au pierdut aceste functii Traian Chebeleu, ambasador extraordinar si plenipotentiar al Romaniei in Austria, Caius Traian Dragomir, ambasador extraordinar si plenipotentiar al Romaniei in Republica Elena, Petru Ioan Cordos, ambasador extraordinar si plenipotentiar al Romaniei in Republica Lituania si in Republica Letonia, si Mihai Dinucu, ambasador extraordinar si plenipotentiar al Romaniei in Republica Croatia.
Romania, scoasa din izolare Germania, Franta, Austria, Italia, Polonia, Spania; UE, SUA, China, plus inca multe altele. Peste 30 de intalniri la cel mai inalt nivel, in primul an de mandat.
O cladire emblematica, o cladire inaugurata in finalul secolului al XIX-lea, un adevarat castel, o bijuterie arhitectonica pe care, daca o privesti in imagini fara sa stii unde se afla, ai putea crede ca poate fi localizata in Franta, Germania, Austria si mult mai greu de crezut chiar in Romania!
Vizita lui Macron face parte dintr-un turneu pe care presedintele francez il efectueaza, in aceasta perioada, in Austria, Romania si Bulgaria.
Patru companii din Austria, Marea Britanie, Africa de Sud, respectiv, India, si-au exprimat interesul pentru operatorul roman de telefonie mobila Cosmorom, sustine Adriana Ticau, ministrul din cadrul comunicatilor.
google-analytics.com