Cautare

291 de rezultate pentru "aurora shopping" (3.59 secunde)
Le Caudan este un foarte popular district de business, dar si un loc unde poti admira munca artistilor, cand te bucuri de shopping.
Astfel, si craiovenii din cartierul Brazda lui Novac au invatat sa faca shopping ca in occident, din magazine mari si aprovizionate, unde poti sa vezi ce scrie pe ambalaj fara sa rogi vanzatoarea sa iti dea produsul si poti sa il studiezi cat timp vrei.
"ca ca tine nimeni nu-i!" • Revigorata dupa "shopping-ul" de la Viena, Monica Ridzi nu vrea sa se autosuspende din partid, ca doar n-a luat de la minister doar pentru ea.
9am.ro informeaza:
Daciana Sarbu a fost prezenta, sambata dimineata, in cartierul sucevean Burdujeni unde social-democratii au organizat o actiune de testare gratuita a glicemiei pentru locuitorii din zona, dupa care, in jurul pranzului a participat la o cafenea politica la Galeria de arta din cadrul Shopping City Center unde au venit peste 200 de membre si simpatizante ale USL.
Iar sotia lui ar mai fi avut parte de cateva sedinte de shopping la vreun magazin din mall platite, la fel, de o alta firma care a castigat o licitatie publica.
Conform studiului efectuat de Daedalus Consulting, care face o comparatie intre 2004 si 2002, tendinta in ultimii doi ani este de crestere a cumparaturilor in hypermarketuri si cash-and-carry de la 16,3% in 2002 la 30,9% in 2004, iar in magazine universale si malluri sau shopping centers , de la 7,8% la 10,1%, toate acestea in detrimentul pietelor si al tarabelor, la care nivelul cumparaturilor a scazut de la 56,3% in 2002 la 41,6% in 2004.
Comerciantii cu amanuntul pot efectua soldari pentru produsele specifice perioadei de iarna in perioada 15 ianuarie - 15 aprilie 2007, asa incit in aceasta perioada se pot face achizitii de produse la niste preturi foarte atractive. Este, ca sa zicem asa, sezonul cel mai drag amatorilor de shopping.
Potrivit acestuia, in timp ce doljenii pot exploata din punct de vedere turistic vestigiile romane, muzeele, portul si cultura traditionala (poate chiar un Targ al Calusarilor), la Pleven, de exemplu, se poate practica atat un turism de shopping (practica preturi cu aproximativ 30% mai mici decat la noi), cat si unul centrat pe monumentele si muzeele din zona (Mausoleum-Ossuary, Muzeul Liberarii).
Piata europeana a comertului electronic a atins valoarea de 133 de miliarde de dolari, dar are un ritm de crestere mai temperat decat cel din Romania.
Centrele comerciale vor fi de amploare si vor contine, pe lânga spatiile unde craiovenii pot merge la shopping, si locuri de agrement sau chiar baze sportive.
grupul italian IGD a achizitionat portofoliul Winmarkt pentru 182,5 milioane euro, AEW Europe a achizitionat de la BelRom parcul de retail, European Retail Park Targu Mures, pentru 90 de milioane euro si DEGI a cumparat Iris Shopping Center de la dezvoltatorul local Avrig 35 pentru 140 milioane euro.
Baneasa Shopping City gazduieste editia a doua a Bucharest Food Festival, care reuneste 11 restaurante cu specific diferit, cu peste 90 de feluri de mancare.
La finele lunii septembrie 2009, AFI Europe va deschide in Bucuresti AFI Palace Cotroceni - cea mai mare investitie a companiei din Europa si in acelasi timp cel mai mare shopping mall din Romania.
Aici ar putea fi amenajat un fel de mall, in care bucurestenii sa-si petreaca timpul liber: sa vada un film, sa mearga la shopping si sa se intalneasca cu prietenii.
K&S Electric Power Point SRL, firma controlata de actionarii de la BelRom, a demarat deja procedurile pentru construirea Electroputere Shopping Center, iar pretul platit pentru active poate ajunge la 14 - 20 de milioane de euro, spun surse credibile.
Poti avea acum "Permisul tau de Shopping" completand formularul online - http://www.optimocard.ro/aplica_online.html Spor la cumparaturi!
Fondurile au fost folosite pentru constituirea stocurilor, branding si dezvoltarea site-ului de shopping online, promovare si cercetare de piata. "In domeniul accesoriilor pentru femei, cererea este in crestere, mai ales pentru accesorii de calitate accesibile ca pret.
Exceptie vor face unitatile situate in marile magazine (Carrefour, Kaufland, Auchan, Cora Lujerului), cele din mall-uri (Jolie Ville, Euromall Pitesti, Baneasa Shopping City, Mercur Mall Ploiesti) si din aeroportul Henri Coanda (Visa Tax), care vor functiona potrivit unor orare speciale.
Unii dintre acestia si-au rezervat o vizita speciala de shopping "peste program" incepand cu 12 mai, cand magazinul se deschide pentru public, pentru a putea face achizitii importante in liniste.
google-analytics.com