Cautare

291 de rezultate pentru "aurora shopping" (2.63 secunde)
vizuala, tiparita, auditiva", spune dna dr. Aurora Stanescu, Muzeul National de Istorie Naturala "Grigore Antipa".
Aurora Dragomiristeanu, directorul general al RNDVCSH. Pana in prezent, un numar de 5 vieti au fost salvate in urma procedurilor de transplant de celule stem de la donator neinruditi realizate in unitatile sanitare romanesti.
Anul trecut, IWA a avut posibilitatea sa ajute Fundatia HAR, Casa de copii din Gheorghe Doja Mures, Centrul Aurora, Fundatia REMAR.
De Paste, vom fi la targul organizat la Aurora Mall din Buzau si intre 2 - 4 mai la targul organizat in curtea MTR.
Conform ultimului raport intocmit de specialistii DSP Constanta pentru perioada 23 - 27 iunie, calitatea apei de mare in zona Mangalia, care cuprinde statiunile Olimp, Neptun, Jupiter, Cap Aurora, Venus, Saturn, Mangalia, 2 Mai si Vama Veche, este "excelenta".
Pentru sudul litoralului (statiunile Costinesti, Olimp, Neptun, Jupiter, Cap Aurora, Venus, Saturn, Mangalia, 2 Mai, Vama Veche) tarifele maximale pentru editia din acest an a programului (sejur sase nopti/persoana) ajung pana la 159 lei pentru hotel de o stea, fara mic dejun, 179 de lei la doua stele, fara mic dejun, si 269 de lei cu mic dejun, 199 de lei la trei stele fara masa de dimineat si 329 de lei cu micul dejun inclus, iar la patru si cinci stele - 379 de lei, respectiv 469 de lei, sumele incluzand Ai micul dejun.
A mai existat un caz similar in regiunea Aurora, care insa nu a fost investigat, deoarece Comisia nu exista la momentul respectiv.
Cerul nocturn avea si o ciudata stralucire verde peste toata emisfera nordica, ca un fel de aurora boreala foarte difuza, din nou ceva ce van Heijst nu mai vazuse inainte.
vizitarea expozitiei de fotografie Luminile Nordului - Aurora Boreala in Insulele Lofoten”; -18.00 - 01.00: vizitarea expozitiei OCEANE LA MICROSCOP.
Sunt ieftine, ecologice si uimitoare / by Aurora Totul a inceput cu Lord of the Rings si indragitele case ale hobbitilor.
In anul 1970, un baiat din East Aurora, statul New York, a relatat ca a vazut o sfera galbuie care se deplasa incet si fara zgomot pe cer.
Cea mai scumpa casa este Villa Aurora din Roma si costa 535 mil. $ Villa din Roma se remarca prin operele de arta pe care le contine.
Aurora de 38 de ani din Bucuresti, sub aspectul savarsirii infractiunilor de inselaciune si de emitere de file CEC fara a avea autorizarea trasului.
"Primul proiect al RRD este Tulcea Shopping Center, care va avea o suprafata inchiriabila de circa 45.000 de metri patrati.
Ai Mega Lichidare de stoc in perioada 31 Ianuarie - 2 Februarie, cu discounturi de 70% in magazinele din AFI Palace Cotroceni:
Clientii fideli NISSA si fanii paginii de Facebook NISSA sunt cei mai norocosi, acestia fiind invitati cu 2 ore inainte de deschiderea oficiala a magazinelor pentru o sesiune de shopping privat.
Recent, la Baneasa Shopping City, Nissa a lansat colectia "Loredana for Nissa". Mereu creativa si admirata pentru aparitiile ei, Loredana este muza acestei colectii proaspat lansate.
Fondatoarea Laboratoareloe Thea va sarbatori ziua de nastere astazi, in acelasi timp cu inaugurarea restaurantului cu specific israelian, Humusia & Fusion, din incinta Unirea Shopping Center din Capitala.
Astazi, de la ora 19.00, la Grand Cinema & More din Baaneasa Shopping City, va avea loc avanpremiera comediei Mama, ce zi!.
Reusesti sa rezisti din punct de vedere financiar, dar vei fi tentat de o repriza de shopping periculoasa pentru portofel.
google-analytics.com