Cautare

291 de rezultate pentru "aurora shopping" (2.67 secunde)
Sala Palatului, Magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Magazinele Flanco si Diverta. Cariera Bonnie Tyler este o cantareata britanica de origine galeza, cunoscuta pe plan mondial datorita vocii sale unice!
Dupa ce am aflat vestea, m-am rasfatat la shopping la Harrods si mi-am achizitionat doua superbe rochii negre, de la Karen Miller", spune Delia.
Magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Magazinul BILETOO din Cinema Patria, Sala Palatului, Magazinele Flanco, Librariile Adevarul si Eminescu, Magazinele Diverta, Muzica, Vodafone, Germanos, Domo, Palatul National al Copiilor dar si din Oficiile Postei Romane semnalizate bilete.ro.
Dulciurile, fumatul, mancarea de tip fast-food, bijuteriile, shopping-ul si sexul sunt transpuse de Mihaela Drafta intr-o noua ipostaza, alaturate noilor sale creatii vestimentare din colectia Glitter.
Emisiuni, intalniri cu prietenii si alergaturi prin mall la shopping pentru a cumpara cadourile de Craciun pentru cei dragi. Si nu in ultimul rand, Anamaria petrece foarte mult timp alaturi de mama ei.
Magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Magazinul BILETOO din incinta Cinema Patria (bd Magheru nr 12-14), Magazinele Flanco, Domo, Vodafone, Orange, Germanos, Librariile Adevarul si Eminescu, Magazinele Diverta, Muzica, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor si Statia de Metrou Unirii 1.
Magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Magazinul BILETOO din incinta Cinema Patria (bd Magheru nr 12-14), Magazinele Flanco, Librariile Adevarul si Eminescu, Magazinele Diverta, Muzica, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor, Statia de Metrou Unirii 1 si reteaua Eventim.
Acestea pot fi achizitionate din reteaua Vreau Bilet (Unirea Shopping Center etaj 2 (corp central), Str. Moise Nicoara nr.18,) de la Sala Palatului si online prin www.vreaubilet.ro.
Biletele se gasesc la casa de bilete a Palatului Copiilor, in reteaua Biletoo - Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald‘s), librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului si Cinema Patria.
Magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Magazinul BILETOO din incinta Cinema Patria (bd Magheru nr 12-14), Magazinele Flanco, Librariile Adevarul si Eminescu, Magazinele Diverta, Muzica, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor, Statia de Metrou Unirii 1 si reteaua Eventim.
A mancat la cele mai bune restaurante, a facut shopping, s-a relaxat cu cinci masaje in trei zile, a jucat golf si a inotat cu delfinii.
S-a plimbat cu camilele prin desert, a facut plaja la Marea Rosie, s-a plimbat cu yacht-ul, a schimbat vreo cinci costume de baie, caci pleaca mereu cu "rezerve" dupa ea, a vizitat Insula Faraonilor, a mancat raci, fructe de mare si alte specialitati si a avut timp si pentru shopping.
Magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Magazinul BILETOO din incinta Cinema Patria, Magazinele Flanco, Librariile Adevarul, Magazinele Diverta, Muzica, Sala Palatului, Libraria Eminescu, Palatul National al Copiilor si Statia de Metrou Unirii 1.
Aceasta promotie este disponibila doar in reteaua Biletoo.ro si BLT.ro! Reteaua Biletoo.ro: - magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langă
Din LaLa Band Magazine nu lipsesc paginile de Beauty, in care LaLa Girls dezvaluie secrete din ritualul lor de frumusete, dar nici paginile de timp liber din care puteti afla preferintele fiecarui membru al trupei in materie de carti, filme, muzica, vacante, sport sau shopping.
Interesata sa adopte un stil vestimentar cat mai fresh si in tendinte dar care sa se adapteze stilului sau de viata alert, Andreea Marin a devenit o clienta fidela a magazinului Danza Boutique din Dorobanti.
Dupa ce a bifat aceasta intrevedere importanta, Delia s-a rasfatat din plin cu o sesiune de shopping la celebrele Galerii Lafayette, a fost cazata la Hotel Plaza Athenee Paris si a gustat cate putin din preparatele bucatariei frantuzesti.
Magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Magazinul BILETOO din incinta Cinema Patria (bd Magheru nr 12-14), Magazinele Flanco, Diverta, Muzica, Domo, Vodafone, Orange, Germanos, Librariile Adevarul si Eminescu, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor si Statia de Metrou Unirii 1.
Cat VIP - 55 lei Cat 1 - 45 lei Cat 2 - 30 lei Biletele pentru spectacolul "Suflete de Aur - Stele pentru o viata de copil" se gasesc la casieria TNB, Unirea Shopping Center (parter si etaj 2), casa de bilete a Salii Palatului, in oficiile Postei Romane si in magazinele INMEDIO semnalizate Bilete.ro si online, pe www.biletoo.ro, www.blt.ro si vreaubilet.ro si www.bilete.ro.
Sala Palatului, Magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Magazinul BILETOO din incinta Cinema Patria (bd Magheru nr 12-14), Magazinele Flanco, Diverta, Muzica, Domo, Vodafone, Orange, Germanos, Librariile Adevarul si Eminescu, Palatul National al Copiilor si Statia de Metrou Unirii 1.
google-analytics.com