Actrita a profitat de liberul pe care l-au avut londonezii de Pastele catolic si a fost intr-o mini-vacanta in Emiratele Arabe

Pentru ca in ultima vreme a avut mult de munca si a dorit sa finalizeze proiectele pe care le are in derulare, Delia Antal si-a permis o mini-vacanta in Dubai. Aceasta a fost insa neprevazuta si tocmai pentru ca la Londra au fost cateva zile libere cu ocazia Pastelui catolic, actrita si regizoarea filmului "D’ORA" a fugit de frig...la soare! In Dubai, Delia Antal s-a rasfatat maxim. A mancat la cele mai bune restaurante, a facut shopping, s-a relaxat cu cinci masaje in trei zile, a jucat golf si a inotat cu delfinii.
"E foarte deprimant la Londra cand e frig, mai ales ca a fost vreme rece de Pastele catolic, asa ca am profitat putin de aceasta perioada, mi-am facut valiza si am "fugit" pentru 4 zile in Dubai. M-am cazat la etajul 36 al unui hotel care mi-a oferit o imagine superba din camera in care am stat pe parcursul acestui sejur. Am luat cina intr-un restaurant indian din hotelul Armani, situat in cea mai inalta cladire din lume, Burj Khalifa, unde se afla si un restaurant, la etajul 122, si am savurat mancare moderna europeana, privelistea a fost incredibila. In Dubai au si cele mai bune fructe de mare. Am fost la Cavalli Club, de curiozitate, dar nu m-a dat pe spate, nu ma impresioneaza cluburile de niciun fel si nu ies la cluburi, doar daca este un eveniment special de film, altfel consider ca este pierdere de vreme si noaptea mai bine dorm si imi pastrez energia pentru lucruri importante", povesteste Delia Antal. Cel mai impresionant moment din scurta escapada in Dubai a fost insa faptul ca a inotat cu delfinii. "Am fost extrem de incantata de vizita pe care am facut-o la Atlantis, la Dolphin Bay, cel mai sofisticat delfinariu din lume. Inainte sa ma balacesc cu cel mai sexy delfin, pe nume Alice, m-a instruit dresorul lor ce trebuie sa fac. Dupa aceea, am dansat impreuna cu delfinul, ne-am pupat, am inotat si am aplaudat. A fost superb, o experienta unica! Mi-a placut mult si cand am jucat golf la Emirates Golf Club, este in mijlocul Dubaiului un mic paradis verde. Bineinteles ca nu eram pregatita de golf, asa ca a trebuit sa imi achizitionez tot costumul, dar a meritat din plin. Mi-am incarcat astfel bateriile pentru o noua perioada de munca!", a mai spus actrita.