Cu timbrul sau inconfundabil si energia debordanta, Bonnie Tyler va urca pe scena in fata publicului roman pe 8 decembrie, pentru a canta cele mai cunoscute piese ale sale. Din show-ul artistei nu vor lipsi "It’s a Heartache", "Holding Out for a Hero" si "Total Eclipse of the Heart" - hituri care, la momentul lansarii (in anii ’70-’80) au dominat saptamani la rand topurile muzicale! Spectatorii vor avea sansa sa asculte cele mai celebre piese din repertoriul artistei, spectacolul numindu-se Bonnie Tyler - Greatest Hits!

Bilete

Preturile biletelor ramase pornesc de la 100 de lei si ajung pana la 300 de lei! Biletele se gasesc in urmatoarele locatii: Sala Palatului, Magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Magazinele Flanco si Diverta.

Cariera

Bonnie Tyler este o cantareata britanica de origine galeza, cunoscuta pe plan mondial datorita vocii sale unice! Ragusita si emblematica, vocea artistei este foarte usor de recunoscut. Artista poseda o cariera ce se intinde pe mai mult de un sfert de secol si si-a castigat reputatia ca fiind una dintre cele mai mari artiste pe care le-a avut vreodata Marea Britanie!
Concertul "BONNIE TYLER - Greatest Hits" va avea loc la Sala Palatului din Bucuresti pe data de 8 Decembrie 2012 si este un eveniment organizat de Project Events in colaborare cu European Event Service!aa