Activitati creative pentru prichindei

Copilul tau este invitat in lumea magica a lui Pogo, unde va descoperi o serie de mestesuguri interesante care il vor distra si ii vor dezvolta abilitatile creative. Activitatile tematice, de primavara sunt incluse intr-un program de ateliere adaptat la varstele micutilor. Fiecare loc de joaca Gymboland are un program special, asa ca poti alege din seria de ateliere creative in functie de ce ii va placea micutului tau si de agenda ta.
Gymboland Promenada si Gymboland Veranda au pregatite ateliere vesele de decupaj si scriere in care tot primavara este laitmotiv. Martisoare si flori de hartie obtinute cu migala si amuzament vor aduce un zambet de satisfactie pe chipul celor mici. Toti prichindeii vor fi ghidati sa invete tehnici noi de creatie pentru a simti bucuria de a crea ceva cu propriile maini.
Descopera programul de ateliere de la cel mai apropiat loc de joaca Gymboland pe pagina de Facebook Gymboland sau pe site si inscrie-l pe cel mic la o noua aventura creativa!

Program pentru cel mic de Martisor si de 8 martie, o pauza si pentru tine

Un atelier creativ la Gymboland poate fi un cadou perfect pentru cel mic, dar si pentru tine. In timp ce prichindelul tau intra in universul de basm ghidat de Pogonici si ajutoarele sale, tu te poti retrage la o cafenea sau te poti relaxa in mall. O echipa mare este atent distribuita sa supravegheze atent locul de joaca. In timp ce personalul calificat de la Gymboland are grija de micutul tau, locul de joaca este permanent monitorizat si securizat de echipa magica din spate. Astfel, Gymboland creeaza mixul perfect intre distractie si siguranta, mentinandu-si locul in topul preferintelor parintilor si copiilor.