Cautare

362 de rezultate pentru "ateliere de pictura" (8.31 secunde)
In campania "Invata sa daruiesti", copiii de la Gradinita Bambi si Scoala Step by Step au strans 6.500 de lei pentru Asociatia Invingem Autismul.
Peste 50 de expozanti atent selectionati. Workshop-uri gratuite de nutritie si parenting pentru cei mari, loc de joaca si ateliere de reciclare creativa pentru copii.
Degustari de vinuri si cel mai bun bors pescaresc la Festivalul Dunarii calarasene Degustari de vinuri, delicatese din peste, concursuri, ateliere de pescuit si standuri de promovare, muzica si dans popular sunt doar cateva dintre ingredientele Festivalului Dunarii calarasene ce va avea loc in perioada 7-8 august, pe malul Borcei.
Targuri cu preparate traditionale din peste, prezentarea artei culinare specifice Deltei Dunarii, concerte de muzica sacra si folclorica, piese de teatru pentru copii, atelierele de creatie pentru olarit, incondeierea oualor sau pictura icoanelor sunt pregatite in Capitala de Sarbatoarea Floriilor.
Asociatia MAME a inaugurat recent Centrul Stelutelor, centru de suport si recuperare destinat copiilor bolnavi de cancer si alte boli grave din Romania, unde acestia vor beneficia, in mod gratuit, de urmatoarele servicii:
Mos Craciun aduce la Liberty Center ateliere pentru copii, personaje de poveste si spectacole de teatru Liberty Center a pregatit pentru luna decembrie o serie de evenimente speciale si activitati tematice de Craciun, dedicate atat copiilor, cat si adultilor.
Cand se aprind luminitele de Craciun in Bucuresti (Autor: Catalin Nae) Luminitele de Craciun in Bucuresti se vor aprinde in seara zilei de 30 noiembrie, a anuntat Primaria Capitalei, care a publicat programul Targului de Craciun 2019 din Bucuresti.
"Vin de trei ani la MTR cu esarfe pictate manual! Am mai facut niste coliere si pictura pe sticla (icoane). ... flori, motive de primavara dupa legende si animalute. Fac pictura pe matase, in general", ne-a spus Rodica Dumitriu.
Astazi, la orele 13.00, la Muzeul Municipal Calarasi, va avea loc vernisajul expozitiei de sculptura si pictura intitulata sugestiv Eclectic. Eclectic este o expozitie de pictura si sculptura, in cadrul careia vor expune: Irina Otilia Anastase, Cirstina de la Studina, Silviu Ioan Soare si Cristian Boca.
Botosanenii, ca si ceilalti locuitori ai tarii, vor fi obligati ca, de la sfirsitul saptaminii viitoare, sa se obisnuiasca sa lucreze cu leul greu. Noile bancnote, care seamana destul de mult cu cele actuale, vor circula in paralel cu acestea pina la sfirsitul anului viitor.
Google si-a modificat, vineri, logoul pentru a-l omagia pe Juan Gris, la implinirea a 125 de ani de la nasterea pictorului spaniol, unul dintre cei mai influenti reprezentanti ai cubismului, alaturi de Pablo Picasso si Georges Braque.
Mihaela Panaitescu si Lucia Pop lucreaza in Atelierul de pictura al creatoarei de moda Liza Panait, atelier care se afla chiar in magazinul acesteia, pe Strada Tunari.
Luisa Tuntuc, artist vizual, va invita la vernisajul expozitiei de pictura FEMINISTICE, care va avea loc miercuri 5 octombrie 2016, ora 19:00, la Palatul Parlamentului, Sala de expozitii de arta CONSTANTIN BRANCUSI, Str.
FEMINISTICE - o expozitie de pictura cu stil! Expozitia de la Palatul Parlamentului, Sala CONSTANTIN BRANCUSI,cuprinde 13 picturi si o instalatie, prezentate la vernisaj cu multa verva si har, de insasi autoarea lucrarilor. ... Sa-i dam cuvantul chiar artistei, care urmeaza un master la Academia de Arta.
In Starea creatoare este activata puterea noastra de-a ne exprima, de a intelege si de a realiza. In aceasta stare avem senzatia ca niciun obstacol nu e de netrecut, niciun scop nu e de neatins. ... De altfel, mi se pare si firesc sa fie asa:
In sala de expozitii a Bibliotecii Judetene Alexandru Odobescu din Calarasi a avut loc vernisajul expozitiei de pictura initulata Eternul feminin. Expun artisti din grupul Omicron, pasionati de mai multe ramuri ale artelor vizuale cum ar fi pictura, caricatura si fotografia.
Alin Ionescu a absolvit Artele Plastice la sectia Design Textil, in urma cu trei ani si lucreaza in domeniu, la magazinul Pictor Shop de pe Strada Orhideelor. - Sunt pasionat de design textil, pictura, desen. ... Sunt pasionat de pictura de la zece ani.
Grimase de sezon, expozitie de caricatura, va avea vernisajul miercuri, 3 martie, la ora 15.00, la Centrul Cultural UNESCO Ionel Perlea, la Sala Atelier.
Mare Mucenic Gheorghe - purtatorul de biruinta Supranumita Capela Sixtina a Estului. Este situata in satul cu acelasi nume, la 36 km de Suceava si la numai 4 km de centrul orasului Gura Humorului.
Joi, 3 decembrie 2015, orele 18:00, are loc vernisajul expoztiei de fotografie Romania Civila. Spirit si expresie, un eveniment special care va avea loc la Galeria de Arta SENSO (Bd.
google-analytics.com